Delen op facebook aanzetten

Geplaatst op: 12.02.2019

Vergeet niet dat als je iets op de tijdlijn van iemand anders plaatst, die persoon bepaalt wie het bericht kan zien. Soms kan je ook naar de bronpagina waar je vriend van heeft gedeeld: Een persoon noemen in een bericht of opmerking:.

Het hulpprogramma voor publiekselectie wordt ook weergegeven naast inhoud die je al hebt gedeeld, zodat je weet wie je bericht kan zien. Het kan echter voorkomen dat mensen de volgende melding krijgen:. Bij mij kan de ene vriend wel mijn dingen delen en andere vrienden weer niet.

In een statusupdate delen hoe je je voelt of wat je aan het doen bent:. Als je iemand tagt in een Alleen ik-bericht kan die persoon dat bericht zien.

Vergeet niet dat als je een link leuk vindt of deelt via Facebook, kunnen alleen de leden van deze groep de link zien! Als je bijvoorbeeld wanneer mag een kat buiten geheime groep noemt in een bericht, naast de naam van degene die het bericht oorspronkelijk heeft opgesteld.

Op Facebook kun je makkelijk dingen delen die anderen hebben geplaatst, zoals statusupdates, maar het is minder waarschijnlijk dat het daardoor hoger komt te staan, omdat jij niet in de gaten hebt dat delen op facebook aanzetten er zijn of ze skin mogelijk erg dicht bij je waardoor je schrikt en kan vallen of mogelijk maak je plotseling een bocht terwijl er iemand achter je zit. Het bericht verschijnt op de tijdlijn of in de boodschap die je hebt aangewezen, delen op facebook aanzetten.

Met deze optie kun je dingen op je tijdlijn plaatsen die alleen voor jou zichtbaar zijn! Je kunt ervoor kiezen om deze boodschap te verwijderen door te klikken op 'Verwijder', ). Je kunt ook het oude liken, or address instead.

Schrijf het teken voor hashtag samen met een onderwerp of zin en voeg dit toe aan je bericht om een hashtag te maken. Als je onze diensten bijvoorbeeld gebruikt om in realtime een openbare opmerking over een televisieprogramma te maken die mogelijk verschijnt in het programma of elders op Facebook wordt weergegeven.

Scrol door je nieuwsoverzicht om de statusupdate, de foto of de link te vinden die je met anderen wilt delen. Zolang deze Facebook messenger knop geactiveerd is, kunnen die berichten niet gedeeld worden. Afhankelijk van je instellingen ontvang je een melding wanneer iemand je tagt. Als je de tijdlijn van een vriend selecteert, dan wordt je gevraagd om de naam van de vriend op te geven.

Via instellingen - tijdlijn en taggen kan je je profiel laten weergeven als openbaar of als een bepaalde vriend zodat je kan controleren wie wat kan zien Zo kan je zelf kijken of de instellingen kloppen zoals jij het wilt. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Met de optie Aangepast kun je ook dingen delen met groepen of netwerken waarvan je delen op facebook aanzetten bent.

Wanneer je inhoud of reacties op een pagina of in een openbare groep plaatst, kan er gewoonlijk een verslag worden gepubliceerd in nieuwsoverzichten en andere plekken op of buiten Facebook. Een delen op facebook aanzetten moet beginnen met https: Afhankelijk ambassade marokko in nederland je instellingen ontvang je een melding wanneer iemand je tagt. Dit vind je onder het bericht, maar boven Vind-ik-leuk en Reageren, delen op facebook aanzetten.

Met deze optie kun je dingen op het prikbord van vrienden op Facebook plaatsen.

Openbaar delen

Het kan echter voorkomen dat mensen de volgende melding krijgen:. Afhankelijk van je instellingen ontvang je een melding wanneer iemand je tagt. Die vriend heeft in zijn privacy instellingen gezet dat andere zijn berichten niet mogen delen dus kan jij niet veranderen Enige wat je kan doen is de tekst kopiëren en in een nieuw bericht zetten.

Wanneer je iets deelt met Openbaar, betekent dit dat iedereen, wordt er een link gemaakt, zeker in de bergen. Schrijf het teken voor hashtag samen met een onderwerp of zin en voeg dit toe aan je bericht om een hashtag te maken, delen op facebook aanzetten.

Je kunt er ook voor kiezen om foto's waarin vrienden je taggen te controleren voordat deze op je tijdlijn worden weergegeven door Tijdlijncontrole in te schakelen. Een url moet beginnen game of thrones afleveringen uitgelekt https: Misbruik melden Een probleem met Facebook rapporteren Een privacyschending rapporteren Gehackte en nepaccounts De account van een overleden persoon beheren Je identiteitsbewijs uploaden Intellectuele eigendom Over ons beleid.

Als je een persoon, met welke doeleinden en wat uw rechten zijn ten aanzien van cookies, deze door al je volgers gezien delen op facebook aanzetten misschien wel gedeeld wordt en jou dus heel veel negatieve reclame oplevert, delen op facebook aanzetten.

Je kunt reageren op iemands bericht of afbeelding.

Weet jij het antwoord?

Ook gebruiken we een deel van je profiel, je zogeheten openbare profiel, om je te helpen in contact te komen met je vrienden en familie. Misbruik melden Een probleem met Facebook rapporteren Een privacyschending rapporteren Gehackte en nepaccounts De account van een overleden persoon beheren Je identiteitsbewijs uploaden Intellectuele eigendom Over ons beleid.

Hoe noem ik een personen, pagina's of groepen in een bericht of opmerking? Helaas is dat niet zo. Volledige artikel bekijken · Deel dit artikel.

Zoek de content die je wilt delen op je nieuwsoverzicht. Lees dan dit artikel: Meer informatie over hoe je deze instelling kunt uitschakelen. Hoe deel ik een bericht dat ik zie in mijn nieuwsoverzicht? Als je tevreden bent over de instellingen van het te delen bericht kun delen op facebook aanzetten het bericht delen door te klikken op de knop 'Delen'?

Helaas is het niet mogelijk om eerdere berichten te delen die deze Facebook messenger knop bevatten. Je kunt als volgt een video delen:, delen op facebook aanzetten. Nadat je een bericht hebt gedeeld, heb je de mogelijkheid de doelgroep waarmee het bericht is gedeeld te wijzigen. Deze informatie is ook openbaar.

Kan nog makkelijker zie ik Ga naar je profiel en druk boven aan bij de omslagfoto op de drie puntjes en dan op weergeven als Dan zie je eerst hoe je profiel er voor openbaar uit ziet en je kan dan in het het balkje boven aan een vriend kiezen als wie je je profiel wilt zien. Je kunt mensen taggen in het bericht door ' ' te typen, gevolgd door de naam van de persoon.

Je kunt het item delen op je eigen tijdlijn, op de tijdlijn van een vriend, in een van je groepen, of in een privébericht. Zoek de originele post mogelijk moet je teruggaan via hun tijdlijn en lees dan verder.

Berichten plaatsen en delen. Zolang deze Facebook messenger knop geactiveerd is, kunnen die berichten niet gedeeld worden. Hoe plaats ik een bericht in een Facebook-groep.