Springkussen festival den haag

Geplaatst op: 05.01.2019

Kinderen tot en met 2 jaar zijn hierop een uitzondering, zij krijgen gratis toegang tot het evenement. AHA heb dit overigens niet wetenschappelijk nagetrokken hoor….

Dus zwemkleding is heerlijk om aan te hebben. Een vrouw sprong zelfs op de schouders van een andere man om van nog hoger te kunnen springen.. Naar de inhoud springen. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De run bestaat uit verschillende soorten obstakels en zal in totaal één kilometer lang zijn.

Dit vind je misschien ook leuk: Voor groepen vanaf 8 personen incl. We zijn iedere dag geopend van Koop daarom hier gelijk je toegangsbewijs en profiteer tevens van de meerdagen-korting.

Buiten het horecaplein zijn er ook 2 plekken waar je gezonde snacks kunt kopen.

  • Volwassenen Die betalen net als kinderen ook entree.
  • Laat wat van je horen en stuur ons een bericht. Dit vind je misschien ook leuk:

SPRINGSENSATIE

De run bestaat uit verschillende soorten obstakels en zal in totaal één kilometer lang zijn. Er worden gratis SOS kinderarmbandjes uitgedeeld waar je met een pen je telefoonnummer op kan zetten en ik heb in de tijd dat wij er waren maar 1 keer een oproep gehoord. Met gegarandeerd zwarte voeten!

Het paradijs zal bestaan uit Uiteraard kan je naast het springen ook heel veel leuke andere dingen doen!

Vorig bericht Mijn kind verveelt zich nooit. Tickets Als je van te voren een ticket koopt ben je voordeliger uit dan aan de deur. Daarnaast lopen er vrijwilligers rond op springkussen festival den haag parcours die de kinderen kunnen begeleiden bij obstakels, springkussen festival den haag. Huisregels Het betreden van de springkussens is geheel op eigen risico De springkussens mogen alleen betreden worden zonder schoenen en met sokken Aanwijzingen van het personeel dienen te allen tijde opgevolgd te worden!

Die hebben wij zelf dan niet gekocht, maar terwijl wij zaten te smullen van een heerlijk ijsje zaten er mensen naast ons te smullen van de muffins en de worteltaart en wij zaten elkaar te overtuigen dat ze dit ook echt moesten proberen haha Mond - tot - mondreclame gaat snel.

The Hague – Den Haag

Informatie Tussen 14 en 28 juli wordt het evenemententerrein op de van der hagenstraat te Zoetermeer omgetoverd tot een groot outdoor speelparadijs. Rennen, springen, klimmen en klauteren, alles kan! Het paradijs zal bestaan uit

Parkeren Parkeren is gratis en rondom het terrein zijn voldoende parkeergelegenheden, springkussen festival den haag. Verschoningsmateriaal en zonnebrandcrme want de komende dagen wordt het ook nog mooi weer en het allerbelangrijkste een uitgerust kind die de hele dag kan genieten van dit geweldige luchtkussen festival.

Ontvang mails bij plaatsen nieuwe blog? Op het park zijn voldoende toiletten aanwezig en ook EHBO is springkussen festival den haag aanwezig. Tickets Elke bezoeker dient een toegangsbewijs te hebben. Klauterend komen ze samen met vriendjes over de finish.

SPETTERSPEKTAKEL

Laat wat van je horen en stuur ons een bericht. Ook dit jaar was dit weer goed geregeld. Dit vind je misschien ook leuk: Dus zwemkleding is heerlijk om aan te hebben. Daarnaast lopen er vrijwilligers rond op het parcours die de kinderen kunnen begeleiden bij obstakels Parkeren Parkeren is gratis en rondom het terrein zijn voldoende parkeergelegenheden.

  • Kinderen kunnen een gratis bekertje water ophalen dus met het warme weer en het zweten door al dat springen hoeven ze niet uit te drogen.
  • Vorig jaar waren wij ook al een paar uurtjes geweest en toen viel ons al de peuterweide op.
  • Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  • Koop daarom hier gelijk je toegangsbewijs en profiteer tevens van de meerdagen-korting Tickets kopen Kinderfeestje?

Groepen Wil je graag een kinderfeestje, springkussen festival den haag of schoolfeest op het 's Zomers Spring Spektakel vieren. Tickets zijn online goedkoper dan aan de deur, je hoeft niet in de rij te staan bij binnenkomst n je bent verzekerd van entree. Wie weet wil dochterlief daar volgend jaar ook op. Er worden gratis SOS kinderarmbandjes uitgedeeld waar je met een pen je telefoonnummer op kan zetten en ik heb in de tijd dat wij er waren maar 1 keer een oproep gehoord?

Vorig bericht Mijn kind verveelt zich nooit. Alle ouders houden ook een oogje in het zicht en de sfeer is super, springkussen festival den haag. Buiten het horecaplein zijn er ook 2 plekken waar je gezonde snacks kunt kopen.

Sign up for our Tulips in Holland newsletter!

Ben je zonnebrand vergeten dan kun je dat zelfs kopen! Vandaag waren wij aanwezig op het luchtkussenfestival in Den Haag op het Huygenspark. Buiten de peuterweide staan uiteraard ook overal luchtkussens compleet met een hele hoge en lange luchtkussen stormbaan vol hindernissen die basisschool kinderen vol overgave beklommen. Tickets Als je van te voren een ticket koopt ben je voordeliger uit dan aan de deur.

Klauterend komen ze samen met vriendjes over de finish. Het evenement zal niet verhinderd worden door het weer. Laat wat van je horen.