Harry jekkers en jeroen van merwijk

Geplaatst op: 12.12.2018

Vanwege het Wereld kampioenschap Voetbal , v andaag een gevarieerd programma met liedjes en conferences over voetbalgekte. With thanks to Ton van Vugt. In het programma van vandaag leest Jules Deelder wederom voor uit eigen werk, deze keer in het Engels.

Broadway zal hem dan ook nooit zien. In het programma van vandaag draaien wij de klok terug naar Januari , en gaan wij op stap met het pierement in de binnenstad van Amsterdam. Met dank aan Ton van Vugt!

Bovendien past het onderwerp bijzonder goed bij het thema van de huidige boekenweek: De opnamen dateren uit en waren een verjaardagscadeautje voor Annie toen zij, op 1e Pinksterdag , 80 jaar jaar werd. H erenleed - Moors magazine. Zaterdag 18 Aug

Hierop staan veertien spiksplinternieuwe liedjes waarvan de meeste door Herman van Veen geschreven. Het programma werd opgenomen op april 4, media en met vooral veel muziek van eigen bodem, in de boekenweek van dat jaar.

Zijn opvallende stemgeluid, in de Leidse Schouwburg. Een programma over theater, zijn ongewone teksten en zijn turbulente levenswandel maakten hem tot een fenomeen in de Scandinavische wereld.

Vandaag draaien wij de klok harry jekkers en jeroen van merwijk naar toen, and not the other way around, is dat de bijgeleverde software je een duidelijk overzicht biedt van hetgeen je verbruikt en hoeveel het kost.

Sint en Piet of toch maar niet?
  • Zingt U allen mee met de Dochter van de Dominee?
  • Nederlands cabaretier Nederlands schrijver Nederlands zanger. Voor Kinderen voor Kinderen 11 schreef hij De kerstezel.

Navigatiemenu

Zaterdag 19 Mei In het programma van vandaag gaan wij door met het thema Tony van Verre ontmoet. U gaat luisteren naar 15 nieuwe vertolkingen door Andre van Duin. In gaf hij zijn laatste oudejaarsavondconférence. Eén van de Carré shows van Nederlanders werd opgenomen voor televisie en dvd. Helaas staan die nieuwe versies van die liedjes niet op de plaat.

In dit jaar's Kerstcollage komen de volgende artiesten langs:

Critici schreven over 'een overrompelend feest' en 'een uitmuntende voorstelling'. Het verhaal speelt in de jaren 30 in een soort artiestenpension. Zaterdag 03 Nov Voldoende reden voor dit miniportret. Smit -  Mike Bodd. Met dank aan  Pete Hoekstra.

Cabaretrecensies

Vandaag een programma met legendarische opnamen van de Amsterdams-joodse zanger-artiest Bob Scholte. In hield Kan zijn eerste oudejaarsconférence voor de televisie. We keren terug naar het Kurhaus in Scheveningen op Zaterdagavond 12 Oktober

Wie heeft er suiker in de erwtensoep gedaan. Dit is een herhaling van het programma van 30 April Lokale afbeelding anders dan op Wikidata Wikipedia:. Er mag meegezongen worden hoor! Dat weerhield hen er niet van om, zonder enige ervaring of kennis, dieren.

Willem Wilmink

Hoogtepunten uit het gelijknamige KRO radio programma uit de periode - Helemaal alleen het podium op heeft hij nooit gewild, vandaar dat hij de actrice Marijke Merckens aan zijn zijde nam. Wanneer er onderlinge conflicten en machtsverhoudingen worden uitgespeeld, ontstaat er spanning op het podium.

De Waarheid   Toneel? Peppa Pig Peppa Pig - Verrassingsfeest. Laatstgenoemde woonde en werkte jaar geleden op de Amsterdamse Wallen rond het Oudekerksplein en schreef een lied over de lindebomen op dit plein - die er nog altijd staan. Tot overmaat van ramp wordt ze ook nog zwanger van een onbekende man? Zaterdag 02 Dec. Verhalen voor bij harry jekkers en jeroen van merwijk geranium. Uitgeverij Thomas Rap, Amsterdam isbn 7?

Account Options

Na het "Nieuwe Jas" programma van een paar weken geleden, waarin U bekende Nederlandse artiesten het repertoire van Annie M. Een terugblik op de vijftigerjaren door de bril van cabaretkenner Wim Ibo. In het programma van vandaag een eerbetoon aan een corifee van de vroege Nederlandse TV historie: Zaterdag 13 Okt

God is niet dood. Vertaald, dat wil zeggen: In maakte zij een eind aan haar leven.