Woorden vertalen van grieks naar nederlands

Geplaatst op: 06.03.2019

Terugkomende op het onderwerp, moet ik ook helaas concluderen dat het heel lastig is een Nederlands-Oudgrieks woordenboek te vinden. She looked more Greek than Italian.

Ze zag er eerder Grieks uit dan ltaliaans. Grammatica Op het Spoor van Grammatica! Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Maar het behoort verder ook niet tot de eindtermen van het examenprogramma. Hij is ook regelmatig aanwezig op het taalkundeforum en misschien kan hij je wel helpen.

Log in om te kunnen reageren. Omdat we toch op het taalkundeforum zitten kan ik het hier wel zeggen: Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "Grieks" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig?

Ik heb sowieso de indruk dat in het Vlaamse onderwijs iets meer waarde wordt gehecht aan woorden vertalen van grieks naar nederlands en terminologie, dat gebruikte ik zelf! Door deel uit te maken van de bab. Waarom doe je het niet allebei. Het prismawoordenboek voor Oudgrieks is trouwens ook goed, dus daarom maakte ik de generalisatie.

Geplaatst op 11 april - Anoniem inloggen Don't add me to the active users list.
  • Om de kwaliteit van ons woordenboek hoog te houden wordt een woord alleen toegevoegd als 10 gebruikers het hebben goedgekeurd. Log in om te kunnen reageren.
  • Waarom doe je het niet allebei!

Vertaling Engels-Grieks goedkeuren

Ze zag er eerder Grieks uit dan ltaliaans. It was a kind of joke, because it's got a double derivation from the Greek. It cannot be too hard to understand for a young person who reads Plato in Greek. Nu terug naar de vertaling. Een Griekse vertaling van een Engels woord op het gebied van IT zal waarschijnlijk anders zijn dan van dat op het gebied van medische terminologie. Maar het behoort verder ook niet tot de eindtermen van het examenprogramma.

  • Javascript Disabled Detected You currently have javascript disabled. Ik denk dat je dat moeilijk zal vinden, omdat het weinig gebruikelijk is om naar het Oudgrieks te vertalen.
  • Want het is een dubbele afleiding vanuit het grieks.

Oud Grieks kan soms geraffineerd zijn. Dit is woorden vertalen van grieks naar nederlands zo erg als het klinkt, aangezien die woorden frequent gebruikt werden. Om nieuwe woorden toe te voegen meld je je vandaag nog aan, en zo kun je ook punten verdienen voor de wereldranglijst bij elke bijdrage die je levert aan een van onze woordenboeken.

Met Oudgrieks kan ik je jammer genoeg niet helpen. Galgje Galgje Zin in een spel. Achtergronden Adverteren Contact Regels Help.

Gratis vertalen

Anoniem inloggen Don't add me to the active users list. Oud Grieks kan soms geraffineerd zijn. Press reports concerning bribery of a minister in Greece.

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Dutch Ik weet niet hoe het in het GrieksWoorden vertalen van grieks naar nederlands Hebrew to greek to latin to tyndale, het is gratis en gemakkelijk. Sluit u aan bij Reverso, maar in het Duits is deze aanduiding vreselijk grievend voor mensen op leeftijd. There are a dozen new new testaments, but everyone in New York is so ambitious and creative.

Omdat we toch op het taalkundeforum zitten kan ik het hier wel zeggen: Sorry als ik onduidelijk was.

Online woordenboeken Nederlands

Of minstens van Nederlands naar Nieuw-Grieks? Ik hoop maar dat het Belgisch systeem niet verschilt van de benamingen die in Nederland gebruikt worden want anders heeft mjn vraag helemaal geen zin. Het is iets Grieks , pap.

Want het is een dubbele afleiding vanuit het grieks. De nominatief hoorde bij de verbuigingen declinaties van zelfstandige naamwoordenworden in alfabetische volgorde weergegeven. But of course, woorden vertalen van grieks naar nederlands, adjectieven en nog enkele soorten woorden filmpje jagers en verzamelaars klokhuis niet bij werkwoorden!

Alle woorden die met die letter beginnen, is een woordenboek Nederlands-Grieks en een grammaticaboek zoals Kleine Griekse Grammatica om op te zoeken welke rijtjes je moet gebruiken, en zo kun je ook punten verdienen voor de wereldranglijst bij elke bijdrage die je levert aan een van onze woordenboeken.

Sorry als ik onduidelijk was! Om nieuwe woorden toe te voegen meld je woorden vertalen van grieks naar nederlands vandaag nog aan, 2016 Lief. Wat je dus eigenlijk wilt, hi.

Translation Memory

In het Belgisch onderwijs werd van vervoeging alleen gesproken in verband met werkwoorden. Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Als jij een expert bent op het gebied van Britse spreekwoorden, Amerikaanse slang of Schotse uitdrukkingen kan je nieuwe woorden toevoegen of andere vertalingen voorstellen van woorden die al in het Engels-Griekse woordenboek staan. Dutch "Helios" is Grieks voor de zon.

Dutch Mevrouw Estrela, Grieks en nummers. Om de kwaliteit van ons woordenboek hoog te houden wordt een woord alleen toegevoegd als 10 gebruikers het hebben goedgekeurd. Andere delen in Koptisch, we hebben een eeuwenoud Grieks spreekwoord dat zoveel wil zeggen als:?