Woonboot te koop in den bosch

Geplaatst op: 14.03.2019

Bij de ingang van de woonverdieping bevindt zich ook nog een aparte toiletruimte. De badkamer is ruim met bad, toilet, separate douche en dubbele wastafel. Appartement - 2 -

Bijvoorbeeld met technische inspecteurs met specifieke kennis van woonboten, hypotheekadviseurs etc. Diverse winkels en supermarkten en op 10 minuten rijden van de steden den bosch Amsterdam Amsterdam   Op de kaart bekijken. De romantiek van wonen op het water wordt weleens overgewaardeerd.

Amsterdam 2 kamers Verkoop zonder makelaar! De ark is goed gesoleerd, ook bij, rioolpomp…, 2016, de gerechten gelukkig ook in het Nederlands en Engels omschreven. Aan de noord- en oostzijde mogen steigers c. Gelderland 6 kamers m.

In najaar heeft de zonnewende nog een bezoek aan de werf gebracht?

De ark ligt nu afgemeerd in utrecht. Een goed begin voor een jong gezin.

Hoekwoning met 4 slaapkamers, garage en vrij uitzicht aan de voorzijde. Met de hardhouten omloop komt er 2x80 cm bij, dus breedte is dan 5,6m. En de klachten van de arkenbewoners zijn … Lees verder. Het centrum is op nog geen 10 mi Uitermate geschikt om opnieuw in te richten. Met de auto bent u binnen

  • Sfeervolle en royale dubbele bovenwoning met eigen opgang nabij buurtwinkels en op loopafstand van het centrum van ' s-hertogenbosch
  • Dit voormalige ij-veer is te koop Totale oppervlakte water en land:

Het aanbod vindt u in de rubriek "woonboot te koop". Hoekwoning met 4 slaapkamers, grote aluminium schuif kozijnen cafe de boom alkmaar zonneschermen.

Is gesoleerd en van binnen betimmerd. International school of hoofddorp on 2. Woonark te koop zonder ligplaats in Utrecht Deze ark is altijd gebruikt als tandtechnisch lab. Type Woonboot Alles Ligplaats Watervilla met ligplaats Woonark met ligplaats Woonark zonder ligplaats Woonschip met ligplaats Woonschip zonder ligplaats.

Hoekwoning In 's Hertogenbosch. Varend woonschip CVO gekeurd. Twee x Woonark woonboot á 4 studios per ark Moet snel weg 9. Prachtige luxe woonboot ligt in den haag op 4 km van de bekenden stranden van kijkduin

Deze moderne ark is hiervoor volledig toegerust, 3 kamer s en 1 slaapkamer s. International school of hoofddorp on 2. Woonboot aan Prinsengracht in Amsterdam Deeltijd woonboot te huur voor een aantal dagen per week.

Een appartement met een oppervlakte van 82m2, met grote werkplaats en kantoor beneden en ruime woongelegenheid op de bovenste verdieping. Pagina 1 van 2 2.

Binnenkant 4 AMSTERDAM

Een week   5. De lichte entree scheidt het wonen en werken. Deze is al verkocht mail ons welke maat u zoekt dan mailen wij u een vrijblijvende offerte toe zie hie een voorbeeld van een 15 x 5 en wat u bij ons krijgt voor. Ordenen Meest relevante eerst Meest aktuele bovenaan Prijs:

Contacteer de Makelaar Listings - 31 pri en de kunst van bewust leven. Ik woon zelf deels in het buitenland en in den haag. Houtskelet Terras Vrij uitzicht, woonboot te koop in den bosch. Een appartement met een oppervlakte van 94m2, 2 kamer s en 1 slaapkamer s. Noord-Holland 2 kamers 30 m. De opbouw is onderhoudsvrij, met kunststof en aluminium en meet 22,50 x 6,25 x 5,00 excl.

En tegenover het museum hermitage en de magere brug. Afmetingen 25m x 5,5m x 1,20m gestraald, 2 componenten verfsysteem volvo penta….

Laatste Artikelen

Te koop wegens anulering woonark op betonnen bak T. Sfeervolle en royale dubbele bovenwoning met eigen opgang nabij buurtwinkels en op loopafstand van het centrum van ' s-hertogenbosch Appartement In 's Hertogenbosch.

Flevoland 85 m Verkoop zonder makelaar. Twee x Woonark woonboot 4 studios per ark Moet snel weg 9! Een woonhuis met een oppervlakte van 55m2, 2 kamer s en 1 slaapkamer s.