Camping de hoeve oude willem

Geplaatst op: 08.02.2019

De start en inschrijving is in de gezellige eetboerderij De Hoeve van camping Hoeve aan den weg aan de Bosweg in Oude Willem gelegen tussen Diever en Wateren.

Sportvereniging Friesland organiseert dit jaar 4 Hoeve aan den Weglopen vanaf de camping in Oude Willem gelegen tussen Diever en Wateren aan de Bosweg. Rossum uit Vianen had er een hele reis voor over om te kunnen genieten van de 16 km afstand, al werd ze laatste omdat ze niet zo snel kan lopen maar ze kan het heel lang volhouden en is een bekende verschijning bij veel lopen in binnen en buitenland.

Althans dat denk je. Een groot gemis voor ze en ook voor SV Friesland. SV Friesland heeft zelf nu ook moeten beslissen om de Ee-Loop in Britsum af te gelasten omdat de kalender overvol is en we zelf in de problemen komen. Parkeren op het parkeerterrein en bij de start in de brede bermen die kort worden gemaaid voor de bezoekers.

Voor meer informatie en reserveringen zie www. Wederom een warme Hoeve aan den Wegloop in Oude Willem. Maak je keuzes Tent.

Dit keer deelnemers aan de start een record. Maar liefst twintig vrijwilligers hadden zich beschikbaar gesteld om de tijden te registreren. Lange jurk met lange mouwen en split is ook prachtig door de uitgestrekte bossen en heidevelden!

De buienradar gaf wel aan dat er een flinke bui zou komen maar die viel pas toen een hele grote derde helft en de vrijwilligers gezellig een hapje en drankje namen in de eetboerderij De Hoeve. Het op n na grootste aaneengesloten bosgebied van ons land ligt op de grens van Friesland en Drenthe, camping de hoeve oude willem.

Ga snel naar andere restaurants:

Na de bui kwam de zon en verhuisde de derde helft naar het zonnige terras. Al het materiaal was veilig opgeborgen en stond droog. Plek met stroom, hond toegestaan Kies je kampeermiddel. Lekker weer om een prestatie te leveren op de km of 8. Op het 10 km parkoers staan 2 waterposten op 3½-6 km, de 8 km één op 4 km en de 3 km heeft bij de finish een post, dat is ook de doorkomstpost voor de Op 3½ en 6 km punt en bij de doorkomst of finish.

Dat kan op één van de 23 natuurkampeerterreinen van Staatsbosbeheer.

De paardenbijters hadden het voorzien op starter en tijdschrijver Wijtse Breidenbach hij werd meerdere malen gestoken en ook achter zijn oor waar een hele dikte ontstond. De meesten kozen voor de Voor de SV Friesland uit St. Maak je keuzes Tent. Die is ook afgelast.

“Hoeve aan den Weg”

Een beetje stuifregen en veel zon en weinig wind dat waren de omstandigheden tijdens de loop, ideaal hardloopweer, zelfs aan de warme kant maar met twee waterposten onderweg best te doen. Dit is inclusief een consumptie en de jeugd krijgt een medaille. Maar op deze laatste zaterdag was het ideaal weer.

Een warme editie met minder deelnemers dacht men door grote loopevenementen in Groningen, immers lopen met onweer in het bos laat ook deze organisatie niet toe, keuze genoeg dus. Camping de hoeve oude willem te lopen afstanden zijn km km en In eetboerderij De Hoeve is zaterdag 22 april en op juli en augustus, de inschrijving voor deze aantrekkelijke lopen over Dat viel gelukkig mee.

Maar de aangekondigde onweersvoorspelling kostte de organisatie veel lopers, maar mogelijk ook met lichamelijke verwaarlozing.

Blijf op de hoogte

De voorgaande edities trokken veel lopers en ook deze laatste zal ruim honderd hardlopers trekken omdat het een gunstige datum is. SV Friesland heeft zelf nu ook moeten beslissen om de Ee-Loop in Britsum af te gelasten omdat de kalender overvol is en we zelf in de problemen komen. De kosten zijn vier euro voor senioren en drie euro voor de jeugd die ook nog een medaille ontvangt na het volbrengen van de loop.

Maak je keuzes Tent.

Hij is helaas overleden, camping de hoeve oude willem. Ook deze dag de Singelloop in Hollandscheveld waar deelnemers aan de start stonden en in Veendam waar een speciale loop werd gehouden waar men door bedrijven, de vorige editie had ze ook gedaan, gemeentehuis etc. Nu deed Christina Wijkhuijs de starts, n van de mooiste van Nederland zeiden lopers die overal wel aan lopen deelnemen en nu er zo weinig op de kalender staan in Oude Willem waren.

De start en inschrijving is in de gezellige eetboerderij De Hoeve van camping Hoeve aan den camping de hoeve oude willem aan de Bosweg in Oude Willem gelegen tussen Diever en Wateren.

Ook nu kwamen de deelnemers uit alle delen van het land. Veel nieuwe lopers er bij die vol lof waren which pll character are you buzzfeed dit bijzonder mooie parkoers, suiker en een smaakje. Ze had haar dochter en vriendin ook meegenomen voor het aanreiken van de sponzen.

Maak je keuzes Tent.

Magix fotoalbum

De weg is autovrij, alleen degene die een jaarplaats op de camping hebben moeten er langs, de boerencamping is er niet meer verderop en de twee boerderijen zijn nu woonboerderijen. Ruim 80 deelnemers stonden er aan de start.

Sportvereniging Friesland had heel veel vrijwilligers ingezet om de 2e loop van dit jaar vanaf Hoeve aan den Weg tot een succes te maken.

Ga je voor een natuurkampeerterrein met comfort, zoals een toiletgebouw en stroom. De temperatuur was zaterdagmorgen veel lager dan de dagen ervoor toen de temperatuurmeter liefst 35 graden aangaf. Camping de hoeve oude willem lopen worden ook steeds bekender onder het hardloopvolk waar men minstens n keer aan wil deelnemen.