Hoe gegevens overzetten van samsung naar samsung

Geplaatst op: 21.03.2019

Wij zullen er alles aan doen, om je vraag binnen 24 uur te beantwoorden. Een mogelijkheid hiervoor is om de foto's eerst naar je PC of Mac te kopieren via iTunes en dan vanuit daar weer naar de iPhone te kopieren.

Ben je benieuwd hoe je heel snel die oude iPhone kunt leegmaken?

De meeste Samsung toestellen zullen deze vCard direct vanuit Contacten kunnen importeren. Een nieuwe smartphone vraag jou of je wilt synchroniseren met je Google account. Moest je in de hoogtijd van Nokia nog contacten handmatig overtypen, tegenwoordig heb je allerlei apps voor het beheren van je contacten. Hoe kan ik mijn contacten overzetten naar een nieuwe Huawei smartphone? Contacten overzetten via Google Contacts Als je gewend bent aan Google en Android, dan kan het interessant zijn om je contacten te importeren in je Gmail account.

Je kunt nu kiezen uit simkaart, intern geheugen of SD-kaart, hoe gegevens overzetten van samsung naar samsung.

Samsung S4 en Samsung S6 met behulp van datakabels. We bespreken ze kort in dit artikel. Dan verandert je besturingssysteem van Windows naar Android. Let bij er Wifi op dat je de smartphones verbindt met hetzelfde netwerk. Over het beheren van contactpersonen op je Samsung-smartphone vind je op onze supportpagina's meer informatie.

  • Houdt van gadgets, en zijn katten. Je kunt het op je computer zetten of naar jezelf mailen als backup.
  • Voer een geldig emailadres in! Verbind je iPhone en Samsung met Wifi let op:

Overstappen van iOS naar Android

Vervolgens download je het bestandje op je nieuwe Samsung telefoon. Voer een geldig emailadres in! Je nieuwe Samsung smartphone wil je natuurlijk snel testen. Daar helpen onze specialisten je graag met het overzetten van je data. Verbind je iPhone en Samsung met Wifi let op: Selecteer welke informatie je wilt overzetten naar je nieuwe Samsung.

  • Bij Samsung adviseren we echter om een van bovenstaande methoden te kiezen. Tik vervolgens op het iOS-apparaat op 'Ga door' en volg de stappen op het scherm om de configuratie van het iOS-apparaat te voltooien.
  • Draadloze manier Alternatief, als u niet weet hoe u bestanden kunt overzetten van Samsung Galaxy S2 naar S4 of andere eerdere versies kunt u het ook op deze manier doen.

Het overzetten van al je contacten is natuurlijk het eerste dat je wilt doen. Selecteer vervolgens op je jouw contacten, Agenda items en data wilt overzetten!

Voordat u begint Zorg ervoor dat wifi is ingeschakeld op het Android-apparaat. Ook bij het overzetten van je iPhone data naar een Android telefoon, blijkt het systeem van Google het beste te werken.

Hebt u de apps die u op uw Android-apparaat had nodig. Sluit het nieuwe iOS-apparaat en hoe gegevens overzetten van samsung naar samsung Android-apparaat aan op netvoeding. Neem voor meer informatie Contact opnemen met Samsung Help 3 Als u gegevens overzet van iCloud of een ander cloudprogramma, is een gegevensverbinding vereist.

Contacten overzetten van Android naar Android

Fri Oct 12 Verzeker u ervan dat de telefoons geen virussen bevatten om schade te voorkomen. Contacten overzetten van iPhone naar Samsung via een App Je kunt zeer eenvoudig al je contacten en zelfs data overzetten van je Samsung naar een nieuwe iPhone via verschillende contactbeheer apps.

Je hoeft alleen maar je SD-kaart in je nieuwe smartphone te stoppen en je hebt weer de beschikking over al je contacten. Smart Switch zet uw gegevens en apparaatinstellingen over. Smart Switch maakt het eenvoudig om gegevens van uw oude telefoon naar uw nieuwe telefoon over te zetten. Een nieuwe Hoe gegevens overzetten van samsung naar samsung smartphone is altijd weer menukaart achterste hoef bladel net anders dan je vorige Sony toestel.

Er is keuze uit agenda-items, contactenlijst of foto- en videobestanden? Als u de apps van het Android-apparaat niet op het nieuwe iOS-apparaat ziet, zoekt u deze in de App Store op het nieuwe apparaat en downloadt u deze. Telefoonabonnement info Op Telefoonabonnement.

Contacten overzetten van iPhone naar Samsung

Dus wat doet u als u contacten wilt overzetten van Samsung S3 naar Samsung S5 na een upgrade? Bovendien ondersteunt deze handige toepassing de meeste bekende smartphones, zoals die van Samsung, Apple, HTC, enzovoort. Sommige gratis apps worden ook overgezet als deze zowel in Google Play als in de App Store beschikbaar zijn.

Voor het overzetten vanaf andere toestellen kun je meestal een micro-USB-kabel, een pc of Mac gebruiken. Hoe dit moet, leg ik uit in de volgende alinea.

  • Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring.
  • Voor deze methode volgt u de volgende stappen:
  • Bovendien kan deze toepassing bestanden van telefoon naar telefoon overzetten zonder kwaliteitsverlies.
  • Op die manier hoef je in de toekomst nooit meer aan te klooien met het overzetten van contactpersonen.

Voor het overzetten vanaf andere toestellen kun je meestal een micro-USB-kabel, zodat je precies kunt uitzoeken wat je het liefst op je nieuwe apparaat wilt hebben staan.

Laatst bijgewerkt op Hier zijn de stappen voor het gebruik van dit programma:. Hoe presenteer je jezelf zijn altijd een van de eerste zorgen voor smartphone gebruikers, aangezien een smartphone nogal nutteloos is zonder bewaarde contacten, hoe gegevens overzetten van samsung naar samsung.

De techniek van vandaag de dag heeft hier eenvoudige oplossingen voor. Wacht vervolgens tot het overdrachtsproces is voltooid. Recent kocht ik een nieuwe Samsung S5 en ik ben er tevreden mee. Hierbij kun je ook aangegeven welke data je wilt overzetten, een pc of Mac gebruiken.

Overstappen van Android, Blackberry, Windows Mobile of iOS naar Galaxy.

Ben je overgestapt van één van de andere smartphone fabrikanten? Dan kun je je contacten op je oude smartphone eenvoudig kopiëren naar je simkaart of je externe opslag SD-kaart.

Contacten overzetten via Google Contacts Als je gewend bent aan Google en Android, dan kan het interessant zijn om je contacten te importeren in je Gmail account.

Sommige gratis apps worden ook overgezet als deze zowel in Google Play als in de App Store beschikbaar zijn.

Drie eenvoudige manieren Zet gegevens van uw oude telefoon over naar uw nieuwe Galaxy-telefoon via een USB-kabel, draadloos of een computer. Vergelijking van deze methodes Al de hierboven besproken oplossingen leveren een goed resultaat. Tik op 'Zet gegevens over van Android'?