Scheepjeswol patroon van de maand

Geplaatst op: 11.02.2019

Dan is deze luchtige bolero, gehaakt van Phildar Cabotine een goede keuze. Is het geen plaatje, dit leuke vest van Drops?

Wij hebben een pakket samengesteld bestaande uit gram Supersoft garen 18 kleuren! In dit voorbeeld zijn vier, mooi op elkaar afgestemde, kleuren gebruikt. Er wordt met drie draden tegelijk gebreid op naalden 12 mm. Dit garen heeft vloeiende overgangen en een lekkere 'handgesponnen' structuur.

Voor een maat groter of kleiner kunt u rekening houden met ongeveer 2 bollen meer of minder. Ook deze maand geven wij 20 procent korting bij aanschaf van het garen van dit patroon. Afhankelijk van de maat worden 7 - 10 bollen van 50 gram gebruikt.

Het patroon van het plaid is gebaseerd op de originele granny square. DROPS Cotton Light mag in scheepjeswol patroon van de maand machine gewassen worden en het is verkrijgbaar in een brede selectie van leuke en levendige kleuren!

Deze maand een behaaglijk kabelvest gebreid op naalden 6 mm met 2 verschillende garens: De plaid en kussens zijn gebreid van Scheepjes Peru. Door met twee verschillende kleuren te breien ontstaat een leuk streep effect. De afmeting is ca?

  • Een prachtig kwaliteitsgaren voor een fantastische prijs.
  • Samenstelling van het garen:

Tante Els helpt je jouw creaties verwezenlijken

In de maand januari hebben wij drie stijlvolle patronen voor het interieur. De sjaal is gebreid in ribbelsteek alle naalden recht met naalden 3,5 mm. Maar je kunt natuurlijk volop variëren met kleuren. Beide voorbeelden zijn gehaakt in een open kantpatroon en daarom helemaal van deze tijd. Samenstelling van het garen: De aanbieding is alleen geldig in de maand juli en augustus en zolang de voorraad strekt.

De bollen wegen gr.

Deze aanbieding geldt alleen in de maand februari en zolang de voorraad strekt. Leuk om te combineren met een paar stoere laarzen of schoenen. Het patroon krijgt u gratis bij aankoop van het materiaal. Op de foto is de XL variant te zien. Scheepjeswol patroon van de maand afwisseling en uitdaging voor degene die het leuk vindt om nieuwe steken uit te proberen.

' + $(this).text() + '

Voor de breister die van een uitdaging houdt en die het leuk vindt om kantpatronen te breien hebben we deze maand een bijzonder mooi patroon uitgekozen: Deze maand een prachtige kleurrijke gehaakte omslagdoek van Drops Big Delight. De tas is ongeveer 43 cm breed en 33 cm hoog.

Zoals iedere maand ontvangt u ook in september korting bij aanschaf van het materiaal van het patroon van de maand? Wij hebben een pakket samengesteld bestaande uit gram Supersoft garen 18 kleuren? Veel afwisseling en uitdaging voor degene die het leuk vindt om nieuwe steken uit te proberen. De aanbieding is geldig in de maand oktober en zolang de voorraad strekt.

Leuk om te zien en scheepjeswol patroon van de maand te breien; er wordt gewerkt met twee soorten garens in afwisselende kleuren.

Deze maand hebben wij gekozen voor een vlot damesvestje, gebreid van Phil Star en Aviso. Wij hebben het vest gebreid in blauwtinten, maar er zijn verschillende mooie kleurencombinaties mogelijk. Deze tuniek is daarom heel geschikt om over een zomers hemdje of badkleding te dragen.

De tas is ongeveer 43 cm breed en 33 cm hoog. Je hoeft alleen een rechthoekige lap te haken en twee zijnaden dicht te naaien.

Voor verzendingen buiten Nederland gelden andere tarieven, die bij koud weer ook over het hoofd gedragen kan worden. Door met twee verschillende garens te breien ontstaat er een leuk streep effect. Het vest van de maand december is gebreid in gerstekorel in de kwaliteit Drops Andes, scheepjeswol patroon van de maand. Het patroon krijgt u gratis bij de aankoop van het scheepjeswol patroon van de maand.

En extra aantrekkelijk gemaakt door korting te geven op het garen. Een loop-scarf is een combinatie van een schouderwarmer en royale kol, wij doen hiervoor een prijsopgave bij de bestelling. In het voorbeeld maat L zijn 8 bollen Sol gebruikt?

Deze maand een prachtige kleurrijke gehaakte omslagdoek van Drops Big Delight. De aanbieding is alleen geldig in de maand september in combinatie met het patroon van de maand en zolang de voorraad strekt.

Ieder vierkant wordt afgewerkt met een zwarte rand Fabel, hierdoor komen de kleuren extra goed tot hun recht.

Wasbaar in de machine op 40 C, fijne was of wol was. De kwaliteit is gesponnen van meerdere draden en geeft gladde en gelijkmatige steken. Voor verzendingen buiten Nederland gelden andere tarieven; wij doen hiervoor een prijsopgave bij de bestelling.