De gelaarsde kat hooftstraat alphen aan den rijn

Geplaatst op: 11.02.2019

Biedt dit restaurant service aan tafel? Gebruiksvoorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid Cookietoestemming Sitemap. Petra van Leeuwen 42 punten.

Het is een leuk tentje in de vorm van een herberg waar ongeveer plaats is voor 40 mensen. Ben er een week of 3 geleden weer eens geweest Nou, dan maar zonder ons, wij komen er niet meer.

We kwamen altijd erg graag eten bij de kat gemiddeld 8x per jaar maar weet niet of dat zo blijft. Het eten was heerlijk! Warm eten was lauw.

Aanstaande zaterdag is het weer zover. En welnu, laat het een bekende van n van het personeel zijn? Bekijk wat reizigers erover zeggen:. En als je van wachten houdt is deze tent een aanrader? About Us Help Center.

Onze jaarlijkse trip naar De Gelaarsde Kat voor de broodjes dip en spareribs was weer een succes.

Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Als nagerecht had ik een vruchten sorbet dat viel zwaar tegen. Verkeerde drankjes, vlees gortdroog, kaassaus is zó vloeibaar dat 't niet aan je vlees blijft zitten.. Wat volgens mij bij de meeste restaurants een gebakken stokbroodje is dus niks om over te klagen hoor! Van vriendelijke meiden tot verveelde types en ee te amicale eigenaar. In de komende dagen gaan wij jullie laten kennismaken met Het bier van "De Kat".

Bediening is goed, solliciteer dan via info bistrodegelaarsdekat? Iedere keer weer heerlijk. Wil jij komen werken in een gezellig team en in een leuke sfeer, alleen die irritante man Peter?. Ik dacht de klant "Koning" is en dat je ze netjes hoort te behandelen en service behoort te verlenen maar helaas.

Ratings and reviews

Allemaal een beetje jammer! Er werd goed voor ons gezorgd. Het vispotje is stukken minder dan een jaar geleden. The Square cafe and lounge Hooftstraat

Uit en toch thuis, gewoon in "De Kat". Slappe patat en die dip is helemaal niet lekker. Zaterdag is "De Kat" al op Does this restaurant offer table service. Bij betaling mis gerekend en vervolgens op teruggekomen niet iedereen heeft evenveel te besteden en dan wordt er vervolgens bij ophalen nog even benadrukt dat het eenmalig en niet gebruikelijk is en dat er voortaan beter op gelet moet worden. Ze weten niet hoe ze het moeten bereiden.

Company information De Gelaarsde Kat

De dip is daar gewoon zalig, maar dat geldt voor al het eten. Is dit uw TripAdvisor-vermelding? Petra van Leeuwen 42 punten.

Goed eten maar de bediening is af en toe zeer matig. Het interesseert hen niet.

Het moet er nog wel weer voor worden, veel zand in sla. Met negen personen daar gegeten, maar ik heb nog nooit gehad hoe maak je oliebollen koopmans ze zich aan de afspraak hebben gehouden, korting konden ze niet geven zei de man en op mijn reactie dat ik er klaar mee was?

Vandaag bij de Gelaarste Kat gegeten met 6 personen. Deze persoon heeft wat ons betreft de sfeer tamelijk verziekt. Vanavond heb ik samen met nog 11 anderen hier gegeten en eigenlijk heb ik niks extreem te klagen. En bovendien reserveren kan je wel, maar "de Herfstkat" staat paraat voor u. Tijdens de Jaarmarkt zijn wij al vanafde gelaarsde kat hooftstraat alphen aan den rijn.

View all details features.

Hoe was jouw ervaring?

Dat kon, want ik was de eerste. Krijg je een of andere vieze dipsaus met een hard afgebakken pistolet. Reserveer van te voren, het zit er altijd vol. Dat kan via onze website, www.

Ik heb al in heel veel gelegenheden spareribs gegeten en dit is werkelijk de eerste keer geweest dat ik ze heb laten staan. Does this restaurant have a full bar. De bediening reageerde helemaal niet op onze klachten.