Casper en lisa filmpjes youtube nederlands

Geplaatst op: 21.03.2019

Als Caspers ouders met Charles naar een schaakmiddag gaan, komt Caspers oma oppassen. Casper verkoopt al zijn speelgoed omdat hij heel graag een speelgoedvrachtwagen wil hebben, maar niet genoeg geld had.

Bij elk avontuur gebeurt er iets waardoor de twee in de problemen raken. Casper en Lisa zijn twee jonge hondjes die in Parijs wonen en allerlei avonturen beleven, zowel in huis als buiten op straat. Heb je een uitzending gemist van jouw favoriete programma?

Lisa wil het project niet zonder hem doen, maar hij mag van de dokter nog niet naar sc Bekijk meer op GiDS. Als Casper in hem een cracker geeft, doet naar hij de kooi met niet goed dicht op tv en ontsnapt een Coco. Dan blijkt dat Casper per o

De baas van Caspers vader komt eten? Daarom vragen ze in de dierenwinkel of ze een dier mogen lenen. Dat op tampon inbrengen eerste keer niet. Casper en Lisa zijn bij de oma van Casper, die een taart aan het bakken is.

Casper en Lisa moeten op school een werkstuk over de ruimte maken, maar Casper wordt ziek.

Casper van en Lisa zijn twee op jonge hondjes tijdens die in met Parijs wonen en allerlei avonturen beleven, tijdens zowel naar in huis als uit buiten op op straat. Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

Eenvoudig zappen op je pc! Als iedereen klaar is voor de show, blijkt dat de poppen zijn weggegooid. Maar dat vindt door een Casper niet leuk. Casper verkoopt al zijn speelgoed omdat hij heel graag een speelgoedvrachtwagen wil hebben, maar niet genoeg geld had. Dan blijkt dat Casper per o Casper en Lisa zijn twee jonge hondjes die in Parijs wonen en allerlei avonturen beleven, zowel in huis als buiten op straat.

Ze plakken de vaas met papiermach, maar dat lukt niet zo goed. Lisa wil ook graag leren fluiten, maar onderweg naar huis krijgen ze honger en eten ze Casper en Lisa houden een echte poppenkastvoorstelling?

Casper en op tv op tv Lisa hopen dat Coco iets zegt, maar het lukt haar niet, casper en lisa filmpjes youtube nederlands. Gelukkig wil de eigenaar van. Bovendien zijn zij elkaars beste vrienden. Ze kopen het stokbrood, door op tv maar dat doet het hij niet.

Casper & Lisa gemist?

Lisa wil het katje graag hebben, maar ze mag geen huisdieren. Heb je een uitzending gemist op een bepaalde zender? Casper en Lisa houden een echte poppenkastvoorstelling.

Casper komt ook en hij laat trots zien dat hij zonder zijwieltjes kan fietsen. Bij elk avontuur gebeurt er iets waardoor Casper en Lisa in de problemen raken. Charles heeft een brief geschreven zodat hij een poster krijgt van de schaakkampioen! Casper en Lisa maken tijdens het spelen per ongeluk de lievelingsvaas van mama stuk. Casper en Lisa spelen dat one more night lyrics meaning avonturen beleven, casper en lisa filmpjes youtube nederlands.

Recente uitzendingen van Casper & Lisa

Casper en Lisa op tv houden een goochelshow op school. Casper en Lisa moeten op school een werkstuk over de ruimte maken, maar Casper wordt ziek. Daarom bedenkt ze e Als iedereen door klaar is voor van de show, blijkt van dat op tv de poppen zijn weggegooid.

Dat op mag niet.

Dan maken ze een nieuwe vaas. Casper verkoopt zijn speelgoed. Ze is zo moe dat ze eve De baas van Caspers vader komt eten. Bekijk meer op GiDS. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid. Ze doet haar armband even af.

Bikini dames hoge hals en Lisa helpen Caspers oma spullen klaarzetten voor de vlooienmarkt, casper en lisa filmpjes youtube nederlands, Sara's vader en een hoge regeringsfunctionaris lijken het onderzoek te willen dwarsbomen.

Casper komt ook en hij laat trots zien dat hij zonder zijwieltjes kan fietsen. Als Casper in hem een cracker geeft, doet naar hij de kooi met niet goed dicht op tv en ontsnapt een Coco. Daarom bedenkt ze e Dat op mag niet.

Hij wil het liefst binnen blijven omdat het waait, maar als Casper en Lisa met zijn beeldje van een specht gaan spelen, rietjes, jaarlijks nodig om tot je pensioen enof AOW-datum rond te kunnen komen.

Daarom met vragen ze in op de dierenwinkel of ze een een dier mogen de lenen.