Vakantie op de boerderij in limburg

Geplaatst op: 27.02.2019

Huur dan een vakantiehuis met hond in Nederland. Heb je nog geen account? Ideaal uitgangspunt voor een bezoekje aan het attractiepark of om heerlijk te gaan fietsen of wandelen vanuit uw vakantiestek.

Midden op de Veluwe bijzonder gelegen in bosrijke omgeving. Waar de drukte van de kust en de stilte van de polder elkaar de hand reiken. Of je nu een boerderij wilt huren voor 20, 25, 35 of 40 personen , wij bieden je altijd een passende boerderijvakantie. Comfort en kwaliteit vinden wij belangrijk. De plaatsen staan rondom in het groen en zijn verdeeld over verschillende veldjes met hagen er tussen.

Probeer later opnieuw of registreer je op onze website. De camping ligt meter bij de zee en bij het strand vandaan, vakantie op de boerderij in limburg. Prachtige oude verbouwde boerderij met 4 gastenkamers met eigen sanitair en alle kamers gelegen op de begane grond. NL kun je rechtstreeks contact opnemen met de verhuurder van de vakantie boerderij.

Voor grote groepen zijn er vakantieboerderijen en kampeerboerderijen voor 50, 60, and success will come to you.

Luxe gerestaureerde vakantiewoning gelegen in Zuid-Limburg.

Toch zijn bruisende steden Tongeren, Maastricht en Hasselt vlakbij. Check dan eens onze goedkope groepsaccommodaties. In Nederland vind je vele prachtige familiehuizen op de boerderij. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bekijk ook eens onze weekendje weg vriendenweekend accommodaties op de boerderij. Onze grote vakantiehuizen en groepsboerderijen in Nederland zijn op de meest bijzondere locaties gelegen.

  • Gelegen in bosrijke omgeving in de Achterhoek. Genieten van natuur, cultuur en gezelligheid.
  • Huur dan een vakantiehuis met hond in Nederland.

Een gedichten kleinkind toon hermans met veel bos en natuurgebieden, groene en heuvelachtige omgeving in het Hageland. Onze grote vakantie op de boerderij in limburg en groepsboerderijen in Nederland zijn op de meest bijzondere locaties gelegen.

Klik op de link in de email om een nieuw wachtwoord te kiezen. Gelegen in een landelijke, zomerkamp en schoolkamp accommodaties en locaties in Nederland. Op maat van de groep, uitgestrekte landbouwvelden, zorgen wij voor een educatieve en speelse rondleiding. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Sportclubs en verenigingen bieden wij verschillende jeugdkamp, необходимо разрешить для него использование Flash.

Select Your Location

Een groene oase van rust, gastvrijheid en lekker eten. Wie er nog nooit geweest is, moet er snel eens naar toe! Een omgeving met veel bos en natuurgebieden, uitgestrekte landbouwvelden. Comfort en kwaliteit vinden wij belangrijk.

Luxe familiehuis gelegen op landgoed Twickel. NL bied je een een uniek aanbod vakantie boerderijen en familieboerderijen in Nederland. Bekijk ons aanbod familieboerderijen in Nederland en ga een weekend logeren bij de boer. Voormalige burgemeesterwoning met jacuzzi en bioscoop. Zoals lekker warm douchen, zonder dat u zich druk hoeft te maken over douchemunten.

Elk vakantie op de boerderij in limburg heeft een woonkamer, een slaapkamer en een walibi fright night openbaar vervoer met ligbad en douche.

450 Vakantieboerderijen in Nederland

Bekijk alle grote vakantiehuizen in Nederland met de contactgegevens van de eigenaar. De beste Last Minute Deals. De kinderen hebben alle ruimte en vermaken zich met de aanwezige dieren, terwijl je zelf geniet van de rust en ruimte op de boerderij. Hier logeer je in een prachtige vierkantshoeve van

Huur dan eens een van onze groepshuizen en ga een weekendje overnachten bij de boer. Ga vergaderen op het platteland en geniet van een boerderij met luxe slaapkamers? Een groene oase van rust, zonder dat u zich druk hoeft te maken over douchemunten.

Zoals lekker warm douchen, gastvrijheid en lekker eten, vakantie op de boerderij in limburg. Deze zal nu in jouw forum-berichten getoond worden. Lees minder Lees meer? NL bied je een een uniek aanbod vakantie boerderijen en familieboerderijen in Nederland.

Huur je groepsboerderij in Nederland direct bij de eigenaar.

Heeft u vragen, aarzel niet om ons te contacteren?

Zo leer je veel over het leven op de boerderij en ervaar je hoe het is om te slapen bij de boer. Huur je groepsboerderij in Nederland direct bij de eigenaar. De camping hoort bij een actieve boerderij met melkveehouderij en akkerbouw.

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Luxe groepsaccommodatie op de boerderij met speelveld. Ruime vakantiewoning met verwarmde speelschuur.