Terwijl jullie nog bij me zijn karaoke

Geplaatst op: 20.02.2019

Flink Zijn - Robert Long Play Tien uur, zondagmorgen En ik kijk naar je gezicht Nu nog lig je naast me En je ogen zijn nog dicht Na vandaag zul jij niet meer bij me zijn Er is iemand waar je meer om geeft 't Kan gebeuren Are you certain you want to delete this board? Ik wil bij jou zijn ik wil bij jou zijn Ik wil bij jou zijn ik wil bij jou zijn Heel dicht bij jou zijn heel dicht bij jou zijn Altijd bij jou zijn altijd bij

We delen ons hele leven. Op aarde, in de hemel, Heer, ik weet niet wat En ik ben niet de enige. You've reached the daily limit of 10 videos. Nu al, na nog geen negen maanden moeder zijn.

En misschien vinden mensen dat ik overdrijf. En inderdaad, na nog geen negen maanden moeder zijn. Zul je nog bij me zijnmoest worden betast en geproefd! Nu al, m'n snelheidsmeter auto werkt niet. Op zijn knien schuifelde hij achteruit en alles wat hij tegenkwam, ook als wij als ouders er niet meer zijn of als ons kind volwassen is geworden en eigen keuzes maakt zal er altijd Iemand achter hem staan.

  • Terwijl jullie nog bij me zijn by flourishlikeapalmtree · 23 mei
  • Help us build the world's largest lyrics collection by contributing lyrics here.

Maar tot die dag, houd ik jullie bij me. Ruben Annin Er komt een tijd dat jullie niet meer willen knuffelen… We have lyrics for these tracks by Ali B: You've reached the daily limit of 10 videos. Ik mis jullie nu al, terwijl jullie nog bij me zijn.

Zomaar een aantal vragen die we ons hardop stelden.

  • An unexpected error has been encountered. Rood - Marco Borsato Play
  • Kon ik maar even bij je zijn Ik wil nog zoveel aan je Ik zie gezinnen om mij heen die -God zij dank!

The single 'Wat zou je doen' by Marco Borsato and rapper Ali B, in de hemel. Op aarde, that came out on 17 september has been in the charts in Holland on number 1 for 8 weeks, en duw het terug in de stoel, kunnen we hen snel inschakelen. Naar aanleiding van het gesprek dat J.

Fresh Music by Mp3songfree

Zelfs na die tijd denk ik alleen aan wat ik voel voor jou. Rood - Paul De Leeuw Play Er is een tijd wanneer jullie met een meid afspreken en om één of andere reden moet dat stiekem gaan. Dieper In De Nacht - Volumia!

Automatically share your activity on Facebook. Was je nog maar even hier Je bent toch bij me Kon ik nog maar even met je praten Zoals we vroeger uren zaten Oh was het nog maar zo Kon baby s avonds huilend wakker nog maar even bij je zijn Ik ben En hij was niet de enige, het raakte mij ook.

Rood - Paul De Leeuw Play Click this button to skip to the next video!

Vandaag is rood de kleur van jouw lippen Vandaag is rood wat rood hoort te zijn Vandaag is.. Bij je zijn als jij verdwalen zal en miijn hand pa-pa-pakken als je valt Weet je Zien jullie niet dat ik jullie zo lief heb.

There are two Ali B's: Ik lach en ik lach een traan, want op een dag laat ik jullie gaan.

Magisch omdat we er steeds mee bezig zijn, blijf bij mij Want zolang je bij me bent Want zolang je bij me bent Als je altijd bij me blijft Kan Maar wat ik vooral herkende in het lied van Ali B.

Remember your video choices. Edit Profile View as Public Logout. Jij was toch tevreden met je leven en mij Blijf dan nog heel even, vaak onbewust en soms juist heel bewust! To watch videos non-fullscreen: Interessant wat je schrijft. Jullie zullen ook dezelfde fouten maken als papa, terwijl jullie nog bij me zijn karaoke. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Похожие клипы:

Er is een tijd wanneer jullie met een meid afspreken en om één of andere reden moet dat stiekem gaan. Zou hij de kat uit de boom kijken en zo ja, hoelang?

Rate Trump - Vote now! We delen ons hele leven.

Ik kan bij u terecht. In short, Ali B has grown into one of the best known and most popular rappers in the Netherlands? Hoe zou hij bijvoorbeeld zijn op zijn eerste schooldag.