Hoe verwijder je kauwgom uit je haar

Geplaatst op: 11.03.2019

Herhaal totdat bijna al de kauwgom is overgegaan van de kleding op het karton. Mocht dit wel zo zijn, herhaal de bovenstaande stappen. Let er bij het verwijderen van de kauwgom wel goed op dat je de kleding niet beschadigt.

Ondanks dat kauwgom zeer geliefd is, kan kauwgom ook een grote bron van ergernis zijn. Mocht het u niet lukken om kauwgom uit uw tapijt te verwijderen, dant kunt u altijd hulp inschakelen van een professioneel schoonmaakdienst of een bedrijf voor tapijtreiniging. Pas op dat je niet de hele strook plakband op het kledingstuk of de stof plakt, anders zal het twee keer zo moeilijk te verwijderen zijn.

Een tapijt vervangen vanwege een kauwgom is natuurlijk absurd. Houd de pluk waar de kauwgom in vast zit gescheiden van het andere haar.

De kauwgom blijft aan de haartjes plakken. Een andere veel voorkomende oplossing is om het kledingstuk een paar uurtjes in de diepvries te leggen. Kauwgom is een echte boosdoener als het ergens aan vastgeplakt zit. Laat dit zo een minuutje staan terwijl de stoom de kauwgom zachter maakt.

Laat het nog net niet koken?

  • Maja van de Peppel.
  • Kauwgom in het haar kan het beste verwijderd worden met behulp van pindakaas. Je kunt ook ijsblokjes gebruiken of James Vlekkenspray.

Kauwgom verwijderen uit kleding: Hoe?

Je kunt ook ijsblokjes gebruiken of James Vlekkenspray. Vouw het kledingstuk of de stof zo dat de kauwgom aan de buitenkant zit. Deze zou goed uit kleding of stof gewassen moeten kunnen worden, maar als je daar niet zeker van bent, kun je het eerst op een lap uitproberen. Herhaal dit proces voor de zekerheid nog meerdere malen om zeker te zijn dat de kauwgom echt uit het haar is en dat er geen vet achter is gebleven van de pindakaas.

Mocht het u niet lukken om kauwgom uit uw tapijt te verwijderen, dant kunt u altijd hulp inschakelen van een professioneel schoonmaakdienst of een bedrijf voor tapijtreiniging. Gebruik niet teveel van een van deze stoffen en lees van tevoren of dit wel mogelijk is bij dit kledingstuk.

Met een tangetje of mesje kun je vervolgens de kauwgom van het tapijt verwijderen. In de vriezer leggen hielp niet genoeg. Probeer dit daarom altijd direct te doen. Kauwgom uit kleding verwijderen In dit artikel: Ben ik weer te laat.

Categories

Smeer het haar bij de plek GOED in met pindakaas even laten intrekken en dan voorzichtig het eruit kammen. Vond je dit een nuttig artikel? Kneed de pindakaas door de pluk waar de kauwgom in verwerkt zit.

Gebruik nog een beetje om het karwei af te maken, kauwgom vlekken. We moeten dus de kauwgom koelen. Laat de stof bevriezen de kauwgom corrie ten boom huis tarieven en je kunt het er zo afhalen. Op zich hoeft het dus helemaal niet zoveel werk te kosten om kauwgom uit tapijt te verwijderen en we kunnen dit ook gemakkelijk zelf doen. Je ziet het vast wel eens op straat, hoe verwijder je kauwgom uit je haar, spoel dan goed voordat je het als gewoonlijk wast of schoonmaakt.

Kauwgom uit tapijt verwijderen

Helaas is het niet mogelijk om een tapijt in een vriezer te leggen. Op een doek en dan over je bank en de kauwgom laat los is zo gepiept. Olijfolie werkt ook als een trein! Kauwgom verwijderen Kauwgom is bij jong en oud een geliefd snoepsoort, maar is ook vaak een bron van ergernis.

Van de indianenstam is bekend dat zij kauwden op gom uit bomen. Na enkele minuten verwijderd u het plastic zakje met ijsblokjes van de kauwgom. Voer deze actie als eerste uit. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Vermijd contact met de huid en inademen van dampen. BST De gemeente Dordrecht was begin n van de eerste gemeentes die, samen met het bedrijf BST, maar ook hoe verwijder je kauwgom uit je haar posters.

Was het haar goed.

Kauwgom verwijderen

Er blijven ook geen vetvlekken van de pindakaas achter. Week het gebied in een geparfumeerde wasverzachter, als je dat wilt, en was het met zeep en water. Als je kauwgom wilt verwijderen spuit er dan aanstekergas op, dan beviest het en kun je het zo weg krabben werkt hetzelfde als stikstof.

Zo komt het dus in je haar. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van de normale krabbertjes en dergelijke. Kauwgom kan je ook weg halen met alcodor dat is een combinatie van alchol en zeep dat gebruiken ze in ziekenhuizen.