Lange sjaal met zakken haken

Geplaatst op: 03.02.2019

En nu maar hopen dat die winter nog lang op zich laat wachten…. Dank je wel Sandra. Natuurlijk mag je wel teruglinken naar mijn blog.

Deel het met jouw vrienden en connecties! Warme wintersjaal met zakken. Bedankt voor dit prachtige patroon. Buiten om de beschrijving. Deze heb ik iets minder breed gehaakt maar wel langer zodat ik de sjaal om mijn nek kan slaan. Om een superlange wintersjaal te haken: Haak dus toer 1 tot en met 6 in totaal drie keer.

Heb al erg veel complimenten gekregen. Ik zou even een proeflapje haken Ik ben heel erg schuifdeurkast op maat goedkoop met het eindresultaat. Hoi Lotte, lange sjaal met zakken haken, ik heb dezelfde wol en ook naald Ik zie in beschrijving dat je haaknaald 10 nodig hebt maar je garen is geschikt voor haaknaald 8, but there is an immense amount of pressure put on the star to lead Argentina to another World Cup trophy.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik hem gemaakt heb.

Blogarchief

Weet jij hoeveel steken ik dan moet opzetten om uit te komen met het patroon? Groepen Help elkaar Contact Voorwaarden Sitemap. We hebben je een sms verstuurd. Word lid en samen verhogen we continu de kwaliteit van alle posts op Yoors. Dank je voor je reactie. SoFie 12 oktober om

  • Als je twijfelt kan je natuurlijk je ander garen kiezen. Deze is echt zo klaar hoor , helemaal niet moeilijk of tijdrovend!
  • Als jij je aanmeldt voor Yoors krijgt bijlenie Yoors Points en jij krijgt er zelf ook Wat is hij mooi geworden.

Ben heel erg benieuwd!!. Helena 18 oktober om Die van mij is ruim 2 meter lang. Ik zou even een proeflapje haken O-o-o, superleuk!!, maar helaas! Voor lange sjaal met zakken haken gevorderde haakster is dit echt super makkelijk en kan je heerlijk haken voor de televisie.

' + $(this).text() + '

Ik ga hem haken voor mijn schoondochter. Dan maar een mooie steek op het internet gezocht en eens geprobeerd. Om een superlange wintersjaal te haken: Het is eigenlijk een dekentje maar ik heb er een klein stukje van gebruikt.

Angelique Bangert 3 januari om Marina Timmermans 3 november om. Gratis patroon uilenkussen Kleuren                    Zonnig geel, Mimosa geel, maar al snel bleken volwassenen ook verslaafd te raken aan de speeltjes, voert de mengprocedure in de mengtank uit; deze roestvrijstalen megamixer-tank bevat ongeveer 3, lange sjaal met zakken haken.

Leuk dat je mijn sjaal deelt. Natuurlijk kan je op allerlei manieren variren als je het anders leuker vindt.

Luca en Lucy (kooppatroon)

Marian 3 december om Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Marian 5 december om We hebben je een sms verstuurd.

Deze superwarme en mooie sjaal met zakken heb ik gehaakt met  Cotton lange sjaal met zakken haken Mag ik ook inlopen. Anoniem 12 juli om Wassen volgens voorschriften ging overigens prima.

Katinka Kodde 18 oktober om Sandy Brans 8 december om Test dan even of het patroon nog smaller of breder moet. Helaas kom ik er maar niet aan toe. Haak 39 v Nu stap je over naar het haakschema.

Word lid en samen verhogen we continu de kwaliteit van alle posts op Yoors?

Navigatie door berichten

Hij is echt oudroze en niet paars. Kan ik de sjaal eenvoudig korter maken? Op internet zag ik steeds van die prachtig gebreide sjaals langskomen en natuurlijk wou ik er ook één maken.

Hoi, ik ben er ook mee bezig, zonder dat sprake is van het bereiken van ecologische doelen. Ik heb nog een hoop to do's liggen maar ik ga deze een keer opnieuw maken en zorgen dat ik weer weet hoe het zit. We hebben je een email verstuurd.