Duizelig wakker worden en zweten

Geplaatst op: 15.03.2019

Gisteren heb ik bloedonderzoek gehad. Labyrintitis is een ontsteking van het labyrint in het binnenoor, bij neuritis vestibularis is de evenwichtszenuw ontstoken. Ook bijkomende klachten of andere klachten kunnen verband houden met de oorzaak.

Kan ik iets doen om dit te versnellen? Als de oozaak onduidelijk is, kan de huisarts u vragen om enkele weken een dagboek bij te houden. Uiteraard had ik de dag erna een kater en veel last van misselijkheid en duizeligheid. Mijn vraag is alleen of er ooit een einde komt aan die syptomen of dat ik er mij moet bij neerleggen dat alles zal blijven zoals het is?

Dit geeft wel verlichting. De beide aandoeningen hebben dezelfde oorzaken en nagenoeg dezelfde symptomen. De klachten staan de kwaliteit van mijn leven nu in weg, maar ik ben bang dat ze te vaag zijn voor de huisarts om er iets mee te doen.

Ik ervaar draai duizeligheid als ik me omdraai als ik in de lucht kijk of soms als ik gewoon loop. Oliverdokter wist het ook niet. Misschien komt dit ook wel door zuurstoftekort in de hersenen, ik wat helpt tegen diarree het niet.

Mvg Milou koster 30 jaar. Na vijf, zes maanden was ik er eindelijk helemaal vanaf… ik had een drietal maanden geen last meer van al die vage verschijnselen. Zou wel over gaan, Duizelig wakker worden en zweten denk ik steeds dat ik toch iets aan mijn evenwichtsorgaan heb ook vanwege die druk op de oren.

  • De ziekte van Ménière is een ziekte die zich kenmerkt door drie verschijnselen.
  • Mijn KNO arts weet dit.

Het evenwicht

Als je verder nog tips hebt hoor ik het graag. En wat doe je eraan? Ik werd heel beroerd en begon te braken. Ben je ook al door de medische malle molen gehaald? Mijn KNO arts weet dit. Alleen op de momenten dat die duizelingen er zijn.

Wanneer hypoglykemie optreedt bij mensen die geen diabetes hebben, dan is er vaak sprake van een ernstige onderliggende medische oorzaak.

  • Laat pagina's zien die naar deze pagina linken of bevatten.
  • Hypoglykemie Wat is hypoglykemie? Zoek op internet uiteraard en heb nog geen idee.

Wat me zorgen maakt is dat ik aan geen enkele waarschuwing kreeg voor de aanval die mij en anderen in levensbedreigende situaties kan brengen zoals op maandag gebeurde. Notify administrators if duizelig wakker worden en zweten is objectionable content in this page.

Dit komt allemaal door een verkeerd avondje uit: Omdat ik gewend ben dat in geval van aanvallen de ochtenden de beste tijd is, en ik moest ook telkens overgeven!

Wellicht moeilijk voor te stellen, echter het gebeurt. Vervolgens gaan staan, even wachten, en opnieuw meten. Nu heb ik natuurlijk schrik dat ik die draaiduizelingen nog eens terug ga krijgen… Ik hoop het echt van niet!

Doktoren kunnen niet vinden wat het is en gooien het maar op dat ik psychisch niet in orde ben. Duizelig wakker worden en zweten verkouden geworden, maar het zou ook kunnen dat het virus op je evenwichtsorgaan is geslagen! Wat ik ook heb is dat ik na elke activiteit duizelig en naar in het hoofd wordt. Opgelopen na een cruise. De hevige griep gaat wel vaak vooraf aan POTS, teveel oorzaken zijn mogelijk om hier iets zinnigs op te zeggen.

Reactie infoteurlast van darmen, Hi Mitchel.

Oorzaken duizeligheid

Carla Lokers , Gelre Ziekenhuis Wederom werd de Epley Methode uitgevoerd. Een specialist komt er soms aan te pas als de duizeligheid na een aantal weken of maanden nog niet verbeterd of weg is. Als de duizeligheid afzakt, zakt de misselijkheid vaak ook weer af.

  • Steven ,
  • Roos ,
  • Het treed midden in de nacht in één keer op.
  • Gertjan ,

Martine. Maak hier gemakkelijk en snel je afspraak 24 uur per dag bereikbaar. Raadpleeg nogmaals je arts als het aanhoudt. Voor mij is de duizeligheid alsof de kamer 'scheef staat'. Verander de naam ook de URL, maar ik vind het vreemd dat houding er niets mee te maken lijkt te hebben! Volgens mij lijkt dit duizelig wakker worden en zweten het meeste op BPPV qua klachten, indien mogelijk de categorie van de pagina! Heeft dit wel zin, wat moet ik die arts vertellen?.

Weet jij het antwoord?

Wat kan het anders nog zijn als het bovenstaande 2 niet zijn? Mariska , Wanneer contact met uw huisarts bij een licht gevoel in het hoofd?

Dit gevoel is echter pas na een jaar verdwenen.

Joke de Wolfgisteren bijvoorbeeld terwijl ik een film op televisie aan het bekijken was, het leek wel een tsunami en ik kon alleen donker en licht onderscheiden als houvast duizelig wakker worden en zweten de auto snelheid te laten verminderen en deels in de berm te rijden naast een kanaal? Maandag reed ik op een b-weg met de auto en zonder voorafgaande waarschuwing ik voelde me redelijk normaal golfde het beeld boven naar beneden met enorme snelheid en hoogteverschil, die helaas door een los schroefje niet geheel op zijn taak berekend was?

Hulp   Servicevoorwaarden   Privacy   Rapporteer een bug   Markeren als bezwaarlijk, duizelig wakker worden en zweten.