Kussen met eigen foto

Geplaatst op: 24.01.2019

Altijd persoonlijk advies van één van onze medewerkers! Een kussensloop met eventuele inhoud is bij ons te bestellen voor een lage prijs.

Stel je vraag op Twitter. De sloop niet in de droger drogen en niet chemisch reinigen. Tevens is het mogelijk om een prachtige fotocollage meerdere foto's te laten afdrukken op een mooi kussensloopje. Door Elly op De baby en ik!

Neem bijvoorbeeld mooie foto's of leuke video's van de persoon en zet zijn of haar favoriete muziek eronder. Hierdoor kun je oude foto's nieuw leven inblazen en kunnen jullie samen over herinnering met betrekking tot deze foto praten.

Je kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing. Door Elly op Het perfecte kraamcadeau met naam Voor elke gelegenheid is een passend cadeau te vinden binnen onze webwinkel.

Wil je geen geld geven voor het huwelijk. Zo is het bij bepaalde cadeaus mogelijk om deze te laten voorzien van prachtig borduurwerk en soms zelf een mooie afbeelding, kussen met eigen foto.

De bovenstaande kussenslopen kunnen op verschillende manieren bedrukt worden, zowel met een foto, tekst of bedrijfslogo.
  • Op dit kaartje kun je een persoonlijke boodschap plaatsen, zodat de ontvanger precies weet van wie de verrassing afkomstig is.
  • Ga dan ook op zoek naar een zo leuk als mogelijk huwelijkscadeau!

Kussensloop met foto bestellen:

Voor wie zoek je een cadeau? Je kunt gelukkig bij een huwelijkscadeau alle kanten op. Welke bezorgopties kan ik kiezen? Kussen met print citroen. Hiermee kun je heel eenvoudig een video maken zoals jij hem wilt zien. Een huwelijkscadeau is één van de belangrijkste cadeaus die je in je leven kunt krijgen" Dit omdat het huwelijk heilig is en een heel belangrijke gebeurtenis in je leven is.

Per cadeau worden de mogelijke leveropties weergegeven op de artikelpagina.

Wij zijn open op: De kussenslopen zijn van de beste kwaliteit en worden voorzien van gratis drukwerk. Denk hierbij aan een hangertje waar je iets in laat graveren. Wanneer je zelf gaat trouwen dan wil je graag veel leuke cadeaus krijgen. Is dit te technisch kussen met eigen foto heb je een afbeelding van een ander bestandstype die je graag zou willen gebruiken.

Kies in stap 2 van de winkelwagen bij afleverdatum de optie 'Redjepakketje'. Om je beter van dienst te zijn maken wij gebruik van cookies? Veel plezier met het maken en het geven van dit fantastische geschenk, kussen met eigen foto.

Over dit artikel

Om je beter van dienst te zijn maken wij gebruik van cookies. Ieder cadeau met foto en tekst Met liefde handgemaakt voor jou Supersnelle levering. Moederdag kussen - hart volledig bedrukt v.

Wil je weten of je een pakketje of brievenbus stuk mag verwachten, of gaat je beste vriend op wereldreis. Verras de liefste mensen om je heen met een super zacht bedrukt kussen Gaat een van de kinderen uit huis, neem dan even contact op met onze klantenservice! Neem bijvoorbeeld mooie foto's of leuke video's van de persoon en zet huis kopen ouders erfenis of haar favoriete muziek eronder.

Jij weet zelf het beste waar het stel op zit te wachten. Jij bepaalt zelf of je een kussen inclusief kussenvulling wilt of enkel de kussensloop, kussen met eigen foto.

Kussensloop bedrukken

Door Marion op De baby en ik! Keuze uit meer dan cadeaus.

Ook worden de kussenslopen gratis bedrukt. In de cadeau editor krijg je van ons een melding wanneer de kwaliteit van de foto onvoldoende is. Zakelijk Relatiegeschenken Grotere aantallen Per stuk gepersonaliseerd Zakelijk contact of bel: Bel en ontvang direct een scherpe offerte. Is er binnenkort iemand jarig om wie je veel geeft. Wat is de gelegenheid. Sommige foto's zijn van klein formaat, te klein om mooi in de kamer te hangen.

Wordt de factuur met de bestelling meegestuurd, kussen met eigen foto.

Kussensloop met foto, meer informatie:

Huwelijkscadeau Een huwelijkscadeau is één van de belangrijkste cadeaus die je in je leven kunt krijgen" Dit omdat het huwelijk heilig is en een heel belangrijke gebeurtenis in je leven is. Hier kunt u uw eigen kussensloop bedrukken met foto, tekst of uw bedrijfslogo. Alle cadeaus die je krijgt zijn welkom.

De bovenstaande kussenslopen kunnen op verschillende manieren bedrukt worden, zowel met een foto, bijvoorbeeld studiofotografie of fotografie op locatie. Kussen met print citroen. Jij weet zelf het beste waar het stel op zit te wachten.