Thule trekhaak zit vast

Geplaatst op: 19.03.2019

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Wat een slechte garantie van het bedrijf waar je kocht! Of is uw afdekkapje na jarenlang gebruik aan vervanging toe?

Waar moet ik opletten bij het kopen van een trekhaak? Wel gewoon bovag garantie. Draai ze los en wip ze er uit met een platte schroevendraaier. Vandaag besteld, morgen in huis! Sleutels Afdekkapjes Adapters Hulpkoppelingen Trekhaken en meer! De waardering van brinkitems. Van tot werden de trekhaken en onderdelen van Brink op de markt gebracht onder de naam Thule.

Of is uw afdekkapje na jarenlang gebruik aan vervanging toe. Alles netjes ingespoten en laten intrekken, thule trekhaak zit vast. Draai ze los en wip ze er uit met een platte schroevendraaier. Helemaal top natuurlijk en alles aan het uitproberen. Nu alleen nog de meegeleverde hoesjes er omheen klikken.

Thule heeft een missie

In de gebruiksaanwijzing staat ook een soort slotje wat ze in de hendel doen. Schroef met een inbussleutel voorzichtig de schroef los. Heb met een schroevendraaier de pen ingedrukt die uit de trekhaak komt en de trekhaak ging los. K ort filmpje over het in en uitnemen van de afneembare trekhaak kogel. Dan is het handig om iemand om hulp te vragen.

Ik had er ook last van, naar binnen schuift, zal er wel vuil in de bevestiging zitten. U zult merken dat de metalen pin, a Ladybird Expert Book, thule trekhaak zit vast, the better. En verbinden met de 2 stekkers van de kabelset.

Gebruik hiervoor demontage gereedschap. Heeft u een trekhaak met een vergrendelhuis zoals hieronder is afgebeeld.

Over Brink Items

De rode draad een stukje bloot strippen. Deze is volgens brink los te verkrijgen alleen moet het via een Brink dealer. Tevens kunt u uw eigen account aanmaken, zodat u ziet waar en in welk proces uw bestelling zich bevindt. Om deze te ontgrendelen moeten de instructies op het vergrendelhuis gevolgd worden.

De autospecifieke kabelset is van het merk Thule en is hier met een 7-polige aansluiting. Onze contactgegevens vindt u hier. Op de afbeeldingen hieronder ziet u het verschil. Het vergrendelhuis is klaar voor gebruik. U thule trekhaak zit vast daarvoor naar www. Tevens is de kracht waarmee de pen wordt weggeschoten zo groot dat het iets kapot kan maken.

Vergrendelhuis vervangen BMC Brink/Thule

Onze onderdelen zijn de originele Thule onderdelen en zijn dus uitwisselbaar. U kunt uw producten binnen veertien dagen zonder opgaaf van reden eenvoudig retourneren. Op de afbeeldingen hieronder ziet u het verschil. Er ontstaat op deze manier genoeg ruimte om met een inbussleutel de schroef los te draaien die in het vergrendelhuis zit.

  • Schroef met een inbussleutel voorzichtig de schroef los.
  • Heeft u weinig technische ervaring dan raden wij u aan dit te laten doen door een monteur.
  • Draai ze los en wip ze er uit met een platte schroevendraaier.
  • Bent u uw Brink trekhaak verloren?

Op de afbeeldingen hieronder ziet u het verschil, thule trekhaak zit vast. Brink trekhaak kwijt Bent u uw Brink trekhaak verloren?

Nu alleen nog de meegeleverde hoesjes er omheen klikken. Doe dit in 2 fases zodat de bouten niet onevenredig vast komen te zitten. Dit thule trekhaak zit vast de knop naast het pijltje en het getal 1 op het vergrendelhuis.

In deze handleiding leest u wat de stappen zijn om deze op een juiste manier te vervangen. Tevens eigenaar van een GL en een XR Binnen hoeveel dagen mag ik mijn producten terug sturen. Draai ze los en wip ze er uit met een platte schroevendraaier.

Dus weet je wat ik wel zou willen zijn geen garage.

Vergrendelhuis in de juiste positie

Trekhaak onderdelen Bestel al uw trekhaakonderdelen en accessoires direct bij de fabrikant. Om deze te ontgrendelen moeten de instructies op het vergrendelhuis gevolgd worden.

De kogellast kan 50 kg maximale verticalenlast dragen en de trekkracht horizontaal is maximaal kg ongeremd en kg geremd.

Dan is het handig om iemand om hulp te vragen? Onze partners bieden u graag ondersteuning bij het kiezen van de juiste onderdelen? Brink trekhaak kwijt Bent u uw Brink trekhaak verloren. Alleen gebeurt er niets en blijft de haak muurvast zitten?