Geluid doet het niet laptop lenovo

Geplaatst op: 11.02.2019

Deze thread is vergrendeld. Contact Over ons Onze werknemers Nieuws.

Wij helpen u dan graag verder met het oplossen van het probleem. Mocht de kabel goed zitten dan is er iets anders mis. Ik heb all recente drivers geïnstalleerd. Het is aan te raden om de meest belangrijke bestanden op meerder locaties op te slaan.

Voor advies en overige vragen kunt u altijd bellen met onze helpdesk of stuur een mail.

Controleer Windows ' "Geluiden " en eventuele derden media programma's die u gebruikt. Je kan dit gemakkelijk testen door de audio aansluiting die loopt van het moederbord naar de voorkant van de kast tijdelijk te onderbreken.

De juiste aansluiting heeft meestal een beeld van een hoofdtelefoon of de uitdrukking " Line out " ernaast. Op maandag tiepte JensVerheyden de volgende 'wijze' woorden: Die telefoonaansluiting kan ik niet meer gebruiken, dat is duidelijk, dat Hij geluid doet het niet laptop lenovo in contact treedt met je eigen brein.

Let op bij de installatie van SlimDriversFree wordt er waarschijnlijk andere software aangeboden.
  • De kans dat je speakers defect zijn is vrij klein. Het hulpprogramma is een pictogram dat lijkt op een luidspreker , en het toont " Volume " wanneer u de muis over het.
  • De koptelefoon is niet meer zichtbaar op mijn pc. Bent u zeker dat u de juiste driver installeerde?

Vrageninfo

User op 8 november Controleer altijd eerst of de stroomkabel wel is aangesloten. Als de geluidskaart niet geïnstalleerd is of als er een uitroepingsteken op staat moet je de drivers opnieuw installeren. Bent u zeker dat u de juiste driver installeerde? Updates 5 Update uw Lenovo drivers.

Apparaatbeheer vind je terug in het configuratiescherm. Klik met de rechterkant van de muis op het High Definition Audio Apparaat en kies eigenschappen. De koptelefoon is niet meer zichtbaar op mijn pc. Deze software moet je niet installeren. Dit houdt in dat er een programma genstalleerd moet worden waardoor het systeem weer geluid kan afspelen.

Weet jij het antwoord?

Heb upgraden van Windows 7 naar 10 uitgevoerd, geen geluid meer, controle van apparaatbeheer-besturing geluid wordt enkel high definition audio apparaat vermeld. Het hulpprogramma is een pictogram dat lijkt op een luidspreker , en het toont " Volume " wanneer u de muis over het. Deze software moet je niet installeren.

Vaak de fysieke installatie of een verkeerde drivers veroorzaken dit soort problemen. Mijn laptop geeft geen geluid meer sinds vanmiddag, terwjil ik vanochtend nog gewoon muziek heb geluisterd op mijn laptop. Als de geluidskaart niet genstalleerd is of als er een uitroepingsteken op staat moet je de drivers opnieuw installeren.

Dit is vooral belangrijk voor Lenovo-computers dat geluid knoppen ingebouwd in de Lenovo- hardware zelf hebben, geluid doet het niet laptop lenovo. De aansluiting van de geluidsboxen is altijd groen. Apparaatbeheer vind je terug in het configuratiescherm.

VIVA op social media

Had dit probleem ook na het installeren van Windows Vaak komt het voor dat de boxen wel juist zijn aangesloten maar dat de boxen geen stroom krijgen. Laptop vindt de hoofdtelefoon wel en ik kan deze ook aanvinken in de luidspreker indicator, doch muziek blijft spelen via de luidsprekers van mijn laptop en schakelt niet meer over naar mijn hoofdtelefoon.

Vermeld ook welk programma u gebruikt om te e-mailen.

Als antwoord op het bericht van JensVerheyden op 10 november Vaak is dit gemakkelijk op te lossen. Heb je al geprobeerd het programma te verwijderen en opnieuw te installeren. Op laptops kan het geluid ook gedempt worden door geluid doet het niet laptop lenovo toets of toetsencombinatie in te drukken op het toetsenbord. Kan niet anders dan een driver probleem zijn. Daarmee zet je de instellingen van je computer terug naar een eerdere datum, en in dit geval naar een datum waarop alles nog goed functioneerde.

Zoek het echter niet te ver!

29 comments

De audio werkt niet en dat kan meerdere oorzaken hebben. Mijn HP laptop heeft een toetscombinatie om het geluid te dempen uitzetten. Als antwoord op het bericht van Wantoo op 15 november Vaak komt het voor dat de boxen wel juist zijn aangesloten maar dat de boxen geen stroom krijgen.

Met de hardware-ID kan ik mogelijk helpen voor het vinden van een driver. Vrageninfo Laatst bijgewerkt 14 januari Views 4. Wij helpen u dan graag verder met het oplossen van het probleem.