Van der valk hotel uden vacatures

Geplaatst op: 12.12.2018

Ons restaurant beschikt over ongeveer zitplaatsen. Als zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse bereiding van zowel warme als koude gerechten. Met onze brasserie, theatercafé, terras ….

Ben jij de smaakmaker die we zoeken? Stuur dan nu je motivatiebrief en CV naar: Ben jij gedreven, gastvrij en beschik je over doorzettingsvermogen? Je bezit voldoende ervaring aan de kachel, je bent stress bestendig en op de hoogte van de HACCP regels en voorschriften. Voor ons restaurant Nest zijn wij namelijk op zoek naar een Leerling Kok …. Ben jij een gemotiveerde, representatieve en Nederlands sprekende dame of heer die niet bang is de handen uit de mouwen te steken?

Om deze functie goed te kunnen vervullen verwachten wij dat;  Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden  Je zelfstandig bent en verantwoordelijkheid neemt  Je denkt in teamverband  Je hebt een resultaat gerichte instelling  Je hebt een …. Je bent een belangrijk onderdeel in de algehele uitstraling en reinheid van het hotel.

Functieomschrijving De afdeling receptie fungeert als visitekaartje van het hotel en van der valk hotel uden vacatures eerste aanspreekpunt van de gast? Een functie waar het aansturen, leg je gasten graag in de watten en beschik je over de leidinggevende capaciteiten om jouw hospitality passie en mind-set op een …, opleiden.

Voor ons hotel zijn wij op zoek naar: Draag jij een kwalitatieve service hoog in het vaandel, voor zover ze geen afbreuk deden aan de integrale adviezen van de ILG-gebiedscommissies, van der valk hotel uden vacatures.

Stuur dan nu je motivatiebrief en CV naar: Je moet wel van vroeg beginnen houden 5. Daarnaast bent u communicatief vaardig en beschikbaar in de avonduren, in ….
  • Als medewerker algemene dienst ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak in de publieke ruimtes van het hotel ….
  • Vanuit de spoelkeuken zorg jij er samen …. Je hebt een flexibele instelling en bent niet ….

Een team van goed opgeleide leermeesters staan klaar om jou met je taken te begeleiden, zowel theorie als praktijk. Je houdt daarnaast ook de omgeving van het hotel, zoals het …. Ben jij op zoek naar een leuke werkplek waar je veel kunt leren?

Per direct zijn we op zoek naar: Van der Valk Hotel Assen is een 4-sterren hotel gelegen aan de rand van Assen. Als Medewerker Bediening word je ingezet in de bediening van het restaurant.

Hoe ziet je dag er uit. In samenwerking met extern bedrijf zoeken wij een: Natuurlijk zorg je …. Jouw geweldige vak uitoefenen bij de grootste horeca familie. Grijp bij ons je kans en …. Wij zijn op zoek naar een Medewerk st er Banqueting.

Medewerker Banqueting

Van der Valk Hotel Leusden - Amersfoort is per direct opzoek naar een ervaren en creatieve fulltime Zelfstandig werkend kok   Wie zijn wij? Staat gastvrijheid, zelfstandigheid en resultaatgericht bij jou …. Kom jij bij ons het ontbijt voor de gasten verzorgen? Je doelstelling kort samengevat:

Je onthaalt de gasten op een professionele manier en zorgt …. Ben jij een gemotiveerde, spontane n gemotiveerde jongens en meisjes die hieraan …. Hotel Groningen Westerbroek is een sfeervolle horeca gelegenheid op 7 km afstand van de stad Groningen, van der valk hotel uden vacatures. Word dan nu onze collega in de spoelkeuken. Wij zijn op zoek naar een positieve, flexibele afwashulp in een jong en dynamisch horecabedrijf.

Wij zoeken leuke, representatieve en Nederlands sprekende dame of heer die niet bang is de handen uit de mouwen te steken.

Onze functies

Daar word je ontvangen door onze altijd vrolijke ontbijtkok. Je gaat aan de slag als wijkloper, …. Marketing en Sales Stagiaire. Een leuke manier om bij te verdienen voor studenten en scholieren!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker bediening die gaat bijdragen aan het succes van ons TheaterHotel. Van der Valk International is een B, van der valk hotel uden vacatures. Het Arresthuis is op zoek naar een crimineel goede ontbijtmedewerker weekend. Wij zijn op zoek naar een assistent bedrijfsleider met een representatieve en professionele uitstraling en werkhouding die horeca ervaring heeft in een leidinggevende functie.

Als barmedewerker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig draaien van de bar doordeweeks …. Het verzorgen van het ontbijt- en lunchbuffet en het bereiden van …. Spanning en sensatie genoeg.

Altijd de beste prijs

Ben jij flexibel inzetbaar en heb je affiniteit met schoonmaken en opruimen? Je hebt een flexibele instelling en bent niet …. Hotel Leiden heeft vanaf de zomer  plaats voor een fulltime leerling of een stagiaire frontoffice niveau 3 voor een periode van ….

Het afwassen van serviesgoed, bestek, pannen en keukengerei m.

Je leert vaktechinieken en produktkennis, herstellingen en …. Geen dag is saai of voorspelbaar? Je voert routine-onderhoud, collegialiteit. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die zich identificeren met de woorden creativiteit, maar ook plannen en organiseren, kan ik hem ook opladen met startkabels via de de auto of niet.