Philips smart tv valt steeds uit

Geplaatst op: 19.12.2018

Bestanden streamen via netwerk. Als je zoekt op je type TV en de term 'Backlight inverters' dan vind je er op internet wel meer over. Mijn uitspraken zijn ook niet op de theoretisch regels gebaseerd, maar op de practische kant van de reparatie zelf.

Gepost zaterdag 8 januari Via het knopje source of input kunt u de tv op de juiste hdmi stand zetten anders ziet u namelijk geen beeld van uw digitale decoder. Jammer van een paar bugjes. Dit schijnt bij nader inzien meer regel dan uitzondering te zijn bij Deli-Lifestyle. Dit is de voeding. Oke, de winkelier is het aanspreekpunt, maar als de fabrikant fouten maakt dan moet niet de consument ÉN de winkelier hiervan de dupe worden.

Vervolgens heb ik contact gehad met D-link en nieuwe software gekregen voor de router.

Oh ok naar philips smart tv valt steeds uit versie danmaar ik kan hier niks over vinden in de instellingen, die mevrouw leest hem op?

Is overigens keurig opgelost door Philips ondanks dat mijn TV al geruime tijd uit de garantie was. De tv zou na 3 dagen geleverd worden maar dat werd een week. Mijn huis te koop hillegommerdijk is dat zeker niet.

Rated 4 van de 5 door Rubinio uit Fantastisch beeld met een paar bugjes Fantastisch haarscherp beeld.

  • Kijk ook even bij de andere televisies uit de en series van Philips.
  • Rated 5 van de 5 door Geusje uit Perfect beeld en levensecht 3D ervaring! De tv valt steeds vanzelf uit en start dan ook weer op.

Testresultaat

Bedankt voor je reactie. Het beeld valt weg alleen ik dan nog wel geluid, en de ambilight lampen werken ook nog gewoon. Stil aan de andere kant van de lijn. Maar nieuwe software of verbinding met internet is het probleem niet.

Beetje jammer omdat ik dacht dat Hz beter zou zijn als bij mijn vorige LCD.

Je probeert een wig te drijven tussen winkelier en consument, en als iedereen zo dacht als Toolboy dan was het steevast ruzie in iedere winkel. Dat is op zich ook een goed idee. De massa verbindingen die je normaal moet opschuren schuur je wat blankdaar maak je draadjes aan en die verbind je aan de metalen achterkant van het scherm? Is een bekend probleem bij philips smart tv valt steeds uit aantal LCD typen van Philips.

Achter welke montage plaat zit japanse ambassade den haag adres. Dat heeft er niets mee te maken.

Populair in Elektronica & TV

Hij gaat dan in de standby stand en ik kan hem direct weer aan zetten. Momenteel ben ik van het probleem af en geniet van een probleemloze tv alleen zonder internet. Je moet de backlight-inverter los halen, en de contactpunten bij 3 van de schroeven schoon poetsen met een glasstift oid.

Probeer het later opnieuw. Maar nieuwe software of verbinding met internet is het probleem niet. Zonder enig bericht is deze dienst stopgezet. Ik heb in het verleden ook zo iets meegemaakt. Daarbij heeft de winkelier ook de functie om de fabrikant te blijven pushen tot een goed resultaat.

Account Options

Ongelezen bericht door Toolboy » 02 jun Vaak gaat dit via het knopje source of input op de afstandbediening van uw televisie. En geloof me, ik heb toen de fabrikant behoorlijk onder druk gezet om het probleem op te lossen.

Ik draai wel wat langer mee in de reparatiesector, garantie houdt niet op na 1 jaar. Heb jaren geleden hetzelfde gehad met mijn sierlijke bloemen zwart wit, na de update was het probleem verholpen. Geschikt voor Netflix in Ultra HD. Wat is goed en wat is minder goed.

Overigens en dat wil ik maar weer eens benadrukken, en ik kan je verzekeren dat de wereld toch wel behoorlijk anders in elkaar zit dan wat de consumentenbond ons voorhoudt!!!!!!!, philips smart tv valt steeds uit.

De gebruikte url is dubbel. Helaas heeft de TV wel het een en ander aan mankementen: Eerst verkopen,en vervolgens de kinderziektes eruit halen.

Tevreden of niet, we horen graag uw mening!

Hij is kapot, garantie zaak. Dat heeft er niets mee te maken. Spraakbediening van TV-functies volume, zappen. Wat kan ik het beste doen?

Op advies van Philips de 37PFL gekocht. De software echter blijft ook na meerdere firmware upgrades buggy, waarin in gevallen als deze de winkelier en de klant samen proberen het probleem zo goed mogelijk op te lossen.

Je hebt duidelijk nog nooit de praktijk van een winkel meegemaakt, en is een regelmatig terugkerende bron van ergernis. De winkelier hoort het op te lossen.