Google translate oud grieks

Geplaatst op: 14.03.2019

Close each window in turn by clicking OK. Bijvoorbeeld om ook Griekse woordjes op facebook te kunnen schrijven in een Griekse groep waar je lid van bent en wie weet wil je wel een email in het Grieks kunnen schrijven. Klik daarop en je toetsenbord ziet er als volgt uit.

Groetjes van Karen Antwoord. Het maximum aantal van aanslagen is overgeschreden. Oefen eerst even met Grieks, om te ontdekken welke letters er onder je Nederlandse toetsenbord zitten.

Schrijf de Griekse woorden op. Daarna zie je de extra taal verschijnen in je taalinstellingen rechts onder in de taakbalk. Ancient Greek of klassieke Grieks wordt gesproken en geschreven in de klassieke periode van Griekenland. Wat een pech heb een Windows vista oudere versie.

Bertha op 29 januari om Frieda op 11 januari om Reageer hieronder graag, zodat we elkaar kunnen helpen. Mia op 6 juni om Weet iemand hoe ik de spiritus op de klinkers kan zetten.

Maar misschien hebben anderen ook tips. Bij Grieks kies je toetsenbord Grieks.
  • Karen op 2 december om
  • Schrijf je dan in en je kunt meteen beginnen. Daar koos ik landinstellingen en koos Grieks.

Account Options

Beste Bertha en anderen, Voor Windows 7 is de instelling als volgt: Koiné Hellenistische, die is ontstaan uit het dialect van Athene, en geleidelijk uitgebreid en werd de gemeenschappelijke taal van alle Grieken. Als je Grieks leert is het een goed hulpmiddel om Grieks te kunnen schrijven.

Nadeel is dat je moet switchen als je terug wil naar het nederlands. In vergelijking met de oude Griekse is de meest veranderde spelling en woordenschat. If you click on it you will see the list of input methods that you added in step 3. Kies zelf even welke versie je hebt en download de handleiding.

  • Groetjes van Karen Antwoord.
  • Hoe type ik in het Grieks een σ maar dan de correcte vorm aan het eind van het woord? Tip Om de toon op een woord te kunnen zetten:

Christina Huisman op 8 januari om Karen op 10 januari om Arial, and Gentium are good, de fabrikant en de oorspronkelijke aankoopdatum. Karen op 8 januari om Google translate oud grieks op 9 januari om Toetsenbord Grieks Ok Daarna zie je de extra taal verschijnen in je taalinstellingen rechts onder in de taakbalk. Groetjes van Karen Antwoord. Wil een voorproefje van de cursus niveau1 en maandelijks tips ontvangen om Grieks te leren.

Statistiek

Weet iemand hoe ik de spiritus op de klinkers kan zetten? Dat zet je op de klinkers via het Griekse toetsenbord met de ; vooraf aan de klinker te toetsen. Probeer dat even uit in een Word document, zodat je het kunt onthouden.

Volgende week zal ik eens kijken hoe ik dat daar deed. Probeer dat even uit in een Word document, zodat je het kunt onthouden. How to type in Greek on a computer: Ria Lobker google translate oud grieks 18 januari om Daarna wijst het zich vanzelf.

Je hebt je succesvol aangemeld.

Ik schrijf me in. Ook op een iPad is het mogelijk Grieks te schrijven. If you click on it you will see the list of input methods that you added in step 3. Oefen eerst even met Grieks, om te ontdekken welke letters er onder je Nederlandse toetsenbord zitten.

Dat weet ik ook niet Mia, google translate oud grieks. Dat zet je op de klinkers via het Griekse toetsenbord met de ; vooraf aan de klinker te toetsen. Antwoord. Hoe type ik in het Grieks een maar dan de correcte vorm aan het eind van het woord. Ik hoop dat het nu lukt. De volgende vertalers zijn ook ter uw beschikking.

Ik heb ook een oude laptop met Windows 7, waar kan ik die link vinden zodat ik ook in het Grieks kan typen?.

Translation Memory

Ik doe het via instellingen. Je hoeft dan niet te onthouden waar de letters staan. Wie heeft er een idee om Grieks op deze apparaten te krijgen.

Griekenland heeft dohovoříte vooral in Griekenland en Cyprus.

A list of available keyboards and input methods will appear. In de taalbalk rechts onderaan had ik Nederlands en Grieks staan. How to type in Greek on a computer:. Dat zet je op de klinkers via het Griekse toetsenbord met de ; vooraf aan de klinker te google translate oud grieks.