Openingstijden restaurant de klomp vilsteren

Geplaatst op: 12.03.2019

Prima uitval basis voor een wandel-, fiets- of wandeltocht. Meer informatie Beschikbaar tot Bij het afrekenen moesten we pp.

Keuze uit 'maar' 3 verschillende kant-en-klare thee. Medewerkster die ons hielp was helaas niet klantvriendelijk wat voor ons de beleving naar zulke slechte cijfers heeft gemaakt. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. Henk van de Brink. Ik kom zeker nog een keer terug. Uitstekende smaakcombinaties op mooi opgemaakte borden. Ook vanwege het feit, dat regelmatig er een andere kaart op tafel ligt.

Uitstekend eten streekprodukten, vers en goed bereid. Heel sfeervol, personeel was vriendelijk en zeer gastvrij. Maar ook het trio van citroen. Het eten was gewoon goed gepresenteerd en smakelijk. Echt een plaatje van buitenaf. Lees ook onze privacyverklaring.

Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels. Afgelopen weekend Herberg de Klomp bezocht.

Henk van de Brink. De desserts waren een prima afsluiting, de 'hang op' met honing en citroenijs was heerlijk. Deze stond in de oven. Gewoon een kwartje tussen de dubbeltjes. Na een enthousiaste uitleg van de eigenaresse toch voor het wijnarrangement gekozen, dit paste perfect bij de gerechten.

  • Mooi opgemaakte borden, zeer smaakvol, en uiteraard heerlijke bijpassende wijnen.
  • Hier is het genieten geblazen van een sfeervol restaurant en van ambachtelijk bereide gerechten met veelal biologische en streekeigen ingrediĆ«nten met respect voor milieu, mens en dier. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www.

Meer informatie Beschikbaar tot ! Ook de pastrami in aspic was verrassend fris. In de lente en zomer kun je heerlijk ontspannen op het zonnige terras en je n voelen met de natuur terwijl je in de herfst en winter knus kunt genieten van de open haard in de sfeervolle lounge.

Echter mooie presentatie van de gerechtjes. Gewoon welke poorten staan er open kwartje tussen de dubbeltjes. Deal In een prachtige omgeving genieten van een verrukkelijk 3-gangendiner, openingstijden restaurant de klomp vilsteren, nu slechts 34,50.

Contactgegevens

Twee soorten vers mini brood met garnituur zeer lekkere appetizer. Het wild komt rechtstreeks van het landgoed. Voorzieningen voor elektrische fietsen aanwezig.

Deel op Facebook Deel op Twitter! De cappuccino was lauw! Voor onze dochter had de eigenaar een gat in het dopje van het appelsapflesje gemaakt zodat ze geen last van wespen had. Uitstekende smaakcombinaties op mooi opgemaakte borden. Een zeer goede actie is, dat het wild zoveel mogelijk uit Vilsteren zelf komt.

Openingstijden

Eerst een overheerlijke warme appeltaart met een capo. Ik kom zeker nog een keer terug. Ook vanwege het feit, dat regelmatig er een andere kaart op tafel ligt. Geen salade, geen aardappeltjes bij te bestellen tegen 2,50 euro extra , en geen warme groente is niet meer van deze tijd. Vandaag de Klomp bezocht.

  • Vervolgens wordt het diner afgesloten met een heerlijke koffie met friandises.
  • Volgens mij kan aan de minpunten makkelijk iets gedaan worden en dan zou het echt een mooie beleving zijn.
  • Heel sfeervol, personeel was vriendelijk en zeer gastvrij!
  • Lees ook onze privacyverklaring.

Want helaas vlogen er wespen rond. Alles is biologisch en dat proef je. In 1 woord TOP. Prima en attente bediening. Aan alles wordt gedacht bij deze deal, geniet in de knusse lounge bij de open haard van een h profielschets commissaris van de koning drenthe amuse en tijdens het diner van 2 heerlijke glazen arrangement wijn of een andere drank naar keuze.

Waar gaat het over maar je verwacht bij een high tea geen gebruiksaanwijzing over hoe de theekan gehanteerd moet worden. De gastvrijheid is super en dat past goed bij de Klomp, openingstijden restaurant de klomp vilsteren.

Leuk dat u onze website bezoekt!

Vriendelijk personeel, kwalitatief goed eten in een gezellige ambiance. Alle keren was het prima, maar wat nog leuker is, je ziet dat voor de eigenaren de Klomp steeds meer een goed zittende jas wordt. Prachtige locatie met zeer aangename sfeer. Sfeervol restaurant met een voortreffelijke keuken.

Uitstekende smaakcombinaties op mooi opgemaakte borden. Wat is er mis met kraanwater in Vilsteren. Jammer, de appeltaart was ijskoud. Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels.