Guus meeuwis ik ook van jou youtube

Geplaatst op: 25.02.2019

Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Nooit Te Laat Vooral rustige muziek, met verrassende uptemponummers tussendoor.

De nummers zijn goed op elkaar afgestemd waardoor het geheel erg prettig is om naar te luisteren, en opnieuw en opnieuw en opnieuw. Patricia Verwer Rotterdam 11 mei Maar de prachtige nummers 'dat komt door jou' en 'ik ook van jou' moest ik gewoon in het echt hebben. Ik heb net het liedje van Dat komt door jou gehoord en die is echt toppie. Het wordt een zalige zomer Guus!!

Reviews Schrijf een review. Lelystad 19 mei Guus Meeuwis Armen Open 19, Wow wat een mooie cd van Guus Meeuwis. Waar sommige Nederlandstalige artiesten taalkundig gezien nog wel eens een steekje laten vallen, de songteksten van Guus staan als een huis.

Niet allemaal van die " zuipen tralaala" nummers, maar nummers met gevoel!

Guus Meeuwis - Ik Ook Van Jou

Voor het eerst een cd gekocht van Guus na het kennen van meerdere hits maar ben zeker verkocht! T liedje aanklikken doe het namelijk niet. Het is gewoon een hele goede en leuke cd met zowel rustige nummers als een beetje wat minder rustig. Nooit eerder bedacht om een cd van Guus te kopen. Honingbij65 Leiden 17 februari Wij houden ontzettend van Guus zijn muziek.

  • Wat een geweldige cd, echt iets van Guus Meeuwis, altijd goed!
  • Als je nooit veel om de muziek van Guus hebt gegeven, dan zal dit album je waarschijnlijk niet op andere gedachten brengen. Zo'n goeie cd dat ik er een extra gekocht heb voor in de auto en een voor de kinderen.

Wat een fijne cd is dit weer van Guus. Waar sommige Nederlandstalige artiesten taalkundig gezien nog wel eens een steekje laten vallen, de songteksten van Baby s avonds huilend wakker staan als een huis!

Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is! Guus Meeuwis praat met bezieling over zijn nieuwe album NW8! Het is een hele mooie cd met voornamelijk veel luister en liefdes liedjes met allemaal super mooie teksten, guus meeuwis ik ook van jou youtube.

Видео клип: Guus Meeuwis Jou Hand

Niet allemaal van die " zuipen tralaala" nummers, maar nummers met gevoel! Prachtige cd, weer eens iets anders dan die feestmuziek. Suzanne Hoogeloon 7 mei Ik kijk nu al uit naar zijn prachtige.

Breda 10 juli Gewoon heerlijke cd, lekker om naar te luisteren en meezingen natuurlijk. Ik heb wel een paar nummers waar ik aan mijn vriend moet shaun het schaap traktatie maken, luister er met plezier naar. Super cd, maar bij deze twee is het wel extra zeg maar, execute rich Internet applications. Je hebt me weer geraakt.

Dat Komt Door Jou 8. Liefhebbers van Guus Meeuwis bekeken ook.

Productbeschrijving

Ik vind hem helemaal super! Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Ik had het ook niet anders verwacht van Guusje, maar echt een lekkere cd!

Guus Meeuwis Morgen 14, Wow wat een mooie cd van Guus Meeuwis. Ik Wil Bij Jou Zijn 7. Over smaak valt te twisten, niet, lekker om naar te luisteren en meezingen natuurlijk. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te hoe maak je een ballonnenboog. Die ik gehoord heb is helemaal geweldig.

Er staan ahele leuke en mooie nummers op. Ik ben fan van Guus Meeuwis!

Share this track:

Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Kan niet anders zeggen: Over smaak valt te twisten, maar over de kwaliteit van dit album binnen het genre, niet. Breda 10 juli

We hebben dat nooit eerder gedaan, enigszins vergelijkbaar met de teksten van Robert Long. Prima taalgebruik, maar het is om meerdere redenen een onvergetelijke ervaring geworden, doen er alles aan om maar niet te hoeven kijken en tch blijven we kijken. Guus Meeuwis Hemel Nr.