Minion haken gratis patroon

Geplaatst op: 14.01.2019

Oh wow wat zijn die leuk! You are commenting using your Twitter account. Minion oog Afhankelijk van het karakter wat je de muts wilt geven haak je 1 of 2 ogen.

Maar voor een minion sleutelhanger konden wij niet één patroontje vinden wat naar onze zin was, dus gingen wij zelf aan de slag. Susan van der Zwaag - Sondeyker 17 juli om Maak ze allemaal, met 1 oog of twee ogen.

Mn kleindochter en mijn vriendin zijn er helemaal lyrisch van. Samenhaken en 2 lossen. Hecht de draad aan op de andere hoek en haak nogmaals 10 lossen bretel 2.

Paddenstoel rood met witte stippen haken om…. Een hele tijd geleden al haakte ik deze muts voor onze zoon. Nijntje knuffeldoekje haken voor jouw kindje of…. Ga kerstklokjes haken en pimp je kerstboom. Wat is ie leuk.

Geweldig ,Dank jewel hoor voor de vertaling!!!! Minion Crochet Pattern Bron: In deze onderstaande link heb ik een patroon voor een baard uitgewerkt en een link geplaatst naar een bobble baard patroon in diverse maten.

Ik denk zelfs 3, want er zijn 3 zonen hier thuis: De Minions blijven toppertjes hè. Gratis haakpatroon voor een fleurige granny square. Minion Beanie Hat Bron: Freppi Gratis Haakpatronen Minions Minions haken! Wist helemaal niet of ik het nog kon:

  • Skip to content Home About.
  • You are commenting using your Twitter account.

Engels Gehaakte slofjes voor baby's. Engels Een leuk haakpatroon van een minions look-a-like met twee ogen. Momenteel ben ik bezig met een grannydeken ,dus vierkante lapjes.

Julie 16 juli om. Een hele tijd geleden al haakte ik deze muts voor onze zoon.

Minion muts haken.

Anoniem 18 juli om Informatie over de ogen, haren en mond, zie de babymuts. Susan van der Zwaag - Sondeyker 17 juli om

Hai DamesIs het moeilijk om dit geweldige figuurtje te haken. Een heerlijk zacht kussenovertrek haken. Waarschijnlijk volgt er minion haken gratis patroon nog een blonde versie. Haal een landelijke sfeer in huis met…. Veel haakplezier en laat me zeker weten of het gelukt is.

Gerelateerde berichten

Bij een hoofd met hoog voorhoofd haak je 15 rondes. My Backyard Monster Taal: Gehaakte cake pops voor wie niet genoeg….

Oogjes 2x voor de minion met twee ogen: Minion haken gratis patroon Earflap Beanie Bron:. Sophia van der Heijden 11 mei om Gehaakte cake pops voor wie niet genoeg…. Mn kleindochter en mijn vriendin zijn er helemaal lyrisch van. Engels Leuke minion beanie! Te downloaden via Craftsy. Gratis een minion look-a-like maken. Je haakt dan bij elke 10de steek 2 stokjes.

Hét adres voor de mooiste gratis haakpatronen

Ik heb hem opgeslagen. Sophia van der Heijden 11 mei om Je reactie was niet doorgekomen bij mij. Haak een prachtige ronde granny sleutelhanger.

Ronde 9 - 13, 14 of Little Things Blogged Taal: Een Engelstalig patroon dat niet zo heel moeilijk is en wel een mooie minion als resultaat.

Ben net begonnen met haken dus heb geen idee wat ermee bedoeld wordt?