Bootje vouwen vierkant papier

Geplaatst op: 20.03.2019

Je kunt in slechts een paar minuten een papieren boot maken van een enkel vel papier. Draai het papier om en doe hetzelfde met de onderste flap aan die kant.

Probeer niet om masten en zeilen toe te voegen om het bootje er echter uit te laten zien. Vouw de onderrand naar boven. Vond je dit een nuttig artikel? Vouw de rechterbovenhoek naar beneden. Draai het papier om.

Houd het andere uiteinde van het touw vast zodat je boot niet wegdrijft? Door de onderkant platter te maken blijft het bootje langer drijven. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid, bootje vouwen vierkant papier.

Kleur het schip met waskrijtjes. Je kunt gewoon wit printerpapier, waarbij het papier een keer van boven naar beneden gevouwen is.

Maak weer een vierkant van de driehoek.

Bezoek ook

Vond je dit een nuttig artikel? Je kunt gewoon wit printerpapier, knutselpapier of origamipapier gebruiken. Je kunt het gewicht ook zo verdelen dat het schip in een rechte lijn vaart. Een andere mogelijkheid is om een boot van aluminiumfolie te maken. Trek ze voorzichtig uit elkaar.

Vouw de andere hoek op dezelfde manier naar beneden zodat hij tegen de middellijn aan komt te liggen.

Dit papier heeft vaak versieringen en kun je kopen bij hobbyzaken. Nadat je de eerste vouw gemaakt hebt, vouw je bootje vouwen vierkant papier ene zijde van het papier naar de andere toe zodat er een nieuwe vouw in het midden van het papier ontstaat bekijk de video om te zien hoe je dit precies moet doen. Fare una Barca di Carta , Franais:.

Je papieren bootje is nu klaar. Vouw de flappen aan de onderkant naar boven toe om.

Probeer het uit!

Wikkel er vervolgens plastic omheen om hem te beschermen. Een goede manier om het bootje beter bestand te maken tegen water is om plakband op het complete onderste gedeelte te plakken. De was helpt om het papier tegen water te beschermen. Vouw het vervolgens nog eens horizontaal doormidden, zoals je bij de eerste stap gedaan hebt.

De was helpt om het papier tegen water te beschermen. Doe dit op de plek waar de diagonale vouwlijnen bij elkaar komen, bootje vouwen vierkant papier. Draai het papier om en doe hetzelfde met de onderste flap aan die kant.

Door twee bootjes in elkaar te zetten zal het bootje beter drijven en is het papier beter bestand tegen water. Trek het uit elkaar en maak het plat, net zoals je bij Stap 8 gedaan hebt.

De printversie van Zwaan 1 is er!

Over dit artikel Categorie√ęn: Vouw de onderrand omhoog. Wanneer je klaar bent draai je het papier om. De was helpt om het papier tegen water te beschermen.

Het papier zou automatisch de vorm van een vierkant moeten krijgen, waarbij de onderste hoeken van de driehoek nu over elkaar worden gevouwen en zo de onderste hoek van een ruit worden.

Plak de gaatjes dicht of knip ze van tevoren van het papier af. Leg het papier zo neer dat je de onderste hoeken van de ruit naar boven toe om kunt vouwen. Maak een nette vouw in het papier. Als je je boot op een grote watermassa laat drijven, zoals een vijver, er werd geen gehoor gegeven aan speciale wensen ivm allergie (terwijl dat heel duidelijk was vermeld!), bootje vouwen vierkant papier.

Zorg dat het bootje stabieler in het water ligt. Pak een kant van de rechthoekige strook papier onderaan en vouw hem omhoog? De onderste hoeken komen op elkaar te liggen en zullen samen de onderste hoek van een minimum jeugd loon netto ruit vormen.

Pak de twee bovenhoeken en vouw ze om zodat het papier recht tegen de vouw in het midden aan komt te liggen. Als je los papier gebruikt uit een schrijfblok of collegeblok , zorg er dan voor dat de gaatjes niet op een plek komen waar ze nat kunnen worden. Vouw de onderrand naar boven.

Trek de randen naar buiten. Onthoud dat dit in feite een origamitechniek is. Open de onderkant van de nieuwe driehoek met je vingers, net zoals je dat eerder gedaan hebt.