Ik wed dat ik het kan opdrachten

Geplaatst op: 13.03.2019

In iedere aflevering maken ze voor bijzondere gasten en op bijzondere locaties hele diners. Deze keer mag je de opdrachten uitvoeren op elk tijdstip. Moet je alleen de reflectie fotograferen of het object MET de reflectie?

Hij doet dus niet mee in de wedstrijd… Én ik wed dat jij het beter kan! Voorzitter Huis staat State of the Union Trump niet toe tijdens 'shutdown'. Ik ben van België kan ik ook deelnemen? Hoi Petra, de kaartjes geven alleen voorbeelden van interessante locaties in de stad en hebben geenszins met de opdrachten te maken. Of kan ik gewoon fotograferen waar ik van plan was naar toe te gaan. Van Bronckhorst stopt na dit seizoen als trainer van Feyenoord.

Door te versturen ga je akkoord met onze voorwaarden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Trump houdt jaarlijkse presidentile toespraak na einde 'shutdown'. Fans uiten kritiek op steunbetuiging Badu in Chicago. Laat zien wat volgens jou de beste, mooiste historie is van de stad die je bezoekt.

Ik heb nog een vraag: Je herkent een Fotojammer aan het blauwe shirt wat hij of zij aan heeft. Vanaf nu vind je ze van op deze pagina!
  • Live voetbalwedstrijden 1 Live. Wat is jouw ultieme momentje?
  • Moet je de locaties die op de kaart per stad staan aangegeven aanhouden voor de opdrachten of mag jezelf ook beetje rond slenteren en mooie locaties zoeken voor de foto opdrachten? Als ik het pdf open dan krijg ik opdracht 2 te zien ipv opdracht 6.

Net binnen

Met bijbaantjes op locatie moeten de bekende Nederlanders proberen hun eten en drinken bij elkaar te verdienen. Eenvoud en complexiteit, maar vooral veel kleur! Leuke uitdagende opdrachten voor mij als beginner. De presentatrice gaat in gesprek met bekende Nederlanders terwijl ze met hen in bed ligt. Details over het programma wil hij nog niet bekendmaken.

Tijdens deze opdracht mag je je uitleven in nabewerking. Uiteraard mag je je witbalans bijstellen, verscherpen, contrast bijwerken en meer van dat soort nabewerkingen.

  • Kinderen reageren op 'gescheld' Grover uit Amerikaanse Sesamstraat. Mogen de opdrachten eender waar in de stad uitgevoerd worden of moet opdracht 1 op plek 1 van de kaart gedaan worden?
  • Wil naar Maastricht gaan, hoop niet dat drukte van preuvenemint mooie lokaties belemmert en ik hoop wat medefotografen tegen te komen om al de nodige ervaringen uit te wisselen.

Ritme is herhaling, kleur, de afmeting per foto mag minimaal pixels en maximaal pixels aan de lange zijde zijn, een narcist is, veel apparaten worden vandaag de dag draadloos geleverd en ons genot wordt erdoor verbeterd, voor mij nooit meer een hond. Bedankt voor je antwoord. De presentator gaat voor de zender ook een reportageprogramma maken waarvoor hij de hele wereld afreist.

Hoi Pieter, ik wed dat ik het kan opdrachten, een 13 personen sterke band! De oud-nieuwslezer reist met de kandidaten door verschillende Aziatische landen.

Bonusopdracht

Enige Belgische plaats is antwerpen. Dik dun, veel, weinig, maakt niets uit zolang ze maar de hoofdrol spelen! Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken.

Zie de spelregels op http: Met bijbaantjes op locatie moeten de bekende Nederlanders proberen hun eten en drinken bij elkaar te verdienen. En het zou erg leuk zijn als je andere fotografen tegen gaat komen? Klopt Pieter en Demuydt. Dit kan ik ook niet plaatsen idd. Speciaal dus voor de wat technischere fotografen onder ons.

Navigatiemenu

We hebben ook nog wat aangepast Evelien omdat het toch anders reageerde dan de andere opdrachten. Je kunt onderstaande opdrachten in een pdf downloaden zodat je deze mee kan nemen op 10 september!

Brugge doet niet mee of ligt het aan mij. Dit is zowel zo op de website als in de pdf.

Fotografeer social media nederlands woord Schaduw als onderwerp, punt? Wellicht komen dan nog meer interessante foto locaties in beeld.

Hoe je dat doet gaan we je later vertellen. Hoi Marco, de reacties waren op de opdrachten van Idem wat opdracht 2 betreft: Heel veel plezier en succes morgen. Je mag de historie zoveel aandikken als je wilt. Let dus goed op dat je geen onbedoelde effecten aan hebt ik wed dat ik het kan opdrachten in je camera. Heel erg leuke opdrachten tot nu.

De opdrachten:

Laat zien wat volgens jou de beste, mooiste historie is van de stad die je bezoekt. Maak een foto met veel lijnen. Wat opdracht 6 betreft:

Leuk initiatief en leuke opdrachten. Hoi Evelien, ik krijg gewoon de opdracht met het bankje behorende bij opdracht 6 te zien.

Tijdens deze opdracht mag je je uitleven in nabewerking.