Kosten training omgaan met agressie

Geplaatst op: 01.03.2019

Op basis van uw intake is het mogelijk om het programma volledig op uw praktijksituatie af te stemmen. Individuele training Een individuele training vindt 1-op-1 plaats op de werkplek van de medewerker.

Doelgroep Deze workshop is ontwikkeld voor iedereen die de basiselementen van managen van klachten, emoties en agressie willen beheersen. Het is mogelijk om in een groepstraining bedrijfsspecifieke casuïstiek te behandelen. De training Omgaan met agressie is alleen beschikbaar als maatwerktraining. De training Omgaan met agressie is een training met betrekking tot conflicthantering en omgaan met agressie. Deze worden door ons en derde partijen gebruikt om je gebruiksgedrag op deze site te verzamelen.

Inzicht in agressie, het ontstaan en de verschillende vormen Herkennen van assertief, sub-assertief, agressief gedrag Uw waarnemingsvermogen op agressief gedrag Het bepalen van uw persoonlijke grenzen Het hanteren van gezamenlijke gedragsnormen op basis van het organisatieprotocol Het bewaken en aangeven van grenzen Effectief reageren op agressief gedrag Escalerend en de-escalerend gedrag De rol van verbale en non-verbale communicatie Uw eigen gesprekstechniek Toepassing binnen uw praktijk tip: Trainingen Agressie en geweld Omgaan met agressie Omgaan met telefonische agressie Omgaan met agressie in de zorg Omgaan met grensoverschrijdend gedrag Fysieke agressie Psychopathologie — Omgaan met psychische aandoeningen Overval en gijzeling Opvang en nazorg bieden Vertrouwenspersoon Conflictvaardigheden Onderhandelen en conflicthantering Lastige gesprekken voeren Kennismaken met mediation Effectieve gespreksvaardigheden Assertiviteit Mentale weerbaarheid Feedback geven Omgaan met feedback Assertiviteit op de werkplek Effectief beïnvloeden Overtuigingskracht Werkdruk Grip op stress en werkdruk Grip op ziekteverzuim Mindfulness Persoonlijke effectiviteit Duurzame inzetbaarheid Timemanagement Maatwerktraining Advies en begeleiding Herhaling, coaching en tools Over ons Over Academy4 Team Certificeringen Leervormen Werken bij Trainingslocaties Referenties Contact.

Met cookies verbeteren we je ervaring. Agressietrainingen op maat Bekijk hier ons trainingsaanbod: De beste opleidingen en trainingen voor doorgegroeide vakmensen. Hoe kun je nou meer door anderen ged….

Emotie mag, agressie niet!

Cursus omgaan met agressie (2-daagse training)

Respectvol, vol aandacht en goede bruikbare tips! Nu hebt u allereerst op allerlei criteria gefilterd en toen de mogelijkheden aan een nadere inspectie onderworpen… Bevat uw selectie van trainingen, in passende vorm in-company of open inschrijving op een bereikbare locatie, van het goede niveau en aangeboden op het juiste moment, nu ook inhoudelijk geschikte trainingen? Resultaat Na afloop van de cursus Omgaan met agressie bent u in staat alert te reageren op agressief gedrag.

Hoe kunt u dit voorkomen? Programma Verschillende soorten agressie Voorkomen van escalatie in het agressieproces Omgaan met beledigingen, kritiek, agressie, emoties en conflicten Hoe reageer je zelf op een agressievolle situatie?

  • Vraag onze trainingsadviseurs naar de voordelige 1-op-1 prijzen.
  • Meest gebruikte zoektermen Communicatieve vaardigheden Persoonlijk leiderschap Management opleiding Leren leidinggeven Opleiding personeelsmanagement Sales training Middle management Management trainingen Praktisch leidinggeven Persoonlijke ontwikkeling Assertiviteitstraining HRM opleiding Communicatietraining. Lontjes lijken steeds korter te worden.

