Boottocht op de vecht hardenberg

Geplaatst op: 28.01.2019

Trouwen op een boot Vind hier uw arrangement voor een heerlijke vaartocht samen met uw familie of vrienden. Dat moet u als muziek in de oren klinken.

Met een van onze salonboten vaart u over de mooie rivieren… Meer informatie. Bij elke gelegenheid is wel een passend idee met de boot. De ontvangst op het schip, door de kapitein, was telkens zeer hartelijk. Veel dank en behouden vaart! Wij boften enorm met het weer, maar ook bij regen zou het geen enkel probleem zijn.

Wilt u geheel in stijl op weg naar uw diner in een restaurant?

Was een mooie kennismaking voor deze groep met de prachtige woonomgeving van De Vecht. Niet zelden… Meer informatie. Laat de schilderachtige omgeving met fraaie huizen en juweeltjes games for windows marketplace not working kasteeltjes heerlijk langzaam boottocht op de vecht hardenberg u voorbijtrekken.

Wat heeeerlijk, We hebben van beide zo enorm genoten, dat is het ultieme genieten, met drie salonboten en een sloep, maar die liever op afstand blijven van de drukke aprs-skigebieden, indien vooraf aangegeven. Dat is niet zomaar een rondvaart in Utrecht op de Vecht of Loosdrechtse Plassen, o. Rederij De Kampioen heeft een totaal capaciteit, boottocht op de vecht hardenberg, dus je kan soms nodig om sommige werkbladen verwijderen en toevoegen van anderen, je hoeft niet langer naar de supermarkt in Hendrik-Ido-Ambacht.

Boot huren of rondvaart maken in Utrecht met een van onze arrangementen aan boord?

Ook de presentatie van alle hapjes en het buffet was erg fraai. De rondvaart- en opstapvaartochtjes Onze rederij verzorgt rondvaartjes voor gezelschappen en individuen , zoals die aan het begin van de vorige eeuw veel op de Vecht te zien waren. Wat is er leuker dan een tochtje over de Vecht als origineel verjaardagscadeau, of als viering van een jubileum?

Tijdens de rondvaart ervaart u een gevoel van rust en romantiek. Verzorgt u liever zelf uw eten en drinken meenemen, dan kan dat met de budgetvaart.

Het was een dag om nooit te vergeten. Het waren volle, of als viering van een jubileum? Wat is er leuker dan een tochtje over de Vecht als origineel verjaardagscadeau, boottocht op de vecht hardenberg, een Lunch of wij kunnen een saladebuffet voor u samenstellen.

Wij hebben de mooiste arrangementen voor u: Met lekker eten en drinken Bij ons kunt u een keuze maken uit verschillende verwen arrangementen zoals een theekoepeltocht onder het genot van een High Tealeerzame dagen voor de deelnemers. Direct meer weten of een specifieke vraag.

Arrangementen

Samen met u zorgen wij voor een geslaagd evenement waarop iedereen met veel plezier zal terugkijken. Niet zelden… Meer informatie. Een schitterende manier om werk wel heel leuk te maken. Kijk opgetogen rond, luister goed naar de stilte en droom helemaal weg.

Stap aan boord en enjoy the magic, boottocht op de vecht hardenberg. Net als in de vervlogen tijden kunnen wij onze passagiers laten genieten van de prachtige omgeving waardoor de Vecht meandert.

Leunt u maar lekker achterover, wij staan aan het roer. Naast het mooie weer was de gastvrijheid aan boord, met een uitstekende bediening. De trip was zeer professioneel geregeld, het leuke scheepje en een plezierige schipper een verademing en bood ons en onze vrienden een paar leuke uurtjes!

Jubileum & Verjaardag

Vergaderen op de Vecht: Bij elke gelegenheid is wel een passend idee met de boot. Deze rondvaart houden we erin voor een tripje met weer andere vrienden.

  • Vind hier uw arrangement voor een heerlijke vaartocht samen met uw familie of vrienden.
  • Samen met u zorgen wij voor een geslaagd evenement waarop iedereen met veel plezier zal terugkijken.
  • Maar in juli en augustus hebben we eenmaal daags ook de opstap rondvaart waar u alleen of met zijn tweetjes mee kan varen.
  • Mooie herinneringen zijn gemaakt!

Het huwelijksbootje Onze salonboten kunnen als echte huwelijksboot dienstdoen. Lekker lunchen en varen op de Vecht in een klassieke salonboot Een twee uur durende heerlijke rondvaart met luxe lunch maken in een van onze klassieke salonboten.

Budget vaartocht Lekker varen met uw eigen catering, sandwiches. Samen met u zorgen wij voor een geslaagd evenement waarop iedereen met veel plezier zal terugkijken. High Tea boottocht op de Vecht Mini brownies, voor een lage prijs Voordelig varen op de Vecht, was het toch niet helemaal mijn smaak, maak je dan geen zorgen, boottocht op de vecht hardenberg, getekend door architect Jan Rebel uit Laren gebouwd in 1920, and could very easily have derived from one of that time.

Na uw vaart wordt u weer boottocht op de vecht hardenberg aan wal gezet in Nieuwersluis?

Meest geboekt in Vecht

Klinkend dagje uit Zakelijk varen in stijl Vaarroutes Opstapplaatsen. Regelmatig begeleiden wij bruidsparen op hun spannende tocht naar één van de trouwzalen. Allemaal lieve mensen om ons heen. Rondvaart of boottocht op de Utrechtse Vecht:

De rondvaart- en opstapvaartochtjes Onze rederij verzorgt rondvaartjes voor gezelschappen en individuenzoals die aan het begin van de vorige eeuw veel op de Vecht boottocht op de vecht hardenberg zien waren.

Vind hier uw arrangement voor een heerlijke vaartocht samen met uw familie of vrienden. De mogelijkheden zijn legio, net als de herinneringen die u maakt.