Ivf test negatief niet ongesteld

Geplaatst op: 20.03.2019

Wat fijn voor je Bello!!!! Misschien moet je juist wel nu testen. Eindelijk weer goed nieuws hier!

Maar dat betekend inderdaad nog niet dat je ook vruchtbaar bent: Ik heb nu 4 x een zwangerschapstest gedaan, allen negatief. Als je echt direct zekerheid wil hebben: De misselijkheid wara je het over hebt, heb je deze in de morgen? Vul de geboortedatum van je baby in en ga direct naar zijn week of maand. Hij is niet klaargekomen, dus ook niet in mij.

Ik heb een tijd de prikpil gehad maar ben hier mee gestopt paar maanden terug. Iemand die dit herkent, ivf test negatief niet ongesteld.

We zijn nu alweer 6 maanden bezig. Werk Door te blijven werken, heeft u minder tijd om te piekeren en blijft u in een ritme. Maandag en dinsdag heb ik een zwangerschaptest gedaan en waren beiden negatief. En de dokter had me medicijne gegeven die zijn al op en nog steeds niets gezien.

Als er sprake is van een zwangerschap, moet je huisarts van deze duizeligheid afweten!

Wanneer een zwangerschapstest doen

Ik hoop zoooo dat je met goed nieuws komt…Het is vreselijk slopend allemaal. Mijn gevoel zegt dat ik zwanger ben maar ik heb geen symptomen… wat nu… wachten? De artsen konden niks vinden moet een bloed onderzoek. Wanneer je langdurig stress ervaart, maakt je lichaam hormonen aan die je lichaam in een hogere staat van paraatheid stelt. Wat mij wel een beetje dwars zit beste Mamavan2 is dat als je volgens je eigen berekeningen inderdaad 4,5 weken zwanger zou zijn, je nog steeds negatieve testen hebt!

  • Het topic is daarom gesloten. Wel rood bloed maar niet donker rood, ook zat er steeds bruin tussen.
  • Sinds 2 dagen zijn mijn borsten gevoeliger en heb ik het idee dat ze wat voller zijn. Tjeempie schreef op 06 februari

Ik ben me ook met momenten veel te bewust waar mijn baarmoeder zit, het lijkt soms alsof er daar een tennisbal zit. En de dokter had me medicijne gegeven die zijn al op en nog steeds niets gezien. Els76 maandag 8 februari Het jaartje dat je pilvrij was na de geboorte van je dochtertje, was je menstruatiecyclus toen regelmatig. De artsen konden niks vinden moet een bloed onderzoek.

Dan kan je de zwangerschapstest een paar dagen later nog een keer proberen! PbBovenstaande klachten heb ik al ruim 2 ivf test negatief niet ongesteld.

Nu kwam er op dag 35 een klein beetje druppels helder bloed en verder alleen maar bruin oud bloed, alleen bijhet afvegen… Dat heb ik nu nog steeds dag 38 en vanmorgen een test gedaan deze was negatief… Kan ik toch zwanger zijn?

Ik ben toen op 3 november ongesteld geworden, ik had voordat ik de spiraal had altijd een cyclus van 28 dgn. Ben bij de dokter geweest en die weet ook niet wat er aan de hand is.

Jannie ,

Zonder je eisprong ben je niet vruchtbaar. Krijg je vandaag een bloedtest. Maar zit ondertussen ivf test negatief niet ongesteld 56 dagen, maar niet zwanger Je bent overtijd wanneer je niet ongesteld wordt op de dag dat je het zou verwachten. Overtijd, waarvan volgens mij 14 dagen overtijd. Kan ik niet eerder zwanger worden tot ik een menstruatie heb gehad. Een paar dagen voor de menstruatie hield dit op.

Na die week tot aan nu heb ik geen mestruatie meer gehad. En kom regelmatig spieken. Als het niet gelukt is, is dit mentaal vaak een klap die even een plekje moet krijgen.

Dank voor de reactie. Zijn dit ontpilklachten of zijn dit klachten die veroorzaakt worden door de hormonen van de schildklier. Ja, Is het een voorbode van goed of slecht nieuws, ivf test negatief niet ongesteld. Feemaar wl groter en ik heb erg wisselende stemmingen. Aan de hand van je lichamelijke klachten vermoed ik dat je niet bezig bent met te ontpillen beste Ik.

Mijn borsten doen absoluut geen pijn en zijn ook niet gevoeliger, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van Viva en Sanoma.

Oorzaken voor overtijd zijn of niet ongesteld worden

Wendy, heb je inmiddels al duidelijkheid? Maar ondanks dat je overtijd bent, geeft de zwangerschapstest aan dat je niet zwanger bent. Volgens hun niet zwanger.

KreeftjeHey allemaal,    Ik ben nu 6 dagen over tijd. Maar juist door de restanten van de pil is de kans te groot dat je een onbetrouwbaar resultaat krijgt.