De feedback na afloop was dat een ieder er iets uitgehaald heeft voor zichzelf en dat we ook als team hier verder mee kunnen in de dagelijkse praktijk! Helaas uiten klanten zich niet altijd op een nette manier, kosten training omgaan met agressie.

Bejegening en veiligheid van de trainer en de acteur waren uitstekend'. Trainingen Agressie en geweld Omgaan met agressie Omgaan met telefonische agressie Omgaan met agressie in de zorg Omgaan met grensoverschrijdend gedrag Fysieke agressie Psychopathologie - Omgaan met psychische aandoeningen Overval en gijzeling Opvang en nazorg bieden Vertrouwenspersoon Conflictvaardigheden Onderhandelen en conflicthantering Lastige gesprekken voeren Kennismaken met mediation Effectieve gespreksvaardigheden Assertiviteit Mentale weerbaarheid Feedback geven Omgaan met feedback Assertiviteit op de werkplek Effectief benvloeden Overtuigingskracht Werkdruk Grip op stress en werkdruk Grip op ziekteverzuim Mindfulness Persoonlijke effectiviteit Duurzame inzetbaarheid Timemanagement Maatwerktraining Advies en begeleiding Herhaling, coaching en kosten training omgaan met agressie Over ons Over Academy4 Team Certificeringen Leervormen Werken bij Trainingslocaties Referenties Contact.

Deze training Omgaan met agressie in de zorg wordt uw organisatie voorzien voorlopig koopcontract huis ontbindende voorwaarden handvatten om op een betere manier om te gaan met een mogelijke agressieve situatie.

Inleiding Omgaan met agressie op de werkvloer

Trainingsvormen Iedere trainingsbehoefte is uniek. Vraag dan vrijblijvend informatie aan. Overal kom je de korte lontjes tegen.

Bel - 42 34 56 of mail naar support IMKopleidingen. Ga beter om met feedback, kosten training omgaan met agressie. Deze training is alleen beschikbaar als  maatwerktraining!

Trainingsvormen Iedere trainingsbehoefte is uniek. Werkwijze Voorafgaand aan de training Omgaan met Agressie hebben wij inzicht nodig in de situatie binnen uw organisatie om de beste match te maken met onze trainers. Steeds vaker moeten medewerkers in de zorg omgaan met agressie van patinten, familieleden en omstanders, met name in de Hippolytus hoeverkoog op Wieringen).

Tarieven training “Omgaan met eigen agressie” ( behandeling)

Voor mij is het werken met De agressietrainers waardevol omdat zij verder kijken dan alleen het geven van trainingen. U kunt effectief reageren op uitdagend en agressief gedrag door middel van confronteren. De training is ons ontzettend goed bevallen! Voorafgaand aan de training Omgaan met Agressie hebben wij inzicht nodig in de situatie binnen uw organisatie om de beste match te maken met onze trainers.

Groepstraining Bij een groepstraining wordt in samenspraak met de klant de maatwerk training samengesteld. Met cookies verbeteren we je ervaring. Er zijn verschillende manieren in communicatie om geen agressie te laten ontstaan en de situatie niet te laten escaleren.

Deze prijs is volledig! Agressie training, wie heeft er al niet mee te maken gehad, een telefonisch intakegesprek met de beoogde trainer en het intakeformulier voor alle deelnemers. Ga beter om met feedback! Deze inventariseren wij door middel van een kennismakingsgesprek, leggen ze liever kosten training omgaan met agressie om n groot cadeau te kopen.

Assertiever worden?

Na afloop bent u in staat om ook in lastige situaties met zelfvertrouwen uw werk te doen. Agressief gedrag, verbale agressie, boosheid, intimidatie, gedragsstoornissen, dwingend gedrag — kunt u al deze ongewenste omgangsvormen onder controle houden?

Dit komt door de intensievere kennisoverdracht.

Zij denken continue mee hoe wij als organisatie het beste aandacht kunnen besteden aan dit thema. Hiervoor doorlopen we 3 fases. Emotie mag, agressie niet. Medewerkers van verschillende bedrijven zijn bij deze training aanwezig waardoor kruisbestuiving plaatsvindt.