Apollo hotel papendrecht restaurant

Geplaatst op: 26.02.2019

Je komt met de auto naar ons hotel. Park Zuidhollandse Biesbosch 7,7 km.

De suite van 35m2 heeft alle ruimte. Verbleven in januari Van paepegem hans - België 30 juli , Stel ouder dan 35 jaar. Er zijn ook een flatscreen-tv en een telefoon, gratis WiFi en airconditioning aanwezig.

Kies waarover u meer wilt weten Uw antwoord helpt ons reizigers betere informatie te geven Bedden Badkamer Keuken Ontbijt Kamercapaciteit Het uitzicht van de kamer Kamervoorzieningen Parkeerplaats Roken Anders Wat wilt u weten over de geselecteerde opties? Apollo Hotel Papendrecht 4-sterrenhotel 8,6.

De keuken is voorzien van een oven en een koelkast. Veronique Wuytack - Belgi 14 januariStel ouder dan 35 jaar. Door de ligging zijn ook uitstapjes naar Rotterdam goedkope huurwoningen in leeuwarden Dordrecht mogelijk. Bij de receptie reserveren we dit pasje graag voor je.

Registreren - er opent een dialoogvenster, apollo hotel papendrecht restaurant. Verzeker uzelf van een geweldige prijs voor uw volgende reis.

De omgeving van Apollo Hotel Papendrecht biedt cultuur, natuur en vertier in overvloed. Het appartement wordt eens per week schoongemaakt.

Beoordelingen

Een extra bed voor kinderen van 2 tot 12 jaar kan eveneens op aanvraag geplaatst worden. Er is een aparte slaapkamer en woonkamer. Personeel gastvrijheid en service 8. Voor kinderen tot 2 jaar oud wordt geen toeslag in rekening gebracht voor het gebruik van babybedjes. Wanneer het hotel adres niet wordt weergegeven in het navigatiesysteem, wordt aangeraden het adres Burgemeester Keijzerweg 5 in te voeren. Sfeervolle kamers en zeer vriendelijk personeel.

Sommige kamers hebben een ruime zithoek met een bank. Museums Dordt in Stoom Dordrechts Museum. Gratis annuleren Je kunt gratis annuleren tot Er is gratis openbare parkeergelegenheid bij de accommodatie.

Bedankt voor uw antwoord?

Vind jouw ideale verblijf

In dit moderne restaurant geniet je gegarandeerd van overheerlijke culinaire gerechten en krijg je letterlijk een kijkje in de keuken. U kunt parkeren in de buurt van de accommodatie. Aanbevolen Datum nieuw naar oud Datum oud naar nieuw Score hoog naar laag Score laag naar hoog.

Ja WiFi Gratis Parkeerplaats hotel. Wil je de Erasmusbrug van dichtbij bekijken. Redenen om bij ons te boeken. Dit hotel is zeker het bezoeken waard, vlak bij de natuur! Ons hotel is het enige hotel in de Alblasserwaard, apollo hotel papendrecht restaurant. Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de apollo hotel papendrecht restaurant Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie.

Hulp bij boeken?

Op 10 kilometer van ons hotel sta je bij de wereldberoemde molens van Kinderdijk, een uitzicht dat is genoteerd op de Unesco Werelderfgoedlijst.

Apollo Museumhotel Amsterdam City Centre. Er is een aparte slaapkamer en woonkamer. Er kan maximaal 1 extra bed in de kamer geplaatst worden.

Kamer is modern, met goede bedden. Dicht bij de sporthal. Ideaal gelegen voor Kinderdijk! Er is een fout opgetreden. De stijlvolle suite is voorzien van een flatscreen-tv, Stel ouder dan 35 jaar? Johan Plantenga - Nederland 23 augustusapollo hotel papendrecht restaurant, hebben GS de afgelopen tijd geen mogelijkheid geboden tot uitbreiding van particulier natuurbeheer.

Door de ligging zijn ook uitstapjes naar Rotterdam of Dordrecht mogelijk.

4 redenen om te kiezen voor Apollo Hotel Papendrecht

Bekijk beschikbaarheid De kleine lettertjes. Aan het eind van de dag praat je onder het genot van een hapje en een drankje nog even na bij de open haard, in de lounge. Hotdeal Gratis annuleren Je kunt gratis annuleren tot

Bekijk de voorwaarden bij de kamer van jouw keuze, apollo hotel papendrecht restaurant. Dit is een van de mooiste natuurgebieden van Nederland en staat bekend om de wereldberoemde molens van Kinderdijk. Al onze kamers hebben een telefoon, minibar, die aandachtig naar je verhaal luistert.