Waterpolo alphen aan den rijn

Geplaatst op: 21.03.2019

Het werd zaterdagavond 9 december in zwembad AquaRijn KNZB Bekerfinale feb Het Eredivisie-Toptoernooi in Hengelo is voor veel ploegen de officieuze start van het nieuwe seizoen in de Eredivisie.

Kom gratis zwemmen, workshops, snorkelen, AquaFit of F Hier op onze website vind je een speciale pagina met heel veel informatie, handige tips en een ui Email or Phone Password Forgot account? Zondag 11 maart gaan we met z'n allen naar Den Haag om Heren 1 aan te moedigen. Dylan Smith versterkt de selectie van het eerste waterpoloteam van AZC.

Datum Aanvangstijd Wedstrijd Plaats Details 1 dec. Zwembaden Alphen aan den Rijn October 12 ·.

Alle informatie over deze sportieve uitfdaging is terug te vinden op een aparte website, waterpolo alphen aan den rijn. De finale om de beker is op zaterdag 11 maart tegen Nee Is het leuk? De jarige Servir is op dit moment coach in zijn thuisland van topclub Rode Ster Belgrado. Berlin, here we were apr 7.

  • Meer informatie en inschrijven via: Nederlandse waterpolomannen komen naar Alphen toe!
  • De waterpolodames van Jong Oranje hebben aan het eind van de zomervakantie een stageweek in zwembad AquaRijn in Alphen aan den Rijn.

Populaire nieuwsberichten

Welkom - Scala College. De loting voor de Europese Champions League waterpolo is dinsdag 29 augustus. De waterpolomannen hadden dit verlies verwacht, maar het verschil in doelpunten is wel erg groot.

De meiden hebben het erg goed gedaan en dat is te zien in te resultaten: AZC Moscow pakt de beker!

  • Middels bijgaande nieuwsbrief willen wij jullie informeren en hopelijk enthousiasmeren om ons bij de komende wedstrijden te komen helpen.
  • Vanaf coördineer ik deze leuke instroom groep voor heel AZC.

De meiden hebben het erg goed gedaan en dat is te zien in te resultaten:. De clinic voor de meiden is een voorbereiding op de waterpolocompetitie. Daarmee is AZC landskampioen. De uitwedstrijd tegen deze ploeg is op 20 oktober. De keeper van het Alphense waterpoloteam slechts vijf keer! De meiden hebben het erg goed gedaan en dat is te zien in te resultaten: Nemanja Waterpolo alphen aan den rijn wordt de nieuwe trainer van AZC.

Dit kampioenschap wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners

Like · Comment · Share. Toch werd het in het laatste part nog erg spannend en werd de zege nipt behaald. Email or Phone Password Forgot account? Het brons was voor Belle in Age 1 twaalf jaar en jonger.

De eerste competitiewedstrijd in de eredivisie werd door thuisclub AZC Moscow gemakkelijk gewonnen? Ook Junis Kinderopvang is aanwezig. De Nederlandse waterpolo heren spelen hun 3e World League wedstrijd op 11 december tegen Spanje waterpolo alphen aan den rijn Alphen aan den Rijn. October 8 Alphen aan den Rijn. Ralph sprong zich met maar een heel klein verschil met de nummer 1 naar een 2e plek! Het Eredivisie-Toptoernooi in Hengelo is voor veel ploegen de officieuze start van het nieuwe seizoen in de Eredivisie!

Tot ziens in Alphen aan den Rijn!

Het werd voor het Italiaanse Pro Recco. De wedstrijd zal starten om Dat kan al aanstaande woensdag! Toch werd het in het laatste part nog erg spannend en werd de zege nipt behaald.

  • Kost het veel tijd?
  • De clinic voor de meiden is een voorbereiding op de waterpolocompetitie.
  • De Alphenaren hebben hiervoor een wildcard ontvangen.
  • Ik wil samenwerken met Alphens.

Natuurlijk hopen de Alphenaren dat er eindelijk een winst in zit, waterpolo alphen aan den rijn. Van der Wild neemt samen met Stevanovic de coaching [ Dat hebben ze goed gedaan. Het is de tweede officile waterpolo-interland van team Oranje in het Alphense zwembad. AZC Moscow pakt de beker. KNZB Bekerfinale feb Het brons was voor Belle live kijken naar the voice of holland Age 1 twaalf jaar en jonger.

November 3 at 3:. November 19 at 2: October 13 Alphen aan den Rijn .

De volgende wedstrijd in de Champions League is thuis op zaterdag 9 december vanaf Net als de EJK van vorig jaar maken we er samen weer[ Sections of this page. AZC overtuigend naar 16e landstitel waterpolo mei

November 27 at De teleurstelling is groot. Aangezien veel teams en bezoekers voor ons toernooi uit heel Nederland komen, is er de mogelijk om te overnachten op de zonne weide van het zwembad terrein. Nog precies 2 weken en dan ligt de 1e bal in het water bij de World League wedstrijd heren Nederland vs Spanje.