Week van de wetenschap utrecht

Geplaatst op: 24.02.2019

Sponsors Wetenschap in Beeld steunt het initiatief om achter de schermen te kijken bij wetenschappelijke instanties, want het is interessant voor een breed publiek om kennis te maken met wetenschap op een boeiende en begrijpelijke wijze. Chemelot - Stap in de wereld van Chemelot Geleen. We bevorderen het gebruik van het openbaar vervoer en houden Nederland in beweging.

Wetenschap in Beeld steunt het initiatief om achter de schermen te kijken bij wetenschappelijke instanties, want het is interessant voor een breed publiek om kennis te maken met wetenschap op een boeiende en begrijpelijke wijze.

Frack - Een kijkje in Hackerspace Frack Leeuwarden. Weekend van de Wetenschap is het podium van de toekomst! Universiteit Utrecht - Het speelse brein Utrecht.

Meer facts en figures. Kennislink maakt wetenschappelijke informatie toegankelijk voor een breed publiek.

Aqualab Zuid - Chemie en Water. Stadkamer Zwolle - Spelen met robots Zwolle. Rijksmuseum Boerhaave - Schateiland Boerhaave Leiden. Kennisinstituut Bier - Hoe on gezond is alcohol! Universiteit Utrecht - De buitenomgeving als gamewereld Utrecht.

Universiteit Utrecht - Dierenchirurg voor één dag Utrecht. Kapteyn Instituut - Ontdek wat een sterrenkundige doet Groningen.

Laat weten hoe jij omgaat met privacy. Wetenschap in Beeld steunt het initiatief om achter de schermen te kijken bij wetenschappelijke instanties, want het is interessant voor een breed publiek om kennis te maken met wetenschap op een boeiende en begrijpelijke wijze. Energie uit beweging Groningen. Universiteit Utrecht - Oog in oog met een walvisskelet Utrecht. Universiteit Utrecht - Ben jij net zo slim als een aap? Sterrenwacht Presikheaven - Citizen Science Arnhem.

Dit jaar gaan we tijdens het Weekend van de Wetenschap in het StationsLab op Amsterdam Centraal met studenten van de UvA onderzoek doen naar de wachtbeleving van reizigers. Hubrecht Instituut - Een dagje in de cel Utrecht! Stichting Nationale Archeologiedagen - Archeonacht Week van de wetenschap utrecht. Nederland beleeft backstage live wetenschap en technologie. Psychologisch Instituut Heymans - De mens gemeten Groningen. PPG - Hoe maak je verf. Radboud Universiteit - Radboud Invites: Datum Za 6 oktober Zo 7 oktober.

Waarom zou jij je deuren openen tijdens Weekend van de Wetenschap?

Kennisinstituut Bier - Hoe on gezond is alcohol? Nederlands Herseninstituut - De klokken in ons lichaam Utrecht.

This is Holland B. Bibliotheek Waterland - Fake news over de wetenschap Beemster.

Stichting Proefjes - Proefjesboek in Athenaeum Amsterdam. Tijdens Weekend van de Wetenschap waren er: Hortus Alkmaar - De link tussen peper en obesitas Alkmaar. Innovatieve Science Shorts Arnhem. De Museumfabriek - Alles over textiel Enschede.

Uitgelichte vakgebieden:

Sponsors Wetenschap in Beeld steunt het initiatief om achter de schermen te kijken bij wetenschappelijke instanties, want het is interessant voor een breed publiek om kennis te maken met wetenschap op een boeiende en begrijpelijke wijze. Daarom zijn zij ook dit jaar opnieuw partner van het Weekend van de Wetenschap. PPG - Hoe maak je verf?

Welkom week van de wetenschap utrecht Weekend van de Wetenschap Weekend van de Wetenschap is het podium van de toekomst? Sterrenwacht Tivoli - Bouw je eigen planetarium Oudenbosch. Erfgoedcentrum Rozet - Opgegraven botten Arnhem. Daarom zijn zij ook dit jaar opnieuw partner van het Weekend van de Wetenschap. Bibliotheek Amstelland - Bibberbotjes bouwen Amstelveen. BASF - Kom kijken: Quest Junior is een tijdschrift voor nieuwsgierige jongens en meisjes van 8 tot 12 jaar.

Resultaten publieksonderzoek 'Jouw Buurt, Jouw Data'

Cosmos Sterrenwacht - De zon, onze eigen ster Lattrop-Breklenkamp. Universiteit Utrecht - Het zwarte gaten mysterie Utrecht. Sterrenwacht Rijswijk - Sterrenkijken Rijswijk Z. FabLab Zoetermeer - Hoe sterk is jullie vriendschap?

Meer facts en figures. BlueCity Lab - Bierbostel:. Wil je op de hoogte blijven van Weekend van de Wetenschap.