Chinees restaurant loenen aan de vecht

Geplaatst op: 15.03.2019

Fantastisch eten in een sfeervol restaurant. Bekijk hier de rest van ons aanbod.

Vroeger een soort Brasserie nu een restaurant dat de ster meer dan waard is. Prettige bediening, niet te overdreven. Geweldige ambiance, deskundig personeel en je bent gast maar voelt je ook zo. Echt een avond uit. We komen zeer zeker terug. De amuses waar prachtige kunstwerken en nog heerlijk ook. Een geweldig restaurant met heerlijk eten!

Verder een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar. Beoordeling via 1 november. Het eten was voortreffelijk en veel meer dan ik van te voren had gedacht.

Volg Primera Facebook Instagram. Een vijf gangen diner inclusief wijn arrangement tegen een zeer redelijke prijs.

  • Beoordeling via 22 september
  • Er is een reserveringsbevesting naar je e-mailadres verzonden. Beoordeling via 27 oktober

HEERLIJK.nl

Ook de wijnen waren van hoge klasse. Hier wordt alles met passie gedaan en dat voel je en dat proef je. Mooie gerechten met bijpassende wijnen. Beoordeling via 11 november Beoordeling via 30 september De bediening is super spontaan en behulpzaam.

  • Beoordeling via 9 november Beoordeling via 8 november
  • Contactgegevens om je reservering te plaatsen. Beoordeling via 27 oktober

Mooie gerechten, met liefde en vakmanschap gemaakt. Er wordt goed gekookt en begeleidende wijnen zijn ook altijd super goed. Beoordeling via 22 september Alles was even goed verzorgd en correct:.

Beoordeling via 9 november Uitstekende gerechten vsn hoge orginaliteit.

Nieuwsbrief

Beoordeling via 3 november De amuses waren eveneens heerlijk en bijzonder. Beoordeling via 26 augustus Heerlijke lunch, uitgebreid met een mooi tussengerecht.

Ik ervaarde het tempo van uitserveren soms iets te snel. Beoordeling via 18 november Door de open ruimte, de vriendelijk en voorkomende bediening, gematigden verzamelden zich in het centrum. Er wordt goed gekookt en begeleidende wijnen zijn ook altijd super goed. Wij komen beslist terug.

In het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht,

We hebben heerlijk gegeten en een fijne en vriendelijke bediening. Alles was even goed verzorgd en correct: Het is iedere keer weer een groot feest om hier te eten.

Ook de wijnen waren van hoge klasse.

Wij hadden het all-in 5 gangenmenu. Ik ervaarde het tempo van uitserveren soms iets te snel. Beoordeling via 3 november Beoordeling via 26 augustus Wijnarrangement goed aansluitend en niet afgemeten. Er is een e-mail verstuurd naar het opgegeven e-mail adres. Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via primerarestaurantactie.

Plaatsen met restaurants in de buurt van Loenen aan de Vecht

Vanaf het moment van binnenkomst voel je je welkom. Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via primerarestaurantactie. Contactgegevens om je reservering te plaatsen. Beoordeling via 30 september

Vanaf het moment van binnenkomst voel je je welkom. Beoordeling via 26 augustus. Ook voor de niet-wijndrinker werden heerlijke, originele drankjes verzorgd.