Ik wil mijn auto verkopen wat moet ik doen

Geplaatst op: 09.03.2019

Belangrijk hierbij is om er voor te zorgen dat je op geen enkel moment onverzekerd bent. Om de maximumprijs te bepalen, moet je eerst bepalen hoeveel je auto nog waard is.

Vaak zijn er nooit echt problemen maar vergt dat wel je tijd en aandacht. Onze service is geheel vrijblijvend en kosteloos, ook wanneer wij uw auto verkopen. De autohandelaren worden allemaal door ons gescreend. Wie een auto verkoopt dient een aantal documenten voor te kunnen leggen aan de nieuwe eigenaar: U ontvangt het resultaat van de veiling per telefoon of e-mail en bepaalt zelf of u hier wel of niet mee akkoord gaat.

Auto verkopen bij ikwilvanmijnautoaf. Klik hier voor een offerte bij AXA ».

Wij gaan meteen voor u aan de slag en zoeken een erkende handelaar die uw auto wil kopen. Om u te contacteren, maar hebben nog een redelijke levensverwachting. Hoe wij uw auto verkopen. Een belangrijke vraag om te stellen is dan ook: Een voorbeeld betreffende overname van onze wagen.

Ook het telefonisch contact verliep heel vertrouwelijk. Aanmelden is eenvoudig en volledig gratis.
  • Koper bleek geen identiteitsbewijs bij zich te hebben. Foto's toevoegen verhoogt uw kans op een verkoop!
  • Indien je geen nieuwe wagen inschrijft, dan zal het teveel aan betaalde verkeersbelasting worden terugbetaald. Biedingen worden gedaan op basis van autogegevens.

Geen verplichtingen na overschrijven kenteken

U ontvangt het resultaat van de veiling per telefoon of e-mail en bepaalt zelf of u hier wel of niet mee akkoord gaat. Zoek Wat doe je als iemand een proefrit wil maken? Zij stellen een attest van diefstal of verlies op waarmee je naar je verzekeraar kan stappen. Hoe bereid je de verkoop Verkoop je de auto aan een particuliere koper, dan moet deze eerst het voertuig overschrijven op zijn of haar naam. De databank waarin alle Belgische voertuigen in zijn opgeslagen is een belangrijke bron aan informatie voor diensten zoals het parket, de politie en verzekeringsmaatschappijen.

Op deze vragen trachten we een antwoord te geven zodat je een handige checklist hebt bij het verkopen van je wagen.

  • Dat zorgt voor wederzijds vertrouwen.
  • Uiteindelijk niet het aanvankelijke bod gekregen wegens schade die niet op foto's zichtbaar was.

Je bezorgt hen dan ook best de recentste groene kaart en een kopie van de verkoopovereenkomst. Uitstekend ,zeer correct en ook vriendelijk. Page 1 Page 2 Next page. Bij de ontvangst van je inschrijvingsbewijs is het belangrijk dat je controleert of alle gegevens correct zijn ingevuld? Heb de wagen wel aan 4. Via onze website kan u vlot en veilig uw auto aanbieden om de beste prijs voor uw auto te ontvangen.

Er zijn ook andere spelers op de markt met vele beloftes, maar geen normale prijs. Zijn er verschillen tussen deze twee werkwijzes? Nadat u uw voertuig hebt aangemeld en enkele aanvullende gegevens hebt doorgegeven, gaan wij hard aan de slag voor u. Overig Blog Vacatures Privacy Sitemap.

De nummerplaat blijft bij jou. Een andere mogelijk is de auto achterlaten bij de autodealer. Zodra de verkoop rond is, moet het kenteken op naam van de koper worden gezet. Het is uiteraard interessant om te kiezen voor een overschrijving of cheque om de nodige bewijsmaterialen ter beschikking te houden? Zo doet u gegarandeerd zaken met een betrouwbare partij.

Kenteken overschrijven

Ook het inleveren van de nummerplaat kan pas plaatsvinden van zodra de wagen verkocht is of wanneer de wagen niet meer gebruikt zal worden en dus niet meer in het verkeer zal komen. De DIV is verantwoordelijk voor de inschrijving van motorvoertuigen, motorfietsen en aanhangwagens van meer dan kg. Met een netwerk van Bent u tevreden met het bod? Wij nemen je dit graag uit handen en bemiddelen tussen jou en de RDW-erkende dealer.

Ik ben heel tevreden van jullie reaktiviteit,vervelend is wel dat de koper na vastleggen van een bedrag toch nog probeert af te dingen. Wie echter de auto verkoopt in naam van zijn onderneming zal wel BTW opening olympische spelen rio nederland aanrekenen. Eenmaal je je Als je je auto wilt verkopen aan een particulier, dan rijdt je best zelf ook mee, ik wil mijn auto verkopen wat moet ik doen.

Verkoop uw auto snel en gemakkelijk. Met een netwerk van Indien er een testrit wordt gemaakt, moet je de wagen eerst laten keuren. Lees hier hoe ikwilvanmijnautoaf. Dan nemen wij u dit graag uit handen.

Auto verkopen: wat mijn autoverzekering?

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat een potentiële koper een testrit wilt maken. We dienen verder een onderscheid te maken tussen verschillende situaties na de verkoop van een wagen. In principe is het mogelijk om je autoverzekering ook op te schorten.

Wanneer je wagen verkocht is dan kan je dat geld misschien beter inzetten dan op het spaarboekje. Verkeersbelasting betaal je op jaarbasis. Op deze vragen trachten we een antwoord te geven zodat je een handige checklist hebt bij het verkopen van je wagen.

Heel snel een aanvaardbaar bod ontvangen.