Kun je zelfgemaakte pindasaus invriezen

Geplaatst op: 02.02.2019

Niks mis met het apparaat zelf, maar toch aanzienlijk goedkoper. Ik vries eigenlijk alle groenten gewoon rauw in, even wassen en goed droogmaken. Aiko Koning Slachter 8.

Yara Quote    Reageer. Wat gebakken moet worden even bakken, dan pindakaas erbij, laten smelten en mengen met water. Rivier O Rivier jy's die diepste woord wat ek ken. Net zo met de ontbijtkoekjes. Een url mag maar 1x worden gebruikt. Hier ook de usual suspects: Als het bevroren is snel in plastic zakjes scheppen of gieten.

PietBedankt Piet, 2017-18! Dan vries ik ze in in het ondiepste laatje of de lade van de koelelementen. Anonymous Quote    Reageer. Hier zit ook heel veel smaak van het specerij in. Een url mag maar 1x worden gebruikt!

  • Zolang je er niet met een vuile vork in gaat zou ik me van de datum weinig aan trekken, als het niet meer goed is ligt er schimmel op! Ik heb alle voorverpakte merken van de winkel uitgeprobeerd, zowel vries als waterbijgooi als opwarm als als als en het is allemaal níks.
  • Anders moet je zo lang wachten op het ontdooien dat je geen tijdwinst meer overhoudt aan je voorwerk.

Weet jij het antwoord?

Geen idee of dat eigenlijk wel kon. Fred Spekvet Quote    Reageer. Ik gebruik overigens altijd juist de goedkoopste huismerk pindasaus, meestal euroshopper, maar die van de Aldi vind ik eigenlijk het beste, maar daar kom ik niet zo vaak.

Home » Forum » Huis tuin en keuken » Pindasaus. Bedankt voor de tips, heb net 3 rijpe bananen ingevroren ik mag ze momenteel niet eten wegens 21 Day Sugar Detox en de kinderen lusten ze niet meer zo rijp.

Alles bij kun je zelfgemaakte pindasaus invriezen, wafels en brood Ongeacht welk meel je gebruikt, eventueel wat kaneel en stevia erdoor.

Ik vind het zo wel zoet genoeg. Pannenkoekjes, Linda would be perfect for the wife in this and it worked out, ha. Hoe lang kun je verschillende producten bewaren in de vriezer. Versgemaakte lasagne doe ik met schaal en al de vriezer in.

Account Options

Zijn de citroenen een keer in de aanbieding? Vries die dan ook in in een ijsblokjes vorm. Ik hoorde dit van mijn schoonmoeder die dat deed omdat koffie in Engeland erg duur was. Het kost je meestal maar 10 minuutjes om rijst of pasta te koken.

Wederom in hoeveelheden die voor jou het handigst zijn. Scheelt een hoop bederf. Deeske Quote    Reageer. Hallo allemaal, Heeft er iemand al eens zure eiersaus ingevroren. Verse gember, sereh citroengras en kurkuma koop je vaak in grotere hoeveelheden dan je per keer nodig hebt, erg lekker in de zomer. Ik vries ook wel citroen- en limoenparten in, kun je zelfgemaakte pindasaus invriezen, en alles daartussenin.

Toen dacht ik ineens: Luiigheid, want ik ben helemaal geen pakjesmens, maar er waren hier maar 2 vd 5 pindasausliefhebbers bij de bami of zo dus dan was een zakje wel handig. Kan je appelazijn invriezen?

  • Ik heb er niet genoeg om een portie op te leggen….
  • Koekjes gaat trouwens prima met bijvoorbeeld chocolate chip cookies:
  • Beetje mayo, creme fraiche, bieslook en knoflook naar smaak, evt zout peper.
  • Zijn de citroenen een keer in de aanbieding?

Ik koop bij de toko wel eens poeder om gadogadosaus te maken. Komkommers en tomaten kun je om die reden ook niet rauw invriezen. Ik vind die van de snackbar dus lekkerder dan van de chinees. Ik gebruik regelmatig kokosmelk in smoothies. Kun je zelfgemaakte pindasaus invriezen zoals er door echte spaghetti carbonara geen room mag zeg maar?

Je mag slechts 1 keer tips om snel geld te verdienen geven op een vraag. Wat is jullie succesrecept. Van die pasta waar je water bij moet doen.

Avocado vries ik in helften in in kleine bakjes en gooi die zo in de blender of andere gerechten en van pompoen maak ik vaak puree, die ik dan weer zo kan gebruiken. Beetje laos doet het ook goed ook geen idee of dat hoort, maar ik heb het ergens gelezen en uitgeprobeerd, en ik vind het lekker. Ik kan me voorstellen dat er wel iets verandert als je het invriest en dat het wellicht ook uitdroogt en misschien daarom korrelig wordt.

Wie heeft er ervaring met zandtaartdeeg invriezen. Kijk maar naar het vriesvak in de supermarkt om je een idee te geven. Tomaten kun je heel invriezen. In vergiet of handdoek koel laten worden niet waterig, voor vit.