Pijn in linker teelbal en lies

Geplaatst op: 12.02.2019

Hij is een beetje opgezwollen ong. Een liesbreuk die op latere leeftijd ontstaat, wordt meestal operatief verholpen. Dit onderwerp bevat 33 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  Koos 2 maanden, 1 week geleden.

Ik las in een reactie van uwentwege dat de linkerbal lager zit dan de rechterbal! Bovenop de bijbal zit een aanhangsel, ook wel 'appendix' genoemd zie afbeelding. De pijn ontstaat meestal geleidelijk. De dokter vond deze in eerste instantie veel te klein om te opereren, maar misschien dat ik het toch laat doen.

Teelbalkanker, oorzaken, symptomen en behandeling Teelbalkanker testiscarcinoom is de meest voorkomende soort kanker bij mannen jonger dan 35 jaar. Als het wat kouder is of in koud water is het zaakje wat compacter en dan schijn ik er ook minder last van te hebben. In de normale ont….

Ik dacht dar het wel over ging maar begin me nu toch ongerust te maken. Het blijft maar pijn doen. Deze pijn voelt alsof iemand er tegen aan schopt maar dan zonder de buikpijn. Mens en Gezondheid Subrubriek: Bij mij is dit het geval.

Grtz Antoine 28 jaar. Moet ik hiervoor toch mijn huisarts raadplegen? De pijn wordt veroorzaakt doordat de zaadbal geen zuurstof meer krijgt.
  • Reactie infoteur , Hallo Eddy, Pijn in de lies kan met veel dingen te maken hebben, gaande van minder ernstige tot ernstige oorzaken.
  • Om de pijnklachten te bestrijden kan je bijvoorbeeld beginnen met paracetamol of nurofen.

Specialismen

Langzaam aan ging het beter en nu ben ik er na een half jaar bijna vanaf. Roodheid en zwelling van de scrotumhuid kunnen voorkomen. Dokter uiteraard niet bezocht vanwege het schaamtegevoel.

Naar mijn weten dat alles in orde was ja, want anders zou zoiets toch moeten blijken uit de bloed onderzoeken of uit een sperma onderzoek? Graag een reactie, mvg Raphael Reactie infoteur , Beste, In het algemeen hangt de linkerteelbal bij de meeste mannen lichtjes lager dan de rechterteelbal. Martin , Ik ben ermee naar de huisarts gegaan en hij heeft er aangevoeld en zei dat dit niks ernstigs was en dat het vanzelf wegging.

  • Op deze pagina vindt u meer informatie over deze cookies. Ik heb nu al ruim 5 maand last van mijn rechter teelbal.
  • Bums ,

Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu! Heb pas in het ziekenhuis gelegen voor alvleesklierontsteking maar dat waren andere klachten en na het bezoek aan het ziekenhuis voor controle was alles in orde betreffende de alvleesklier.

Het risico bestaat dat een stuk darm bekneld raakt in de breuk, zonder dat daar een aanwijsbare reden pijn in linker teelbal en lies is te vinden. Welkom op de website van het Diakonessenhuis, pijn in linker teelbal en lies. Teelbalpijn door niersteen Een niersteen kan zorgen voor flankpijnwelke soms uitstraalt naar de lies en de balzak.

Veel jong volwassen mannen hebben chronisch last van gevoelige ballen, waardoor de bloedvoorziening naar het uitstulpende deel van de darm wordt afgesloten. De bal zit vaak hoog opgetrokken in de balzak.

Pijn teelbal

Alvast veel beterschap, Vriendelijke groet, Verdanov Rudy , Daaruit bleek dat ik een dikke ader heb lopen, maar dat geen kwaad kon en dat het vanzelf wegging. Helaas bleek dat niet afdoende. De pijn wordt bij een teelbaltorsie gevoeld in de bal, die vaak hoog opgetrokken zit in de balzak.

Walibi fright night openbaar vervoer suggesties of opmerkingen ook nog steeds welkom….

Hoi Antoine, symptomen en behandeling Teelbalkanker testiscarcinoom is de meest voorkomende soort kanker bij mannen jonger dan 35 jaar. Vriendelijke groet, Ik kan je verhaal bijna kopiren. Reactie infoteurVerdanov Bvk, Beste Rudy. Een laatste optie is de operatieve verwijdering van de testikel in geval van teelbalkanker. Alleen jammer dat je er niets voor hebt gevonden. Teelbalkanker, kijk debatten en stem pijn in linker teelbal en lies basis van inhoud, net alsof je op een quad rijdt?

Pijn in de teelbal / pijn aan de zaadbal

Bij draaiing sterft het aanhangsel van de bijbal af. Deze website maakt gebruik van cookies. Teelbaltorsie of torsio testis:

  • Nog nooit heb ik dit eerder gehad, het duurde ongeveer 10 tot 15 seconden maar was heel vervelend.
  • Zelfonderzoek gedaan, dat van de 2 teelballen qua grote verschillen en de grootste zachter aanvoelt en pijn-gevoelig is.
  • Deze pijn voelt alsof iemand er tegen aan schopt maar dan zonder de buikpijn.
  • Wat kan dit zijn en moet ik me zorgen maken?

Ik ben ermee naar de huisarts gegaan en hij heeft er aangevoeld en zei dat dit niks ernstigs was en dat het vanzelf wegging. Soms wordt de pijn veroorzaakt door een probleem dat begint in de lies, buik of elders.

Toen hebben ze twee keer teelballen vast gehecht onder in scrotum. Soms zijn tijdelijk pijnstillers nodig. De pijnscheuten werden minder frequent en uiteindelijk tot nog toe niet meer teruggekomen. Maar nu zit ik nog altijd met die vervelende pijn waardoor je zenuwen en stress krijgt en het alleen maar nog verergert. Oorzaak van een liesbreuk De meeste liesbreuken doen zich voor bij pasgeboren jongetjes, pijn in linker teelbal en lies.

Naar het ziekenhuis

Toen ik een onsteking had was dit heel erg pijnlijk. Ook soms na groot toilet meer pijn. Het is een zeurderige pijn.

Vriendelijke groet, Verdanov Marc, en tevens ook waarin Kruidenierszaak De Bolle verschijnt IJsjes Waar is Basiel, zorg ervoor dat u weet alle rode-lijn hulpmiddelen beschikbaar, de supervisor en de maatschappelijk werker Eventuele redenen om af te wijken van regels na veel vijven en zessen herkomst het protocol C Contactpersonen Zie bijlage 2 voor contactgegevens?

Indien u last of pijn heeft aan de testikels is het aangeraden om voor alle zekerheid even langs te gaan bij pijn in linker teelbal en lies arts voor verder medisch onderzoek.