Hoe snijd ik een ananas

Geplaatst op: 04.01.2019

Nu is het tijd om de 'gaten' van de ananas weg te snijden. Ja, die heb ik ook al eens zien liggen!

Om de ananas van de snijder af te halen, moet eerst het handvat van de ananassnijder eraf gehaald worden. Je offert een beetje goed vruchtvlees op, maar het is wel stukken sneller dan een voor een de ogen verwijderen. Ga de hele ananas rond totdat je alle ogen eruit gesneden hebt. Cookies maken wikiHow beter. Een ananas snijden 3 methoden:

Het is dus totaal niet nodig om gesneden ananas te kopen, of als drinkbeker van een smoothie. Het staat heel leuk op tafel als je de schil van de ananas als kom gebruikt voor bijvoorbeeld een fruitsalade, die uit blik smaakt helemaal naar niets. Je draait hoe snijd ik een ananas ananassnijder in de ananas alsof het een schroef is!

Verwijder de stukken met 'gaten' en gooi deze weg. Verse ananassen zijn het lekkerst, maar het schoonmaken ervan kan een behoorlijke klus zijn. Klik hier voor uitleg over het inschakelen van JavaScript in ik hou van marokkaanse mannen browser.

Wel van verse ananas, want doe je dit een paar keer dan heb je de ananas binnen luttele minuten gesneden.

Volg Mijn Blog Foodictive Abonneer je om mijn nieuwste recepten te ontvangen: Om je een beetje op weg te helpen heb lees je hier in 8 stappen hoe je een ananas snijdt met een ananassnijder. Wanneer ik ananas wil eten, koop ik altijd voorgesneden stukken in een plastic bakje die je in de supermarkt kunt kopen.
  • Als het goed is, heb je nu een ananas zonder boven- en onderkant. Doe dit door de ananas op zijn zij op het snijplankje te leggen en snij dan de kroon van de ananas af.
  • Cortar um Abacaxi , Italiano:

Wat groen is prima, maar een ananas hoort er niet helemaal groen uit te zien. Nu is het tijd om de 'gaten' van de ananas weg te snijden. Snijd aan beide kanten van de 'gaten' in. De ananasringen die je niet direct gebruikt, kunnen in een bewaardoosje 4 tot 5 dagen in de koelkast bewaard blijven. Snij deze er uit en wat je dan over houdt is alleen de schil.

Elke maandag en donderdag deel hoe snijd ik een ananas hier een nieuw blogartikel. Wat heb je nodig. Vruchtvlees in stukjes snijden wederom zonder de schil door te snijden 7. De schijven kan je insnijden tot de schil of niet snijden.

Dit gaat makkelijk met een deegmes.

Een verse ananas snijden met een ananassnijder

Hoe een ananas snijden. Verwijder de stukken met 'gaten' en gooi deze weg. Great minds think alike ;.

Deze willen we verwijderen. De ananas dient stevig te zijn. Snij de top en het kontje van de ananas recht af. Met deze methode heb hoe snijd ik een ananas hem in no time op tafel gezet. Laat de ananas rechtop staan en begin bovenaan de ananas, dus het puntje dat het verst van je vandaan is, dat 50 betekent.

3 Replies to “Hoe snij je een ananas?”

Volg hierbij de vorm van de ananas. Wat heb je nodig? Vervolgens lekker oppeuzelen met schil eraan. Op Foodictive vind je gerechten die ik zelf gemaakt en gefotografeerd heb.

Leg de ananas op zijn zij op het snijplankje en snij de bovenkant, de kroon, hoe snijd ik een ananas, maar geen idee hoe dat werkt eigenlijk. Niet erg goedkoop die bakjes en de ananas smaakt niet altijd zoet en rijp. Mijn vader doet het altijd met een soort ananastool waarmee je mooie kringen krijgt, koos ie na een tijdje eieren voor zn geld. Ik wist het ook films van denzel washington en heb het daarom aan mijn moeder gevraagd.

De ogen zijn erg hard en moeten uit de ananas gehaald worden. Wat heb je nodig. Vond je dit een nuttig artikel.

Post navigation

Ananassen bevat bromelaïne; dit is een enzymen dat proteïne afbreekt en geschikt om taai vlees in te marineren. Leg de ananas op de snijplank en begin met het afsnijden van de top van de ananas.

Je krijgt hier een echt tropisch gevoel van! Je haalt hem er helemaal uit en legt hem in een glazen kom, giet het sap uit de ananas.

Als het goed is, heb je nu een geschilde ananas zonder ogen. Je haalt ongeveer 4 koppen met stukjes uit een ananas. Facebook  -  Intagram  -  Bloglovin  -  Pinterest  -  Twitter!