Wanneer mag een kat buiten

Geplaatst op: 11.01.2019

Wij zijn op kattenpil overgestapt, niet ideaal maar goed als tussentijdse oplossing mits je ze natuurlijk op juiste tijden geeft consequent 1x per week een pil En het 'kattenblikje' werkt idd ook goed, wij hebben het gedaan met bakje vlees gourmet oid.

Tevens zouden wij de kittens uit asiel halen en het worden om meerdere redenen kittens en geen volwassen katten

Helaas, met anderhalf is hij toch zo dom geweest een drukke weg over te steken en hij is overreden. Tegen de tijd dat een kat de serie inentingen heeft gehad en is gecastreerd of gesteriliseerd zal de kat in ieder geval 6 maanden oud zijn en daardoor veel beter in staat zijn om zichzelf buiten te redden.

Dan waren het ook niet meer van die hummeltjes.. En dat kan op jongere leeftijd dan je denkt! Die gaan telkens een stapje verder..

We kunnen het hart wanneer mag een kat buiten een man beoordelen d oor te kijken hoe hij met dieren omgaat. Je katje zal wel nieuwsgierig zijn wat er daar buiten is, als ze het niet goedkope vakantie met kind in nederland gaat de drang niet zo groot zijn en hou je ze beter binnen, als het lekker weer is blijven ze rustig een paar uur buiten.

Burdaard Wij doen ook ongeveer 3 weken. Wat je gelijk hebt natuurlijk. Niet om meteen een discussie aan te zwengelen.

We hebben haar een paar keer in de tuin gelaten, maar ze heeft inmiddels ontdekt hoe ze daar uit kan?

  • In 't mooie Zeeuwse land Bij ons een week of 2 a 3 binnen houden, dan 'onder toezicht' in de tuin, dus samen met een paar van ons erbij om te kijken wat ze er van vinden enzovoorts en daarna beginnen met vlak voor het eten naar buiten doen zodat ze wel in de buurt blijven voor als het etenstijd is, dan hoeven we maar met de doos brokjes te rammelen en hun naam te roepen en ze komen naar binnen gevlogen!
  • Daarna kattenluik opengezet en achtertuin afgezet zodat ie er niet uitkon.

Wanneer mag mijn kat naar buiten?

Mochten wij ooit weer een kitten of volwassen poes erbij krijgen zou ik die eerst een aantal weken binnen houden, daarna aan een tuigje naar buiten en dan eens 's avonds een paar uur voor 'etenstijd' naar buiten laten.

Let er op dat als u een halsbandje aanschaft dit er eentje is met een veiligheidssluiting, als de kat dan vast komt te zitten kan hij zichzelf wel bevrijden uit het bandje. Heeft ze dan een schuiplaatsje in de tuin waar ze overdag gebruik van kan maken? Eindhoven Ik vang kittens op voor het asiel, en wij geven aan nieuwe eigenaren altijd als advies mee: Hengelo Sowieso binnen houden tot na de castratie!!

Ik woon op een apartement en ik merk dat Nora zo heet de kitten bij mij thuiskomst heel energiek is

  • Zijn zusje wil ook al jaren eigen kat ze is 7 en volgens eigen zeggen wil ze dit al sinds ze geboren is We overwegen het maar komen niet uit bovenstaand dilemma.
  • Nu hebben wij er nog eentje lopen die niet naar buiten mag voorlopig.

Die rennen niet ineens weg meestal. Kat naar buiten Katten die de mogelijkheid hebben om naar buiten te gaan genieten hiervan. Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Zelf hebben wij 2jonge katten pas naar buiten gedaan toen ze geholpen waren.

Heeft ze dan een schuiplaatsje in de tuin waar ze overdag gebruik van kan maken.

U bent hier

Als ik dan wel eens een kletspraatje maak met iemand dan rommelt hij er wat omheen, totdat we weer verder wandelen. Met een oudere kat geldt volgens mij de algemene regel een week of 3 binnen houden. Uiteindelijk is alles uitstekend gegaan en heeft ze er geen complicaties aan overgehouden dat ze eigenlijk een maand of 2 te vroeg is geholpen.

Gestart door sarahgentof dat je bv aan een drukke weg woont? Ligt er ook aan hoe je tuin is, 05 mrt Ze is geboren eind juni. Ik zal het onthouden. Dan waren het ook niet meer van die hummeltjes.

Rechter kolom

En ja van dat blikje, ooit bij stilgestaan dat katten kilometers ver van huis lopen? Met een half jaar mogt hij naar voren toen. We hadden toen ook nog een oudere kat, dus het was best even behelpen, maar we hebben er nu wel profijt van.

Of is dit te lang buiten voor een kat. Als er onderweg niets gebeurd komen ze na hun ontdekkingstocht weer thuis en gaan dan vaak niet meer zo ver.

Toen ik dat aan het opwarmen was stond de kat van de buren ook gillend op de kliko die naast onze keukendeur staat. Vraag uw buren uw kat liever niet te voeren. De deur laat ik dan ook op een kiertje staan als ik met de poes buiten ben. Die spelen enorm veel met elkaar waardoor ze op die manier heel wat van hun energie kwijtkunnen. Die zijn een flat gewend. Schreef ik al ;- Om koelkast thermometer waar te koop extra zekerheid te hebben dat 'ie de buurt een beetje beter kent voordat 'ie er alleen op uit gaat.

Javascript uitgeschakeld gedecteerd Javascript staat momenteel uitgeschakeld, wanneer mag een kat buiten. Zelf hebben wij 2jonge katten pas naar buiten gedaan toen ze geholpen waren.

Toen hebben we twee andere kittens in huis genomen die we wel pas buien deden nadat ze geholpen waren. In die zin zou ik ze eigenlijk zodra ze een maand of vijf zijn weer binnen halen tot je ze kunt laten helpen. Zwanger worden Zwanger-bevalling Baby-dreumes Peuter-kleuter Basisschoolleeftijd Puberteit Jongvolwassen Soms klets ik wel een half uur en dan blijft hij rustig wachten.

Aan een riempje. Uw gegevens worden dan aan de chip van de kat gekoppeld. Over leeftijd van steriliseren nog even. Hij is vandaag zo knetteraanhankelijk!