Gehaakte maxi cosi zak patroon

Geplaatst op: 18.12.2018

Dit kan zowel voor een meisje als voor een jongen gebruikt worden. Hij is fantastisch geworden. Reply Kristel 4 februari, at

Haak deze aan elkaar met vasten. Vervolg de rij met vaste en haak de laatste twee halve stokjes weer in 1 vaste. E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw. Dit had ik nog nooit eerder gedaan met stokjes, laat staan met de wafelsteek. In mijn volgende blog zal ik uitleggen hoe ik de voering aan de trappelzak maak en de rest van de trappelzak in elkaar zet.

Pff, gehaakte maxi cosi zak patroon, ik kan wel haken en ik vind je patroon prima te volgen hoor. De uitleg van de wafelsteek kan je hier  vinden. Nou, ik hoop echt dat het duidelijk is hoe ik het heb gedaan.

Geen idee hoe ik daaraan moet beginnen. Haak voor het voorpand een stuk van 45 cm breedte in de steek die je wilt gebruiken.

Leuk dat je er was. Je moet het inderdaad met het eindresultaat voor ogen doorlezen. Haak zoveel losse als er nodig zijn voor een breedte van 45 cm.
  • Reply MamaMaai 26 september, at Na een heleboel proeflapjes gemaakt te hebben en een heel aantal uur verder te zijn kwamen we er maar niet uit.
  • Ook leek het mij wel mooi om er een randje omheen te maken met dezelfde wol.

Haak vanaf de haaknaald in de tweede losse een vaste, sla één losse over en haak weer een vaste herhaal dit tot het einde van de losse reeks, haak dan één losse en haak bij elke losse een vaste. Mijn lap voordat ik hem aan elkaar zette was 42 cm x cm. Dan is dan toch of cm? Elke keer dat ik hem voorbij zag komen dacht ik: Mijn kapster zal het ook super gaaf vinden. Maak nog een heel lang koord van verschillende draden.

Hij is fantastisch geworden. Ik markeerde de plekken waar de openingen zouden beginnen met steken markeerders. Net zoals ik al uitlegde in mijn artikel ben ik gewoon begonnen maar heb ik wel steek markeerders gebruikt zodat als het mis zou gaan ik het weer makkelijk uit weerbericht playa del ingles zoover halen. Toen ik dus een rechte lap van ongeveer had ging ik verder met de Lammy wol voor de rand.

Naai de bovennaad van de lap vast voor de capuchon. Welkom op mijn blog, gehaakte maxi cosi zak patroon.

Berichtnavigatie

Nu moest ik nog even door haken en ik kon met de rand gaan beginnen. De knoopjes er op te naaien. In de fleece stof knip je de gaten voor de riempjes.

Begin aan de kant van de omslag.

Altijd leuk als je een berichtje achterlaat. Begin met het haken bij de gehaakte maxi cosi zak patroon van het voorpandmaar deze sprong er voor mezelf toch echt wel uit. Laat voor en achterpand weer los van elkaar en haak vasten verder nu alleen aan de rand van het voorpand helemaal tot waar voor en achterpand splitsen rechts bij de flap. Na een heleboel proeflapjes gemaakt te hebben en een heel aantal uur verder te zijn kwamen we er maar niet uit, gehaakte maxi cosi zak patroon.

Er zijn zo veel leuke kraamcadeautjes te maken, in de steek die je zelf zou willen. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres.

Made by me

Nu hoefde ik alleen nog 2 randen te haken. Reply geertje berghorst 2 januari, at Ik zou graag willen weten hoe je de voering gemaakt hebt.

Nu moest ik nog even door haken en ik kon met de rand gaan beginnen. Jammer dat ik de foto van mijn eindresultaat hier niet kan plaatsen. We hielden het maar op simpele stekenat Ook voor de kinderwagen is deze trappelzak.

Reply MamaMaai 3 oktober, maar het wilde maar niet mooi uitkomen zoals ik in gedachten had. Ik liet ongeveer een 1,5 cm opening tussen de lap en de muts. Hoi, Ik heb vandaag garen in gekocht gehaakte maxi cosi zak patroon te beginnen met deze zak. Dit was eigenlijk makkelijker als darth vader without helmet dacht.

4 gedachten over “Gehaakte voetenzak voor de Maxi-Cosi – Hij is af!”

Op het ook heb je dan een lap van 22 banen. Wat een super leuk zeg! Je slaat eigenlijk de normale stokjes over op de plekken van de gaten, in de plaats daarvan haak je lossen. Een stopnaald of een grote naald met een groot oog.

Mijn dochter is er erg blij mee en gebruikt hem elke dag. De voering heb ik naar eigen inzicht er in gemaakt en hij is echt heel gaaf geworden. Met dank aan mijn vriendin Tineke is dit allemaal gelukt.