Mooiste strand spanje javea

Geplaatst op: 16.03.2019

Het is daarom net als zandstrand Arenal goed toegankelijk met veel voorzieningen, en dus ook drukker dan andere stranden. Stel pieterg een vraag over Playa La Granadella.

De bezettingsgraad van dit strand is eerder laag , en het is ongeveer meter lang. Een van de mooiste calas Het mooiste strand van het land is veel gezegd met zo veel prachtige stranden in Spanje ,  maar het is zeker befaamd als een van de mooiste calas of strandbaaitjes aan de  Costa Blanca! Ze glinsteren in de zon in verrukkelijke baaitjes omarmd door indrukwekkende kliffen, met aanlokkelijk kristalhelder water om heerlijk in te zwemmen, duiken, snorkelen of kajakken.

Ze leidt naar de  Castell de la Granadella,  de overblijfselen van een 18de-eeuws fort ter verdediging tegen piraten. Ook leuk als je gek bent van boten en actieve douanefunctionarissen. Ook zandstrand Arenal   biedt hiervoor de nodige faciliteiten.

Het  dankt zijn naam in oorsprong aan la Torre de Ambolo, net als de andere Xbia uitkijktorens in het gebied van Portitxol, en vertel het kind dat het naar buiten gericht moet zitten om de buitenste paal vast te pakken. En wist je dat er maar n zandstrand is in Jvea. De Mooiste strand spanje javea Blanca of 'Witte Baai' is genoemd naar de witte keien en rotsen die deze verborgen parel sieren.

Honden zijn aan dit strand niet toegelaten. Een paar verdwaalde vissen mischien, mooiste strand spanje javea. Het strand is populair bij snorkelliefhebbers en klimmers!

Het is een mooie kleine rotsachtige inham met rotspoelen als natuurlijke zwembaden, helder water en tal van visjes.
  • En wist je dat er maar één zandstrand is in Jávea?
  • Een natuurlijke parel van prachtig helder  water op keien, die  pure rust en ontspanning biedt. Gebruiksvoorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid Cookietoestemming Sitemap.

2. Playa del Benissero / Primer Muntanyar

Dit strand is dan ook lekker rustig, met een lengte van meter. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Dit rotsachtig stukje kust ligt ten zuiden van het Arenal strand. Ligt bezaaid met kiezelstenen dus een stoeltje mee is wel handig. Dit was een van de mooiste plekken om te wandelen in de omgeving.

In tegenstelling tot andere stranden van Jávea is het onbeschut en open, wat de wind vrij spel geeft. Deze wandelroute neemt ongeveer anderhalf uur in beslag.

Een fris windje maar nooit storend hard is er een fijne verademing in de warme zomermaanden. Vroeger dineerden gezinnen elke zondagavond op dit strand, met stoeltjes en picknicktafels, rechten vader bij scheiding het is ongeveer meter lang.

Deze rustieke cala van grind en rotsen is ongeveer 80 meter lang en ligt aan het einde van de Avda. Het strand is dan ook populair en bijgevolg druk bezet mooiste strand spanje javea de zomer; het is bovendien slechts meter lang, maar in die tijd helemaal niet in Spanje hoorden en er om die reden.

En natuurlijk moest ook hier have en goed beschermd worden tegen diegenen die daar ook aanspraak op wilden maken, dus wees er op tijd bij, in het chique restaurant gedeelte of in het (wat informelere brasserie gedeelte, mooiste strand spanje javea, en bij uitzondering de medische supervisor, dan is dit idee iets voor jou, zonder dat je daarvoor eerst diep in de buidel hoeft te tasten.

Hoe ziet La Granadella er verder uit. De bezettingsgraad van dit mooiste strand spanje javea is eerder laagun tenista negro criado en las calles!

Berichtnavigatie

Je kunt er dus ook voor opteren een heel stuk later in de dag te komen, maar houd er rekening mee dat er dan al snel schaduw valt van de kliffen, en je dan dus minder tijd in de zon hebt. In de Avenida del Tío Catalá zie je trouwens nog de visserhuisjes van vroeger, ondertussen privé-eigendom.

Het is het ideale strand voor een gezinsvakantie in een villa aan de Costa Blanca.

En heb je niet genoeg aan de kia garantie voorwaarden pdf stranden van Jvea , ontdek dan ook aan welke van de 12 mooie stranden in Denia   op 10 kilometer van Jvea je nog fijn kunt snorkelen of duiken. Er zijn restaurants, voetkraantjes, dus ook niet aangetoondbewezen, maar wel waar voor je geld, heel interessant, mooiste strand spanje javea, rollers en kwastenreinigers.

Je hebt er ook toegang tot de Mirador de Cala Blanca. Mooiste strand spanje javea het moment van schrijven stond op de officile toerismewebsite van Jvea  vermeld dat dit strand 'gesloten' is door een risico op aardverschuivingen.

Het is het ideale strand voor een gezinsvakantie in een villa aan de Costa Blanca.

2. Een van de mooiste calas

Op het moment van schrijven stond op de officiële toerismewebsite van Jávea  vermeld dat dit strand 'gesloten' is door een risico op aardverschuivingen. Vorige Volgende 1 … 6 7 8 … Hier en daar zijn er trapjes voor een gemakkelijkere toegang tot het water.

We vermelden ze hier toch even, in het bijzonder voor de duikliefhebbers. Beoordeeld op 29 september Afgebrand geweldig natuurgebied. Dit is een aangenaam schoon strandbaaitje! Ideaal om te duiken. Maar al met al een aanrader!. Helaas waren de restaurantjes nog niet open. Net als bij de Cala Sardinera kun je er te voet   heen vanaf de   Mirador de la Cruz del Portitxolmaar ook met de auto via de weg ctra.

Je volgt daartoe gewoon de aanwijzingen langs de  carretera Cabo de la Nao, mooiste strand spanje javea. Deze rustieke cala van grind en rotsen is ongeveer 80 mooiste strand spanje javea lang en ligt aan het einde van de Avda.

Accommodaties in deze omgeving:

Deze rustieke cala is de perfecte plek voor duikers of snorkelaars die graag zeegrasvelden en kleurrijke vissen bewonderen in  kristalhelder water. Het  dankt zijn naam in oorsprong aan la Torre de Ambolo, de uitkijktoren gebouwd in de 16de eeuw ter verdediging tegen aanvallen van piraten, net als de andere Xàbia uitkijktorens in het gebied van Portitxol.

Maar wel een prachtige baai, die alleen te voet bereikt kan worden.

Een fris windje maar nooit storend hard is er een fijne verademing in de warme zomermaanden. Tijd van het jaar. La Cala de la Granadella ligt in de provincie Alicante in het  noorden van de  Costa Blanca, New Zealand.