Basicfit sportschool den haag grote marktstraat ladies den haag nederland

Geplaatst op: 05.03.2019

Voor vragen kun je altijd bij de balie terecht. Had graag enige uitleg gehad over hoe het er aan toe gaat en hoe je de apparaten moet bedienen. Medewerkster maakte de indruk niet op de hoogte te zijn van deze actie.

Eerste keer bij Basic Fit en meteen hartelijk ontvangen door Semi die alles netjes voor mij al had klaarstaan en waarmee ik na afloop van het sporten nog een praatje mee maakte.

Kai van Reenen Gelukkig mocht ik wel doorlopen. Maar had een beter ontvangst verwacht. Kleedruimte heeft een, voor een sportschool, luxe uitstraling. Anne Mieke Haarman

Ik had mijn kleding en tas in een onafgesloten kluis gestopt voor het sporten. Nog even verder kijken met de sportactie eerste hulp bij onderdelen emmen AH dus: Het is natuurlijk heel persoonlijk, maar voor mij is het niet de ideale sportschool waar ik me op mijn gemak voel en met plezier zou komen.

Met de verwachting om 9. Wel een voordeel, alles is er. Een betere rondleiding en uitleg over de avond. De gastheer mopperde dat hij geen mail had ontvangen dat ik zou komen.

Gert de Pagter
  • Tijdens het uur heeft de baliemedewerker lekker staan kletsen met een chickie en vooral regelmatig zijn eigen telefoon gecheckt en beantwoord, ook tijdens het gesprek.
  • Het sporten was heel erg leuk!

Binnen bij Basic-Fit Den Haag Grote Marktstraat Ladies

Overdag kan je hier relax fitnessen is minder druk. Na vijf minuten wachten aarzelde ze nog maar gaf ze me toegang. Ik ga akkoord met de voorwaarden Dit is verplicht. Enthousiaste trainers - goede faliciteiten - ruime openingstijden - leuke locatie: Sandra V der horst Verder was er prima begeleiding en de faciliteiten ook, alleen de sfeer in de sport school was niet fijn. De jongeman bleek liever met zijn mobieltje te spelen dan mij goed wegwijs te maken.

  • De medewerker achter de balie. Iris Van Damme
  • Deel je ervaringen over deze sportclub. Maar heb een goed voor het enthousiasme gegeven.

Als ik kijk op michael kors schoenen wit Deze miste ik wel voor een goede workout. Ze geloofde me wel, maar ze had geen informatie. Het was jammer dat ze niet van de actie af wisten. Verder heel vriendelijk geholpen met een rondleiding en we konden ook instructies krijgen.

Sportaanbod

We kregen alle tijd om alles uit te proberen en er was ook genoeg om uit te proberen! Bij binnenkomst was niets bekend van deze aktie dat vond ik vreemd. Verder hebben ze me goed geholpen. Medewerker wist niet van de actie, ze ging er vanuit dat ik al klant was,daardoor stond ze in de eerste instantie ook niet op om mij binnen te laten ,niet echt gastvrij.

Maar dat weet je van te voren. Ik zou waarschijnlijk niet toegelaten worden. Van een leuke sfeer tot goede sportfaciliteiten.

Ik had verder geen begeleiding of iets nodig, maar het was wel gek dat ze van niks wist. Met de verwachting om 9.

EXTRA BIJ JE ABONNEMENT

NB Ik heb slecht ingevuld bij de begeleiding gezien er geen trainers waren - echter vind ik dit niet storend gezien fitness toch veelal gewoon individueel is en ik zelf al wel fitness ervaring heb. Na vijf minuten stond ik weer buiten!!!! Slecht dat je maar een keer bij de sportschool van de actie kan gebruik maken.

  • Best een hoop cardio-apparaten en krachtapparaten; echter ook soms in gebruik waardoor je zelf eerst wat anders moet gaan doen in sommige gevallen.
  • Ik kwam bij Basic Fit sporten om te kijken of ik hier een abonnement wilde.
  • Het duurde wel even voor we werden binnengelaten door de poortjes, dit komt omdat bij dit soort sportfaciliteiten niet super veel begeleiding rond loopt.
  • Vervolgens werd er niks uitgelegd over de kleedkamers of de toestellen en geen trainer te bekennen die je hierbij kon helpen als je vragen had.

Plaats een review Hoe vind jij dat deze sportclub scoort op. Echt een must om je verpercentage te verlagen. Vriendelijke begeleiding en hygienisch. Was hier om half twee.

De ontvangst allesbehalve klantvriendelijk! Daar was het heerlijk rustig en je hebt veel ruimte om ook met losse gewichten te trainen? Gratis Yanga water gekregen, lekker een lesje xco gedaan en daarna nog even hardgelopen. Zonder bidon en kaart kun je geen gebruik maken van het gratis water. Gaf verder totaal geen info of zo.

Alle clubs

Even gaan kijken dus! We kregen alle tijd om alles uit te proberen en er was ook genoeg om uit te proberen! Was hier om half twee.

Het is fijn sporten op deze locatie. Geen idee of ik de machines ed goed gebruikt heb. Toen ik daar gebruik van wilde maken, was de cabine erg benauwd.