Camping la ferme riola nice

Geplaatst op: 17.03.2019

Ideaal gelegen aan de rivier, plaats van ontspanning en ontdekkingen. Het aanwezige zwembad is aangenaam en heel schoon.

Camping aan de waterkant in Isere. Ik vond het sanitair gewoon oude zooi, nou ben je aan het kamperen en weet je dat het niet zoals thuis is, maar het viel mij erg tegen. Een droomvakantie op 3 ha grote camping met plaatsen. Het betekende een nacht wachten voor we door konden naar een plek waar het paste.

Enhanced presentation also for my campsite.

Brood haal je bij het postkantoor. Andere gasten noemden hem al de regent, camping la ferme riola nice. Het bergachtig achterland is fraai wandelgebied met mooie dorpjes en prachtige vergezichten. Algemene beoordeling Mooie camping, richting de kust natuurlijk wel, 30 minuten van Nice en zee? Het zwembad is prima. Prachtige omgeving, Zutphen, eigenlijk is geld te saai en getuigd van weinig creativiteit, not feeling good enough quotes je profiel op priv te moeten zetten!

Voor ons een plek om terug te komen.

Algemene beoordeling Mooiste en grootste staanplaats ooit gehad op plateau onder de olijfbomen.

Chez le même propriétaire

We zijn er vorig jaar geweest met de caravan en dit voorjaar hebben we een huisje gehuurd. Het bovenste gedeelte van de camping ligt deels in de olijfboomgaard dit zijn de plekken met uitzicht en deels in het bos.

Boodschappen op een kwartier rijden. Het beneden gedeelte van de camping is iets drukker dan het boven gelegen gedeelte. Het sanitair is zeker voldoende en was altijd netjes. Please click on the icon in the search results list or on the details page of a campsite that you want to make a note of. Upload review Share your opinion about this campsite with other campers.

  • Lekker zwembad, leuke steden, lekkere stranden en ook nog een via ferrata gedaan.
  • Dit stak ons wel een beetje omdat wij de hele vakantie onze kinderen op de rem hebben gezet zodra er wat te wild gestoeid werd in het water omdat de campingbaas iedere dag rond het zwembad patrouilleerde en daar mensen aansprak als iemand een bommetje maakte, als een vader zijn kind op de schouders nam, of als er iemand het water in sprong zonder eerst te douchen. Sanitair is redelijk schoon.

Prachtige camping met alles wat u wenst op m van breed zandstrand. Lage waardering heeft vooral te maken met de eigenaar en zijn regels, het terrein zelf vonden we wel mooi. Dat verklaart mss het gedrag waar camping la ferme riola nice eerdere posters het over hadden. Geproefd en zr zacht en smaakvol? Algemene beoordeling De camping is prachtig gelegen in een oude olijfgaard.

Erreur 404

Nieuwe zwemparadijs tot 29° verwarmd. Daar werd niets aan gedaan helaas. We vonden wel dat het ''s avonds steeds erg lang rumoerig bleef met name door de Franse jongelui. Maar door de vele bomen zit je de hele dag lekker in de schaduw als je dat wil.

Wij hadden juist wel het camping la ferme riola nice dat we met een boeman te maken hadden. In een natuurlijke omgeving, omdat er veel kinderen waren om mee te spelen, ideaal voor wandelingen en fietstochten. De kinderen hebben het erg naar hun zin gehad, het schijnt wel leuk te zijn. Het aanwezige zwembad is aangenaam en heel schoon. Hij zei andere dingen in het engels dan in het frans.

Upload review Share your opinion about this auto huren malta airport faro with other campers. De eigenaar is evenwichtig en zoekt gasten die passen bij zijn camping.

Descriptif

Het is geen man van compromissen. De patron baat de camping samen met zijn zoon uit. However, there might be occasions when a site presented here does not fulfil all your filter criteria.

De camping was erg voor vol toen we aankwamen half juli. Fr Camper Mein Camping. Acties voor dece camping, camping la ferme riola nice.

This campsite does not yet offer automatic real-time bookings. Huuraccommodaties en ruime standplaatsen. Deze camping is aangesloten bij: Alles goed geregeld, duidelijke leiding. Algemene beoordeling Juist terug van ruim twee weken Ferme de Riola. Op dat moment was camping volgeboekt.

Réservation

Een deel van het terrein is idd mooi, maar waar wij stonden waren we erg op elkaar gepakt. Ik vond het sanitair gewoon oude zooi, nou ben je aan het kamperen en weet je dat het niet zoals thuis is, maar het viel mij erg tegen.

Aan de voet van de Alpen vindt u onze eco-toeristische camping aan de oever van het meer. Algemene beoordeling Mooiste en grootste staanplaats ooit gehad op plateau onder de olijfbomen.

Deze camping is ongeschikt voor elke doelgroep. Aan de voet van de Alpen vindt u onze eco-toeristische camping aan de oever van het meer? Gezellige Familiecamping met rivier.